Vi kan opnå en kommission, såfremt der købes et produkt med vores links.

Hjem » Køkkenudstyr » Ninja airfryer – Se både dobbelt air fryer og model 400

Ninja airfryer – Se både dobbelt air fryer og model 400

bagepapir i airfryer

En aifryer er et fantastisk redskab i køkkenet, og den kan blive din bedste, hvis du formår at udnytte dens potentiale. En Ninja airfryer er et populært valg, fordi den netop har mange gode funktioner og er yderst brugervenlig. Især Ninja 400 airfryer roses for dens kvaliteter.​

Metodologi

Udvælgelsen og anbefalinger af produkter er foretaget på baggrund af grundig research af uvildige tests samt forbrugeranmeldelser, så du er sikret et godt overblik. Læs mere
Vi laver løbende research, hvorfor resultaterne kan ændre sig i takt med at nye eksterne tests og forbrugeranmeldelser foretages.

Airfryer har de seneste år virkelig fået et greb på hvidevaremarkedet, hvor den har defineret sin plads som værende et kanongodt produkt, som man næsten ikke kan være foruden i hjemmet. Derfor er det da næsten også fjollet ikke at starte ud med det bedste af det bedste.

Ninja er især blevet rost for at producere nogle eminente airfryere, der kan bruges af enhver, fordi de har høj brugervenlighed, og isår model 400, som mere teknisk er kaldet AF400EU, har et rigtig godt ry. Dens lillesøster AF300EU er på ingen måde mindre fantastisk.

Hvad er der særligt ved netop dette brand?​

Ninja har virkelig vist sig at kunne producere nogle rigtig gode produkter, der både er populære i USA og Europa og som bruges af rigtig mange mennesker, så vælger du en air fryer fra Ninja, så vil du bestemt ikke blive skuffet. Du kan endda få den som dobbelt.

En airfryer er rigtig god til at tilberede snacks og små madvarer, såsom pommes frites, der bliver utroligt sprøde og saftige, selvom du ikke anvender olie til tilberedningen. Vælger du en air fryer med dobbelt funktion, vil du kunne tilberede mad til hele familien på én gang.

Det er en mindre størrelse, så det er ikke vores anbefaling at du laver en hel kylling eller andre store råvarer i denne lidt mindre Scandinavian Collection airfryer.

ninja airfryer

En Ninja airfryer til ethvert formål​

Uanset, hvad dine behov er, så har dette gode brand helt sikkert et produkt, der passer til dine. De laver nemlig et hav af forskellige typer, som har forskellige gode fordele. Ninja 400 air fryer er eksempelvis rigtig god fordi den har dobbelt skuffe, så der er plads til maser af mad.

Du kan få en stort overblik over forskellige airfryer her

Gode grunde til at vælge en Ninja airfryer?

Der er mange gode grunde til at købe denne smarte køkkenmaskine. Den er blevet meget populær blandt danskerne, og flere og flere ønsker at få fingrerne i den smarte køkkenmaskine.  

Først og fremmest vil du med en Ninja Airfryer få en køkkenmaskine, der gør din madlavning meget nemmere. Ved blot at sætte stikkontkten i stikket, kan du lave mad på rekordtid. Maskinen bliver nemlig meget hurtig varm, hvorfor du ikke skal vente længe som med en traditionel ovn. 

Ydermere får du med en Ninja Airfryer mulighed for at lae kaloriele sprød mad uden brugen af en masse olie. Dette er en god grund til at vælge den smarte maskine, da du vil spare mane kalorier og opnå en sundere hver dag. Du kan f.eks. Lave de lækreste og sprøde prommes fritter helt uden brugen af olie, og du vil stadig være garanteret de sprødeste og lækre pommes. Blandt anmeldelser udtaler brugere desuden, at en Ninja Airfrier laver pommes fritter og andet sprød mad upåklageligt. Du kan med fordel købe olie på spray og spare endnu flere kalorier.

En tredje god grund til at købe en Ninja airfryer er, at du vil spare meget tid på oprydning. Med en airfryer skal du blot vaske til tilhørende beholder, som sjældent er spor beskidt. Dermed vil du også spare meget tid på oprydning efter du har spist.

En fjorde god grun til at købe en Ninja airfryer er, at du ikke behover at være bekymret for, at maden brænder på. Det er utrolig sjældent, at retter brænder på i køkkenmaskinen, og du vil næsten altid kunne følge en opskrift uden problemer.  Du har dog altid mulighed for at tage beholderen ud af din Ninja airfryer og tjekke, om maden er er færdig. Der er intet farligt ved at tage beholderen ud.

Angivelse af kilder og tests:

GH kommer her med sine anbefalinger her
BBC GoodFood har sine foretrukne maskiner her.
Homes & Gardens – se deres test af maskinerne.

[ratemypost]

Scroll til toppen