Vi kan opnå kommision gennem disse links. Artiklen er derfor en annonce. Læs mere

Hjem » Generelt » Netto har ofte tilbud på proteinpulver i sin ugeavis

Netto har ofte tilbud på proteinpulver i sin ugeavis

netto-proteinpulver

Der indgår nærmest hver eneste uge diverse tilbud på proteinholdige produkter i Nettos tilbudsavis og med god grund. For mange, der går op i træning og motion, er proteinpulver og andre produkter med højt proteinindhold blevet en fast del af afslutningen på en god omgang træning.

Hos mydinners findes du de bedste guides til alt fra proteinpulver til airfryer, som du med fordel kan læse, når du skal finde de bedste produkter.

Vores udvalgte proteinpulver fra andre forhandlere

vegansk-proteinpulver-600x600

Bodylab Vegan Blend Proteinpulver

Vegansk produkt
Opløses nemt i shakes
Højt indhold af protein
proteinpulver-bodylab-whey100

Bodylab Whey 100 Protein

God kvalitet og pris
Glutenfri og uden sukker
70 gr protein pr. 100 gr
proteinpulver-gold-standard

Whey 100% Protein

God kvalitet og pris
Hurtig opløselig med god smag
78 gr protein pr. 100 gr

Netto tilbyder ofte en række gode tilbud og spotvarer til en fordelagtig pris herunder også for produkter, der besidder et højt proteinindhold. Butikken har f.eks. haft tilbud på whey proteinpulver fra FitFrank i poser á 1000 gram med eksempelvis kakaosmag.

Derudover har Netto tilbudt diverse andre slags produkter såsom proteinbarer fra mærker som The Protein Kitchen, Maxim og Nutamino. En proteinbar fra disse producenter kan variere i alt fra 39 gram til 55 gram. Herudover findes en masse smagsvarianter, herunder kakao og hasselnød, kakao og peanuts, saltet karamel og brownie. Dermed er helt sikkert nogle gode tilbud i Netto for enhver smag. 

I Salling-kædens tilbudsavis kan du også ofte støde på lækre produkter som Ala proteindrik eller -yoghurt med smag af enten hindbær eller chokolade i en 500 ml flaske. Disse er en let og hurtig snack at tage med på farten, som du ikke selv behøver at blande pulver og væske sammen for at opnå en forfriskende proteinshake.

I denne artikel

Vi viser dig dine muligheder når det kommer til, at købe protein pulver i netto over de mange tilbud de ofte har. 

De bedste Netto proteinpulver i 2022

proteinpulver-bodylab-vanilla

Bodylab Whey 100 Protein

Prisklasse: 140 – 200 kr

Type: Protein

Smag: Vanilje

Funktioner: Billig, god kvalitet, ingen sukker

BodyLab Whey proteinpulver indgår som en fast del af Nettos sortiment, hvorfor du som regel ikke vil gå i Netto forgæves, hvis du absolut er på jagt efter noget af det bedste proteinpulver og bare skal have det med hjem.  

Men udover det proteinholdige whey pulver, tilbyder Netto også andre af BodyLabs proteinprodukter. Denne producent har nemlig et hav af produkter at vælge imellem, og nogle af dem kan altså som regel findes på et godt tilbud. 

Nogle af produkterne, som BodyLab tilbyder, og som Netto har i sit sortiment er bl.a. proteinbarer og færdigmixede shakes. Herudover har Salling-kæden til tider pandekageblandinger og vaffelblandinger fra BodyLab i sin tilbudsavis som en del af deres spotvarer.

Hvem er den bedst for:

  • Personer, der træner
  • Personer, der vægter kvalitet højt

Højdepunkter:

  • God til prisen
  • God kvalitet
  • 70 gram protein pr. 100 gram
  • Glutenfri
  • Ingen tilsat sukker
  • Stemmer overens med oplyste næringsindhold

Læs mere om Bodylab Whey 100 Protein her

Bodylab

Gratis fragt over 99,-
1-3 dages leveringstid
God kundeservice

>> Brug Bodylab Whey 100 i en kage, som du med fordel kan bage i din airfryer. Læs vores guide til at finde den bedste airfryer til formålet her.

