Vi kan opnå kommision gennem disse links. Artiklen er derfor en annonce. Læs mere

Hjem » Køkkenudstyr » Netto airfryer – Disse air fryer modeller kan du købe

Netto airfryer – Disse air fryer modeller kan du købe

netto airfryer

Hvis du er på jagt efter den smarte air fryer, men ikke ved hvor du skal skaffe den – så frygt ej. I Netto kan du blandt andet købe den modern køkkenmaskine, som vil bidrage til en nemmere og sundere madlavning.​

Netto airfryer – disse modeller kan du købe​

I dette klassiske danske supermarked sælges mange forskellige køkkenmaskiner og andet tilbehør til madlavningen. Her kan du blandt andet købe den smarte airfryer, som kan fås til en billig pris.

Det er dog ikke altid, at Netto forhandler air fryer. Ligesom i mange andre supermarkeder er det forskelligt, hvilket sortiment der sælges i butikken. En tidligere model der er blevet forhadlet i dette supermarked er en klassisk airfryer til 300kr.

Hvis du køber din air fryer i et discount supermarked kan du altså være sikker på at få en model til en god pris. Ud over air fryer forhandler dette supermarked også massere andre smarte køkkenmaskiner og andet tilbehør, og du kan med fordel følge med i deres sortiment i tilbudsaviser mm.

Som nævnt er det derfor ikke altid, at du kan få fat i en airfryer i Netto. Du kan med fordel holde dig opdateret på deres hjemmeside igennem deres tilbudsavis, som vil blive opdateret hver uge. Alternativt kan du altid købe en airfryer i supermarkeder såsom Føtex eller Bilka.

Er en billig air fryer god?​

Overvejer du at købe den smarte køkkenmaskine i et supermarked, men er i tvivl om, hvorvidt billige modeller er gode eller ej? Kort sagt kan du altså sagtens finde en billig airfryer i Netto eller et andet supermarked, som klarer jobbet upåklageligt.

I sin enkelthed består maskinen af luft, som blive fordelt i beholderen. Denne simple teknologi gør det altså muligt at lave en god model, som er billig. Forskellen på en dyr og billig air fryer er oftest funktioner, størrelse mm.

Jo større din air fryer er, jo dyrere vil den alt andet lige være. De billigere modeller som forhandles i Netto eller andre supermarkeder er for det meste mindre udgaver, hvorfor de sælges helt ned til 300 kr. Hvis du blot laver mad til 1-2 mennesker er denne model dog stadig helt tilpas for dig.

Hør mere om de forskellige airfryer her

Angivelse af kilder og tests:

goodhousekeeping.com
bbcgoodfood.com
homesandgardens.com

[ratemypost]

Scroll to Top