Ninja HB150EU

Denne intelligente blender fra mærket Ninja er en gamechanger, når det kommer til blendere. Den er nemlig ikke bare rigtig god til at blende alverdens ingredienser til bløde og glatte drikke og supper, men kan også hakke selv de hårdeste ting til ukendelighed.

Sage The Boss To Go smoothie maker BPB 550 BAL

Med sine ti Auto-iQ-indstillinger klarer Ninja HB150EU arbejdet for dig, så du roligt kan læne dig tilbage og nyde en kold drink. Ved hjælp at ganske få tryk har du nemlig mulighed for at indstille blenderen til at klare selv de hårdeste opgaver med lethed – og dette er naturligvis uanset, om vi har med varme retter eller kolde drikke at gøre.

Metodologi

Udvælgelsen og anbefalinger af produkter er foretaget på baggrund af grundig research af uvildige tests samt forbrugeranmeldelser, så du er sikret et godt overblik. Læs mere

Vi laver løbende research, hvorfor resultaterne kan ændre sig i takt med at nye eksterne tests og forbrugeranmeldelser foretages.

Blenderen har måske ikke den største motorkraft på markedet, men den udnytter den kraft, som den 1000 Watts motor har, på allerbedste vis. Det betyder også, at selvom den ikke har en kraftig motor, så får du alligevel et lige så godt resultat, som havde den være væsentligt kraftigere. Dette kommer blandt andet af de ekstremt skarpe knivblade, der findes i blenderen.

 

Vi kan især godt lide:

  • Ekstremt skarpe knivblade
  • Langvarig opvarmningsfunktion
  • Stor kapacitet

 

Din bedste ven i køkkenet

Foruden alle de gode funktioner, som vi har nævnt ovenfor så har denne Ninja blender også en langvarig opvarmningsfunktion, der gør, at hvis du blender varme retter, for eksempel, lækker kartoffelsuppe eller tomatsuppe med bagte tomater, så holdes suppen varm under hele blendningen, så du ikke behøver dig at bekymre dig om at få kold suppe på bordet.

Når suppen er spist eller smoothien er drukket, så kan Ninja HB150EU nemt og hurtigt rense sig selv. Dette gør du nemt ved blot at komme lidt varmt vand og et skvæt opvaskemiddel i kanden og tænde for rensningsprogrammet, der gører maskinen igennem og tager madrester ude i alle krogene, så du ikke behøver at stå og skrubbe med opvaskebørsten.

Skal maskinen pakkes væk efter brug, så kan ledningen diskret puttes væk ved hjælp af et praktisk ledningsoprul. Hvis man hellere vil have blenderen stående fremme, så har den heldigvis et ganske simpelt og diskret design, der gør, at den ikke tager for meget visuelt i køkkenet.

Hvis du ikke har en blender og gerne vil se hvilke der er de absolut bedste i test har vi lavet en guide til blender bedste i test hvor du kan lære meget mere.