Netto har ofte tilbud på proteinpulver i sin ugeavis

Der indgår nærmest hver eneste uge diverse tilbud på proteinholdige produkter i Nettos tilbudsavis og med god grund. For mange, der går op i træning og motion, er proteinpulver og andre produkter med højt proteinindhold blevet en fast del af aflsutningen på en god omgang træning.

netto proteinpulver

Netto tilbyder ofte en række gode tilbud og spotvarer til en fordelagtig pris herunder også for produkter, der besidder et højt proteinindhold. Butikken har f.eks. haft tilbud på whey proteinpulver fra FitFrank i poser á 1000 gram med eksempelvis kakaosmag.

Vores udvalgte proteinpulver fra andre forhandlere

vegansk proteinpulver

Bodylab Vegan Blend Proteinpulver

bedste proteinpulver i test

Bodylab Whey 100 Protein

bedste proteinpulver i test 2022

Whey 100% Protein

Interesseret i mere proteinpulver? 🚀

Besøg Bodylab for at se et større udvalg af produkter som vil hjælpe din træning på vej.

bodylab proteinpulver

Metodologi

Udvælgelsen og anbefalinger af produkter er foretaget på baggrund af grundig research af uvildige tests samt forbrugeranmeldelser, så du er sikret et godt overblik. Læs mere

Vi laver løbende research, hvorfor resultaterne kan ændre sig i takt med at nye eksterne tests og forbrugeranmeldelser foretages.

Derudover har Netto tilbudt diverse andre slags produkter såsom proteinbarer fra mærker som The Protein Kitchen, Maxim og Nutamino. En proteinbar fra disse producenter kan variere i alt fra 39 gram til 55 gram. Herudover findes en masse smagsvarianter, herunder kakao og hasselnød, kakao og peanuts, saltet karamel og brownie. Dermed er helt sikkert nogle gode tilbud i Netto for enhver smag. 

I Salling-kædens tilbudsavis kan du også ofte støde på lækre produkter som Ala proteindrik eller -yoghurt med smag af enten hindbær eller chokolade i en 500 ml flaske. Disse er en let og hurtig snack at tage med på farten, som du ikke selv behøver at blande pulver og væske sammen for at opnå en forfriskende proteinshake.

I denne artikel

Vi viser dig dine muligheder når det kommer til, at købe protein pulver i netto over de mange tilbud de ofte har. 

bedste proteinpulver i test

Bodylab Whey 100 Protein

bodylab proteinpulver

Prisklasse: 140 – 200 kr. 

Type: Protein

Smag: Vanilje

Funktioner: Billig, god kvalitet, ingen sukker

Hvem er den bedst for:

Højdepunkter:

bodylab proteinpulver

Testresultat for Bodylab Whey 100 Protein pulver

Se produkt

BodyLab Whey proteinpulver indgår som en fast del af Nettos sortiment, hvorfor du som regel ikke vil gå i Netto forgæves, hvis du absolut er på jagt efter noget af det bedste proteinpulver og bare skal have det med hjem.  

Men udover det proteinholdige whey pulver, tilbyder Netto også andre af BodyLabs proteinprodukter. Denne producent har nemlig et hav af produkter at vælge imellem, og nogle af dem kan altså som regel findes på et godt tilbud. 

Nogle af produkterne, som BodyLab tilbyder, og som Netto har i sit sortiment er bl.a. proteinbarer og færdigmixede shakes. Herudover har Salling-kæden til tider pandekageblandinger og vaffelblandinger fra BodyLab i sin tilbudsavis som en del af deres spotvarer.

Hvad er proteinpulver?

BodyLab tilbyder endvidere diverse toppings i form af sundere udgaver af karamelsovs, chokoladesovs, peanut butter og chokoladesmørrelse. Det kan lyde meget tiltrækkende at anvende disse proteinholdige i sin daglige kost og især hvis de kan findes på tilbud.

Men er du til mere lette kosttilskud, kan du også finde forfriskende energidrikke samt forskellige slags hydrotabs med vitaminer og mineraler til at opretholde din væskebalance. 

Et andet mærke af produkter med højt proteinindhold er Nocco. Det fremgår også som en del af Nettos faste sortiment at tilbyde varer fra denne producent herunder særligt energidrikke. Disse drikke kan fås med forskellige lækre smage som cola. Blodappelsin og lemon. Derudover er de sukkerfri, kulsyreholdige og har et indhold af koffein på 105 mg per 330 ml. 

I samme smagsvarianter fra Nocco, kan du også købe sukkerfri skub-op-ispinde, hvilket er virkelig lækkert til en varm sommerdag i solen. Hold godt øje med Nettos tilbudsavis for at tjekke ud, om disse skulle være at finde deri. 

Hvis du blot er på udkig efter proteinholdige fødevarer til at supplere din kost, kan du købe varer som kikærter, skyr, nødder, æg og kød. Nogle af disse varer vil helt sikker indgå i Nettos tilbudsavis hver eneste uge enten som tilbud eller spot. 

Hvis du vil vide mere om de bedste produkter, kan du læse denne guide til det bedste proteinpulver i test i 2022. 

Angivelse af kilder og tests

Denne artikel er skrevet på baggrund af vores indsigter og erfaringer, og du opfordres til hver en tid at søge informationer fra andre kilder og egen læge.

Kilder:

  1. netto.dk

Hvor brugbart var dette indlæg?

Klik på en stjerne for at bedømme den!

Gennemsnitlig bedømmelse 5 / 5. Optælling af stemmer: 2

Ingen stemmer indtil videre! Vær den første til at bedømme dette indlæg.