Vi kan opnå en kommission, såfremt der købes et produkt med vores links.

Hjem » Køkkenudstyr » Nordic sense airfryer – anmeldese på 12 l ovn & overblik

Nordic sense airfryer – anmeldese på 12 l ovn & overblik

bedste airfryer i test

Et brand og mærke som går igen i mange kataloger for køkkenudstyr og andre elektronik ting, er dette smarte Nordic Sense, som herunder også formår at producere nogle forskellige og gode airfryer på både 12 l, 5 l. Vi har set på et udvalg anmeldelse så du kan finde den rette.

Vil du også gerne kunne lave sprøde fritter, en hel kylling eller noget helt tredje – men du vil også gerne kunne lave det fedtfattigt og lidt sundere end gennem en friture eller ovn. Her kommer dette smarte produkt til dit køkken sortiment ind i billedet.

Find det bedste produkt til dig

Det kan være svært at finde det helt rette produkt, men her på siden sætter vi dig lidt mere ind i hvad en Nordics Sense airfryer har at tilbyde. Ikke en kritisk anmeldelse, men en anmeldelse og fremhævning af dens egenskaber, og hvad deres produkt har at byde på.

De laver forskellige størrelser i alt fra deres Nordics Sense airfryer ovn 12 l med 1700 watt, til deres 5 l version med 1650 watt. Alt efter dine behov, og muligheder for plads i køkkenet, kan du derfor investere i den størrelse der er bedst for dig.

Opgrader dit køkken med en airfryer og opdag en helt ny måde, at lave mad på. 

nordic-sense-airfryer-box

Nordic sense airfryer ovn 12 l & 5 l

Uasnet om det er den lille eller store model, så kan deres ovn tilberede med varmluft på bedste vis. Deres airfryer ovn har digitalt display, hvor du kan holde øje med dine valgte funktioner, varmen og status på din mad i din ovn. 

Derudover har de alt fra 7-9 programmer, så du kan vælge hvordan du ønsker at tilberede dit mad – om det er pommesfrites, kylling, frosne grøntsager eller kartofler, så kan du indstille efter din madlavning. 

Begge Nordic sense airfryer har automatisk sluk funktion, som gør at den ikke står og brænder strøm af mens du ikke benytter den. Derudover er den også udstyret med en sikring mod overophedning, så du undgårr både brænd i hjemmet, eller at dit mad brændes på.

Læs mere om andre airfryer her

Angivelse af kilder og tests:

goodhousekeeping.com
bbcgoodfood.com
homesandgardens.com

[ratemypost]

Scroll til toppen