Vi kan opnå en kommission, såfremt der købes et produkt med vores links.

Hjem » Generelt » Nutramino Whey Pulver – Proteinpulver der vinder på smagen

Nutramino Whey Pulver – Proteinpulver der vinder på smagen

Nutramino proteinpulver

Nutramino proteinpulver er en populær spiller på markedet, og det er der en rigtig god grund til. Deres whey pulver er nemlig kendt for at smage himmelsk – forbrugerne sammenligner smagen med milkshake. Det kan være et stort plus at vælge en variant, som man synes der smager godt, så det ikke bliver en dårlig oplevelse at indtage hver dag.

Deres whey proteinpulver er udvundet af mælk fra køer og produceres her i Danmark. Du kan derfor trygt og med god samvittighed købe dit forbrug af kosttilskud hos Nutramino.

Anbefalinger til produktet

De anbefaler at blande 28 gram pulver med 150-200 ml vand eller mælk i en shaker, så det bliver rystet godt sammen. Man kan derefter tilføje mere væske, hvis man ønsker at gøre drikken mere flydende. Man kan med fordel også putte pulveret i sin shaker hjemmefra, og så fylde vand i den i træningscentret, når det er tid til at drikke den. 

Du får 71 gram protein pr. 100 gram pulver, uanset hvilken smag du vælger. Der er dog en lille forskel på kalorieindholdet alt efter de forskellige smage, så hvis du er på en stram diæt, kan du spare et par kalorier ved for eksempel at vælge smagen ‘strawberry dream’ fremfor ‘tasty vanilla’. 

Du får en masse for pengene ved dette produkt, og der er en beholdning på 1800 gram i en bøtte, så du ikke behøver at tanke op så tit. 

Fuld liste over tests af proteinpulver og hvis du leder efter opskrifter med proteinpulver, så læs mere her.

Læs mere om vanilje proteinpulver her. 

Andre proteinpulver typer

Angivelse af kilder og tests:

Healthline.com
si.com

[ratemypost]

Scroll til toppen