Nordvestnyt til dine lokale nyheder

Er du placeret på Sjælland eller har du familie eller sommerhus i nærheden af Nordvestsjælland? Hvis du befinder dig i enten Holbæk, Kalundborg eller Odsherred kan det være en stor hjælp at følge med i, hvad Nordvestnyt deler af nyheder.

Mydinners nordvestnyt

Skrevet af Peter Rasmussen | 19. november 2021 | København

Som medie sørger de for at holde sig opdateret i, hvad der rører sig i dit nærområde. Det er den perfekte måde at modtage sine lokale nyheder, og følge med i alle de gode lokale tiltag, der foregår i området.

Nordvestnyt har, som mange andre medier, blandt andet bragt historier gennem de seneste to år med pandemi og restriktioner, som har sat sine spor i lokale områder. Det gælder desværre også hyggelige oplevelser og restauranter, som har haft et hårdt år. Nu hvor restriktionerne igen er lettet, kan vi endnu engang nyde gastronomiske og kulturelle oplevelser i vores lokalområder.

I store områder som Holbæk, Odsherred og Kalundborg kan det være uoverskueligt at holde udkig efter alle de herlige arrangementer, der sker. I yderområderne ved vi, hvor vigtigt det er at støtte de lokale arrangementer, og hvor skønt det kan være at få øjnene op for et lokalområde, der byder på en masse, som storbyen bare aldrig ville kunne formå at gøre.

Nordvestnyt formår at holde dig opdateret med alle de arrangementer, der foregår i området, så hvad end om det er fordi, du mangler et sted at tage hen i weekenden eller bare skal opdateres på nyheder, kan du finde det her.

Brug NordvestNyt til at finde ud af hvad der skal ske

Hvad end du er hjemme på besøg hos forældrene og derfor har svært ved at følge med i, hvad der foregår på hjemstavnen, eller du har brug for inspiration til, hvad du kan hive familien med til i weekenden. Kan du vide dig sikker på, at Nordvestnyt holder dig opdateret på forskellige arrangementer.

Som julen nærmer sig, bliver der tændt lys forskellige steder og holdt julemarked alle vegne. Det kan ikke altid være helt nemt at holde styr på, så derfor kan det være værd at tjekke din lokale Nordvestnyt avis ud, da julemarked- og hygge-sæsonerne er ved at være på sit højeste.

Udover at du kan tjekke de mange arrangementer i dit nærområde, vil vi hos Mydinners også påpege de mange nye spisesteder, som præsenteres i Nordvestnyt. Vi er store tilhængere af, at små restauranter og spisesteder får den omtale, de fortjener, og at gæster og madoplevelser skal være tilgængeligt for mange og ikke koster en bondegård.

Du kan søge inspiration på vores kampagneside, hvor du kan søge efter deals og rabatter til forskellige spisesteder og restauranter i hele Danmark.

Du kan også finde vores anbefalinger til blandt andet bedste bordopvaskemaskine, bedste kokkeknive samt de bedste kaffekværne og meget mere. 

Nordvestnyt holder dig opdateret

Så, er du placeret i enten Holbæk, Odsherred eller Kalundborg er der endnu mere grund til at følge med i, hvad Nordvestnyt opdaterer på deres side. Du kan følge med på Sn.dk, så bliver du løbende opdateret på arrangementer og lokale spisesteder og mange andre spændende nyheder, som kan have relevans for dig.

Deres Facebook bliver regelmæssigt opdateret med nyheder, så du nemt kan få de informationer, du gerne vil vide mere om. Yderligere har de en let tilgængelig E-avis, så du kan læse din “avis” på farten eller på mere håndgribelig vis via smartphone eller andre digitale løsninger.

Følg med på mydinners

» Find den bedste frokost Randers og bedste frokost Herning her i vores guides.

» Gå på opdagelse på  Frederiksbergs restauranter her – Restaurant Frederiksberg.  

» Læs også koreanske restaurant, hvis du er til koreansk mad.

» Skal du have en pålægsmaskine? Læs vores artikel “bedste pålægsmaskine” her på siden.

» Læs vores guide om hvor du finder den bedste espressomaskine her. 

» Skal du have en lækker appelsinjuice søndag morgen? Så skal du have den bedste juicepresser. Læs med her hvor du finder den.

» Skal du have den bedste wokpande til dit køkken? Læs vores guide ang. denne her.

» En af vores samarbejdspartnere, De Stolte Svende, kan du læs mere om her anlægsgartner København. De kan hjælpe med din have m.v.

Der kommer løbende nye kampagner på vores site, men husk at holde øje, de bliver hurtigt udsolgt. Tilmeld dig vores nyhedsbrev, hvor du som en af de første vil få at vide, hver gang der kommer en ny kampagne – bare rolig, der er ingen dag-til-dag spam. Du kan også følge os på Instagram og Facebook og blive inspireret til din næste madoplevelse.

>> Er du træt af at vaske op i hånden – Læs mere om den bedste bordopvaskemaskine her.

>> Står du og mangler den bedste kødhakker? Læs vores guide her på siden.

>> Få købt den bedste trykkoger på markedet ved hjælp af vores guide.

>> Se den bedste cafe Odense, cafe Silkeborg eller cafe Kolding.

>> Læs vores anbefaling ang. buffet ud af huset.

>> Skal du igang med at træne? Så læs vores guides omkring bedste proteinpulver, billig proteinpulver, bedste veganske proteinpulver og bedste laktosefri proteinpulver.

 

deals i København med mydinners

Få besked når nye madoplevelser lanceres