Hvad er proteinpulver?

BodyLab tilbyder endvidere diverse toppings i form af sundere udgaver af karamelsovs, chokoladesovs, peanut butter og chokoladesmørrelse. Det kan lyde meget tiltrækkende at anvende disse proteinholdige i sin daglige kost og især hvis de kan findes på tilbud.

Men er du til mere lette kosttilskud, kan du også finde forfriskende energidrikke samt forskellige slags hydrotabs med vitaminer og mineraler til at opretholde din væskebalance. 

Et andet mærke af produkter med højt proteinindhold er Nocco. Det fremgår også som en del af Nettos faste sortiment at tilbyde varer fra denne producent herunder særligt energidrikke. Disse drikke kan fås med forskellige lækre smage som cola. Blodappelsin og lemon. Derudover er de sukkerfri, kulsyreholdige og har et indhold af koffein på 105 mg per 330 ml. 

I samme smagsvarianter fra Nocco, kan du også købe sukkerfri skub-op-ispinde, hvilket er virkelig lækkert til en varm sommerdag i solen. Hold godt øje med Nettos tilbudsavis for at tjekke ud, om disse skulle være at finde deri. 

Hvis du blot er på udkig efter proteinholdige fødevarer til at supplere din kost, kan du købe varer som kikærter, skyr, nødder, æg og kød. Nogle af disse varer vil helt sikker indgå i Nettos tilbudsavis hver eneste uge enten som tilbud eller spot. 

Hvis du vil vide mere om de bedste produkter, kan du læse denne guide til det bedste proteinpulver i test i 2022. Du kan også læse vores andre guide til både den bedste juicepresser og airfryer her på siden.

Fysisk butik fremfor online

Hvis du akut har brug for nyt proteinpulver og derfor ikke kan vente på at det bliver leveret som en bestilling fra internettet, så er det en super smart løsning at gå ned i din nærmeste Netto for at finde det du leder efter. De sælger nemlig også proteinpulver fra nogle af de mest populære mærker, ligesom de sælger andre proteinholdige fødevarer. 

Det kan på mange måder være smart at handle online fremfor i en fysisk butik, men nogen vil mene at det har sin charme at gå ned i en butik for at se og føle på de produkter man gerne vil købe. Måske gælder det mere nogle luksuriøse køb fremfor Netto proteinpulver, men det er helt sikkert en hurtig og god løsning at smutte i Netto efter tilskuddet, hvis du ikke har tid til at vente på leveringen. 

Hvis det ikke er på tilbud i Netto tilbudsavisen lige når du akut står og mangler det, kan det dog godt gå hen og være dyrere end på nettet, da der ofte på nettet er rabatkoder til diverse hjemmesider, der sælger proteinpulver. Det er selvfølgelig kun noget du bør tage højde for, hvis du er på budget og ikke har råd til at betale dyre domme for det. Du kan også købe en mindre mængde, som du kan bruge indtil din levering fra nettet ankommer.

Netto har dog som sagt også andre proteinholdige fødevarer som både er helt normale madvarer som skyr, nødder, æg og kød, men de har også proteinbarer som du kan tage med på farten, hvis du kommer forbi en af deres mange butikker på din vej.

Hvis du alligevel er nede i Netto kan du også med fordel tage et kig på deres varer som ikke er mad, de har nemlig sommetider træningsudstyr som man kan bruge til hjemmetræning.

Læs også om vegansk proteinpulver her.

Angivelse af kilder og tests:

Denne artikel er skrevet på baggrund af vores indsigter og erfaringer, og du opfordres til hver en tid at søge informationer fra andre kilder og egen læge.

netto.dk

[ratemypost]

Scroll til toppen