Bodylab Whey 100 Protein - En favorit på markedet

Nutramino proteinpulver er en populær spiller på markedet, og det er der en rigtig god grund til. Deres whey pulver er nemlig kendt for at smage himmelsk - forbrugerne sammenligner smagen med milkshake. Det kan være et stort plus at vælge en variant, som man synes der smager godt, så det ikke bliver en dårlig oplevelse at indtage hver dag.

Af

bedste proteinpulver

Deres whey proteinpulver er udvundet af mælk fra køer og produceres her i Danmark. Du kan derfor trygt og med god samvittighed købe dit forbrug af kosttilskud hos Nutramino.

Metodologi

Udvælgelsen og anbefalinger af produkter er foretaget på baggrund af grundig research af uvildige tests samt forbrugeranmeldelser, så du er sikret et godt overblik. Læs mere

Vi laver løbende research, hvorfor resultaterne kan ændre sig i takt med at nye eksterne tests og forbrugeranmeldelser foretages.

De anbefaler at blande 28 gram pulver med 150-200 ml vand eller mælk i en shaker, så det bliver rystet godt sammen. Man kan derefter tilføje mere væske, hvis man ønsker at gøre drikken mere flydende. Man kan med fordel også putte pulveret i sin shaker hjemmefra, og så fylde vand i den i træningscentret, når det er tid til at drikke den. 

Du får 71 gram protein pr. 100 gram pulver, uanset hvilken smag du vælger. Der er dog en lille forskel på kalorieindholdet alt efter de forskellige smage, så hvis du er på en stram diæt, kan du spare et par kalorier ved for eksempel at vælge smagen ‘strawberry dream’ fremfor ‘tasty vanilla’. 

Du får en masse for pengene ved dette produkt, og der er en beholdning på 1800 gram i en bøtte, så du ikke behøver at tanke op så tit. 

Fuld liste over tests af proteinpulver.