Vi kan opnå kommision gennem disse links. Artiklen er derfor en annonce. Læs mere

Hjem » Køkkenudstyr » Ninja 400 airfryer tilbud → Bedste Ninja airfryers i test

Ninja 400 airfryer tilbud → Bedste Ninja airfryers i test

ninja airfryer

En aifryer er et fantastisk redskab i køkkenet, og den kan blive din bedste, hvis du formår at udnytte dens potentiale. En Ninja airfryer er et populært valg, fordi den netop har mange gode funktioner og er yderst brugervenlig. Især Ninja 400 airfryer roses for dens kvaliteter.​ Se aktuelle Ninja airfryer tilbud for 2023 herunder.

Bedste airfryer tilbud

Ninja Airfryer

ONYX

Gratis fragt og 100 dages returret
50% hurtigere at rengøre
Du får ikke en bedre maskine til prisen
4,7 på Trustpilot med +1800 anmeldelser
Ninja Airfryer

Cosori Premium

Bedst i test 2022
1-2 dages leveringstid
Nem at rengøre
ninja airfryer

Ninja airfryer

3,8 liter kurv
Brug den som dehydrator
Med touch panel

Airfryer har de seneste år virkelig fået et greb på hvidevaremarkedet, hvor den har defineret sin plads som værende et kanongodt produkt, som man næsten ikke kan være foruden i hjemmet. Derfor er det da næsten også fjollet ikke at starte ud med det bedste af det bedste.

Ninja er især blevet rost for at producere nogle eminente airfryere, der kan bruges af enhver, fordi de har høj brugervenlighed, og isår model 400, som mere teknisk er kaldet AF400EU, har et rigtig godt ry. Dens lillesøster AF300EU er på ingen måde mindre fantastisk.


En AF300EU, Ninja Foodi Dual Zone, har 6 forskellige madlavningsprogrammer, som giver dig mulighed for både bake-, roast-, reheat-, dehydrate-, air fry- og Max crisp funktion. En Ninja model kan derfor hjælpe dig med at hav af tilberedninger i alt fra opvarmning af rester fra dagen før og til hurtig tilberedning med crisp funktion.

Du kan tilberede 2 forskellige råvarer eller retter, som kræver forskellig behandling og tilberedning. Det sker ved hjælp af denne sync-funktion. Det gør, at du kan tilberede retterne samtidig og servere dem samtidig.


Modsat denne 300 version er Ninja 400 airfryer en lidt dyere version, men som også en en dual zone foodie maskine, som kan tilberede 2 retter samtidig. Den har en større kapacitet end 300 versionen. Ninja 400 airfryer har en kapacitet på 9,5 literm hvorimod 300 har en kapacitet på 7,6 liter.
Vi kommer løbende ind på denne Ninja 400 airfryer i denne artikel, så du kan blive endnu klogere på produktet.

Hvad er særligt ved Ninja airfryer dual?​

Ninja har virkelig vist sig at kunne producere nogle rigtig gode produkter, der både er populære i USA og Europa og som bruges af rigtig mange mennesker, så vælger du en air fryer fra Ninja, så vil du bestemt ikke blive skuffet. Du kan endda få den som dobbelt. (se Ninja 400 airfryer).

En airfryer er rigtig god til at tilberede snacks og små madvarer, såsom pommes frites, der bliver utroligt sprøde og saftige, selvom du ikke anvender olie til tilberedningen. Vælger du en air fryer med dobbelt funktion, vil du kunne tilberede mad til hele familien på én gang.

Det er en mindre størrelse, så det er ikke vores anbefaling at du laver en hel kylling eller andre store råvarer i denne lidt mindre Scandinavian Collection airfryer.

ninja airfryer

En Ninja airfryer tilbud

Uanset, hvad dine behov er, så har dette gode brand helt sikkert et produkt, der passer til dine. De laver nemlig et hav af forskellige typer, som har forskellige gode fordele. Ninja 400 air fryer er eksempelvis rigtig god fordi den har dobbelt skuffe, så der er plads til maser af mad.

Du kan få en stort overblik over forskellige airfryer her

Gode grunde til at vælge en Ninja airfryer?

Der er mange gode grunde til at købe denne smarte køkkenmaskine. Den er blevet meget populær blandt danskerne, og flere og flere ønsker at få fingrerne i den smarte køkkenmaskine.  

Find denne airfryer på tilbud løbende, vi opdatere siden i takt med at der kommer rabatkoder eller andet.

Først og fremmest vil du med en Ninja Airfryer få en køkkenmaskine, der gør din madlavning meget nemmere. Ved blot at sætte stikkontkten i stikket, kan du lave mad på rekordtid. Maskinen bliver nemlig meget hurtig varm, hvorfor du ikke skal vente længe som med en traditionel ovn. 

Ydermere får du med en Ninja Airfryer mulighed for at lae kaloriele sprød mad uden brugen af en masse olie. Dette er en god grund til at vælge den smarte maskine, da du vil spare mane kalorier og opnå en sundere hver dag. Du kan f.eks. Lave de lækreste og sprøde prommes fritter helt uden brugen af olie, og du vil stadig være garanteret de sprødeste og lækre pommes. Blandt anmeldelser udtaler brugere desuden, at en Ninja Airfrier laver pommes fritter og andet sprød mad upåklageligt. Du kan med fordel købe olie på spray og spare endnu flere kalorier.


