Vi kan opnå kommision gennem disse links. Artiklen er derfor en annonce. Læs mere

Hjem » Kosttilskud » Nordic protein hamp – Laktosefri proteinpulver

Nordic protein hamp – Laktosefri proteinpulver

proteinpulver

Er du på jagt efter den bedste laktosefri proteinpulver på markedet? Så synes vi helt klart, at du bør tage et kig på Nordic Protein Hampproteinpulver. Dette er en særlig proteinpulver, der er særlig god til dig, der eksempelvis lider af laktoseintolerance.

Nordic Protein Hampproteinpulver er nemlig både vegansk og laktosefri, og det hjælper dig med at opbygge muskelmasse, hvis du mangler protein i din kost til dagligt.

Metodologi

Udvælgelsen og anbefalinger af produkter er foretaget på baggrund af grundig research af uvildige tests samt forbrugeranmeldelser, så du er sikret et godt overblik. Læs mere
Vi laver løbende research, hvorfor resultaterne kan ændre sig i takt med at nye eksterne tests og forbrugeranmeldelser foretages.

Derdover skal det siges, at denne laktosefri proteinpulver er særligt god til dig, der ikke foretrækker en bestemt smag. Nordic Protein Hampproteinpulver fås nemlig smagsneutral, og derved er der ikke behov for, at du tager stilling til, om du foretrækker den ene eller den anden smag i din shake.

Flere og flere forsøger at undgå kød i deres hverdag, og derfor er der også mange forhandlere, der forsøger at imødekomme dette. Nordic Protein Hampproteinpulver er, som navnet antyder, udledt af hamp. 

Selvom det ikke indeholder lige så mege protein som andre produkter, er det dog et rigtig godt tilskud, da det netop er både vegansk og fri for laktose. Perfekt til dig, der døjer med problemer grundet laktoseintolerans.

Træner du meget i din hverdag, eller har du eksempelvis brug for ekstra protein i din kost, så er Nordic Protein Hampproteinpulver et rigtig fint tilskud, som nemt og enkelt kan være med til at give dig netop den protein, du har behov for.

I Nordic Protein Hampproteinpulver er der 354 kalorier pr. 100 gram, og derudover er der 11 gram fedt pr. 100 gram. 

Se vores test af det bedste laktosefri proteinpulver her.


[ratemypost]

Scroll til toppen