Vi kan opnå kommision gennem disse links. Artiklen er derfor en annonce. Læs mere

Hjem » Køkkenudstyr » Nordic sense airfryer – anmeldese på 12 l ovn & overblik

Nordic sense airfryer – anmeldese på 12 l ovn & overblik

nordic sense xl airfryer

Et brand og mærke som går igen i mange kataloger for køkkenudstyr og andre elektronik ting, er dette smarte Nordic Sense, som herunder også formår at producere nogle forskellige og gode airfryer på både 12 l, 5 l. Vi har set på et udvalg anmeldelse så du kan finde den rette.

Vil du også gerne kunne lave sprøde fritter, en hel kylling eller noget helt tredje – men du vil også gerne kunne lave det fedtfattigt og lidt sundere end gennem en friture eller ovn. Her kommer dette smarte produkt til dit køkken sortiment ind i billedet.

Find det bedste produkt til dig

Det kan være svært at finde det helt rette produkt, men her på siden sætter vi dig lidt mere ind i hvad en Nordics Sense airfryer har at tilbyde. Ikke en kritisk anmeldelse, men en anmeldelse og fremhævning af dens egenskaber, og hvad deres produkt har at byde på.

De laver forskellige størrelser i alt fra deres Nordics Sense airfryer ovn 12 l med 1700 watt, til deres 5 l version med 1650 watt. Alt efter dine behov, og muligheder for plads i køkkenet, kan du derfor investere i den størrelse der er bedst for dig.

Opgrader dit køkken med en airfryer og opdag en helt ny måde, at lave mad på. 

nordic-sense-airfryer-box

Nordic sense airfryer ovn 12 l & 5 l

Uanset om det er den lille eller store model, så kan deres ovn tilberede med varmluft på bedste vis. Deres airfryer ovn har digitalt display, hvor du kan holde øje med dine valgte funktioner, varmen og status på din mad i din ovn. 

Derudover har de alt fra 7-9 programmer, så du kan vælge hvordan du ønsker at tilberede dit mad – om det er pommesfrites, kylling, frosne grøntsager eller kartofler, så kan du indstille efter din madlavning. 

Begge Nordic sense airfryer har automatisk sluk funktion, som gør at den ikke står og brænder strøm af mens du ikke benytter den. Derudover er den også udstyret med en sikring mod overophedning, så du undgårr både brænd i hjemmet, eller at dit mad brændes på.

Husk rengøring af din maskine

Hvis du er ejer, eller overvejer at blive ejer af en airfryerr, uanset om det er Nordic Sense eller anden model, skal du huske at holde den ren løbende for at undgå for meget slitage og slid på maskinen. Du kan med fordel huske at vedligeholde den løbende, så du undgår de store rengøringer. 

Nogle maskiner kan du tage kurven ud på samtidig med at du kan vaske den i vaskemaskine. Det gør din rengøring væsentlig lettere, da du blot efter brug lægger kurven fra din Nordic Airfryer ned i vaskemaskinen. 

Derudover anbefaler vi, at du en gang eller to om året kigger på varmerørerne, og ser på om de blot skal tørres af lidt, hvis der danner sig rust eller lignende skidt. Det kan forværre opvarmningskvaliteten, og tilberedning kan tage længere tid.

Når du kan gøre din air fryer ren skal du en blød svamp eller børste til indersiden og rør, hvor madrester eller rust sætter sig. Brug i denne sammenhæng aldrig en stålbørste, da det kan ødelægge dine rør.

Læs mere om andre airfryer her

Hvad kan jeg bruge en Nordic Sense airfryer 5L eller 12L til? 

Men hvorfor i første omgang købe en airfryer til dit køkken? Det findes der overraskende mange gode grunde til. Den første fordel, som flere anbefalinger og anmeldese fremhæver er en fedtfattige mad, som du kan lave. Du kan nemlig i en airfryer lave mad uden den store brug af olie eller anden fedtstof.

Det kan desuden forkorte din tid i køkkenet, da en airfryer kan tilberede og opvarme mad hurtigere, mer præcist og effektivt end en ovn. Den varmer hurtigt sit mindre areal op, så den er klar til at tilberede.

Derudover kan du hurtigt og nemt holde øje med din madlavning, mens du er i gang. Nordic Sense airfryer både 5 L og 12 L har timer, som gør at du kan sætte tid på din mad, og lade den klare sig selv, mens du bruger tiden på andre ting. 

Lad os komme til hvad du kan lave i den! Du kan tilberede alt fra salt til sødt. Du kan blandt andet prøve kræfter med at lave og tilberede en hel kylling og bønnefritter, i din Nordic Sense airfryer. Men lad dig i begrænse i fantasien, da du også kan tilberede kage og desserter i din.

Du kan dertil også tørre frugter eller bær til drinks, hvis du skal lave pynt ud over det sædvanlige. Du kan lave bagte kartofler eller grøntsager – ja vi kunne blive ved. En anmeldelse herfra er derfor at du blot skal slå dig løs i madlavningen med din Nordic Sense airfryer.

Angivelse af kilder og tests:

goodhousekeeping.com
bbcgoodfood.com
homesandgardens.com

[ratemypost]

Scroll to Top