Vi kan opnå kommision gennem disse links. Artiklen er derfor en annonce. Læs mere

Hjem » Kosttilskud » Nutramino proteinpulver – Tilbud på vanilje, chokolade og andre

Nutramino proteinpulver – Tilbud på vanilje, chokolade og andre

nutramino-proteinpulver-billede

Var du vil med Nutramino proteinpulver, eller er det første gang du stifter bekendskab med brandet? Så har du fundet det helt rette sted til både at lære mere om det populære mærke, de mange forskellige smage, og så kan du finde gode tilbud på protein med både vanilje, chokolade og andre smage.

Når man lever en sundlivsstil, hvor især træning og motion spiller en stor rolle, så stilles der også nogle krav til den kost, man har. Dette betyder blandt andet, at et højt indhold af protein er behøvet i maden, for at kunne give den energi og styrke til kroppen, som er behøvet, når musklerne brugs til ekstremsport, som bodybuilding, eller til almindelig styrketræning, hvor man træner for mere muskelmasse.


Desværre udgået

Det er her vigtigt at nævne, at Nutramino ikke længere producerer proteinpulver. I stedet har de valgt at fokusere mere på deres gode proteinbarer, energidrikke og pre workout drink, som bare holder. Og det er vi glade for, for det er nogle af de bedste på markedet.

Du vil derfor ikke kunne finde Nutramino proteinpulver på denne side, men vi vil i stedet for give vores anbefalinger til andre gode produkter fra brandet, som du kan få på tilbud eller en god pris. Herunder finder du vores anbefalinger til både pre workout, proteinbarer og ready-to-drink proteinshakes.


Vores favoritter fra Nutramino


Nutramino Protein Bar

Bodylab


Hvorfor vælge Nutramino Protein Bar?

Hos Nutramino kan du få en lang række af proteinbarer med lækre, og hertil forskellige smagsvarianter, som alle er super gode. Vores absolutte favorit må være Crunchy Chocolate & Brownie, som både knaser, smager intenst og god af chokolade, og så opfylder den alle de krav, man har til en god proteinbar, både hvad angår smag, syndighed og næringsindhold.Om forfatteren

Scroll to Top