En tredje god grund til at købe en Ninja airfryer er, at du vil spare meget tid på oprydning. Med en airfryer skal du blot vaske til tilhørende beholder, som sjældent er spor beskidt. Dermed vil du også spare meget tid på oprydning efter du har spist.

En fjorde god grun til at købe en Ninja airfryer er, at du ikke behover at være bekymret for, at maden brænder på. Det er utrolig sjældent, at retter brænder på i køkkenmaskinen, og du vil næsten altid kunne følge en opskrift uden problemer.  Du har dog altid mulighed for at tage beholderen ud af din Ninja airfryer og tjekke, om maden er er færdig. Der er intet farligt ved at tage beholderen ud.

Hvordan rengøre du din Ninja airfryer?

Ninja har gjort livet nemt for dig. Du kan nemlig hurtigt og nemt rengøre din maskine ved blot at tage din kurv ud og lægge dem i vaskemaskinen. Det gør at du kan holde dine kurve i din Ninja maskine rene løbende, og blot engang i mellem rense og rengøre lidt dybere på din maskine. 

Det er nemlig en fordel en gang i mellem, alt efter hvor ofte du benytter maskinen, at du renser den indvendigt på varmeledningerne. Det gør at din Ninja airfryer holder mange flere år, og du slipper for eventuelle reperationer.

Derudover anbefaler vi selvfølgelig også, at du husker og tørre din maskine af på ydersiden, så den holder sin flade pæn og ren. Ydersiden på eksempelvis Ninja 400 airfryer er i plastik og derfor nem at rengøre med blot lidt vand og sæbe, hvoraf pladerne på indersiden er non-stick crisper plader, så rengøringen bliver nemmere.

Skal du bruge Onyx knive til din madlavning? De har forskellige knive, som du kan gøre brug af. Se dem her på siden.

Alt slags mad i din airfryer

Det bedste ved en Ninja airfryer på tilbud er, at det nærmest kun er fantasien, der sætter grænser for, hvilke opskrifter du kan lave i din air fryer. Du kan nemlig både lave de lækreste forretter, hovedretter, snacks og selv desserter. Måske er du ikke klar over det, men du kan rent faktisk lave søde desserter i din Ninja 400 Airfryer med stor succes. 

Hvis du er på udkig efter en opskrift på en lækker dessert i din Ninja 400 airfryer eller en anden model, så vil der være et hav af muligheder, du kan vælge mellem. Du kan f.eks. Lave en velsmagende og lækket chokoladekage i din air fryer 400 fra Ninja med få simple ingredienser. Det eneste du skal bruge er mel, æg, mælk, kakaopulver, sikker, salt, bagepulver, olie og vaniljepulver. Disse ingredienser er nogle, som langt de fleste danskere har stående i skabet, hvorfor det er en ganske nem kage at bage i air fryer. Derudover kan du lave andre desserter i din airfryer såsom airfryed frugter med is. 

Læs også om robotstøvsuger her, som du kan tænde, mens du står og laver mad.


Hvis du i stedet er på udkig efter opskrifter på de lækreste og sprøde snacks, så vil der også være et hav af muligheder at vælge mellem. Den mest populære snack at lave i en Ninja 400 airfryer er sprøde pommes. Du kan nemlig lave de sprødeste og mest velsmagende pommes fritter i din air fryer helt uden brugen af olie. Dermed vil du have en sundere udgave af sprøde pommes fritter, hvilken er en af de største fordele ved at investere penge i en Ninja 400 air fryer. 

Når der er tale om hovedretter, er der også et væld af muligheder. Du kan f.eks. Lave en hel kylling i din air fryer, som vil give en mør kylling med et sprødt skind. Det eneste du skal bruge er en hel kylling, 2 spsk olie, slat, løg og krydderier efter ønske. En hel kylling i din Ninja 400 airfryer bør først tilberedes på 180 grader i 25 minutte, hvorefter den vendes med brystet opad og tilberedes ydereligere 25 minutter på 180 grader. Derefter vil du have den lækreste hele kylling til hele familien. 

Dermed er det altså kun fantasien, der sætter grænser for, hvilke opskrifter du kan lave i din Ninja 400 airfryer. Du har mulighed for at lave retter til hele, så længe du køber en air fryer model med en tilstrækkelig størrelse. Der er nemlig forskel på kurvens størrelsen, og nogle Ninja modeller har en større kapacitet end andre. Du bør derfor overveje, hvor mange mennesker du forventer at skulle lave mad til, inden du investerer dine penge i en air fryer. 

Læs også om de bedste Cosori airfryer her.

FAQ


Angivelse af kilder og tests:

GH kommer her med sine anbefalinger her
BBC GoodFood har sine foretrukne maskiner her.
Homes & Gardens – se deres test af maskinerne.

[ratemypost]

Scroll to Top