nem-tapas

Nem tapas – forkæl dine nærmeste med spanske favoritter

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold.

Nem tapas – lav spanske favoritter nemt

Er du helt vild med tapas, og er nem tapas lige din kop te, når det kommer til at servere nem og lækker mad for dine gæster? Så kender du helt sikkert også nogle gode opskrifter, som kan bruges til enhver anledning, når der kommer gæster på besøg, eller når de nærmeste skal forkæles med nem og lækker spansk mad.

Selvom man er vild med tapas, så betyder det jo nødvendigvis ikke, at man selv finder det nemt at lave. Tværtimod.

Vi vil her guide dig til, hvor du kan finde opskrifter på nem spansk mad, der ikke kan slå fejl, og som dine gæster vil elske.

De bedste opskrifter på nem tapas

Når der skal laves nem tapas, så er der flere steder, hvor man kan lede. Det kan dog variere, hvor autentisk spanske retterne er, så derfor er det bare om at vælge dem, der passer bedst til din smag når det kommer til nem og hurtig mad.

Valdemarsro er et godt sted at lede, når man skal lave nem mad, da hun er utrolig god til at lave opskrifter, der kan laves af enhver. Derfor vil du også kunne finde mere end en nem opskrift på tapas på hendes hjemmeside.

Hos Mummum finder du også en lang række muligheder, når det kommer til nem tapas og opskrifter hertil. Her findes der både mere fordanskede versioner, men også enkelte juveler, som kan afspejles direkte i den spanske kultur.

Er man til den helt hurtige løsning, kan man naturligvis også gå ned i det lokale supermarked, gerne et større ét og finder lækre spanske specialiteter, enten på hylderne eller i delikatessen.

Man slår bestemt ikke fejl med at lave en nem anretning af tapas med frisk brød, pølser i skiver, såsom den spanske chorizo, serranoskinke eller anden skinke, pesto, tørrede tomater, hummus, oliven, lækker ost (gerne spansk), nødder, såsom mandler, og så videre. Her kan man lave flere små tallerkner eller tage et stort skærebræt og anrette nem tapas her.

Lad professionelle lave tapas for dig

Løber det koldt ned ad ryggen på dig ved tanken, om selv at skulle i gang i køkkenet med at lave tapas ud fra opskrifter, som du alligevel ikke kan følge, så frygt ej.

El Tapeo de Cervantes er en fænomenal tapas restaurant, hvor du kan invitere dine nærmeste hen på, og hvor I kan smage på alle de spanske favoritter lavet af professionelle, spanske kokke, der har øje for smag og kvalitet.

Der findes også andre skønne steder, hvor du kan få simpel og lækker tapas med dem du holder af, så derfor er der masser af mulighed for at kunne forkæle dine og andres smagsløg.

Hvad du vælger er gøre, er naturligvis op til dig. Vi håber i hvert fald, at ovenstående har givet noget inspiration til, hvordan du skal håndtere situationen, når du er i humør til nem tapas eller andre spanske specialiteter – både i weekend og i hverdagen.

Er du interesseret i, at læse mere om vinsmagning – så læs mere her.

Om betalt indhold på Mydinners

Betalt indhold på Mydinners.dk er et betalt samarbejde mellem Mydinners og en annoncør. Annoncøren betaler for annonceformatet på Mydinners.dk, og annoncørens annoncer vil derfor altid være markeret med ‘betalt indhold’ eller ‘annonce’.

Annoncøren udvikler selv artiklens indhold, så der bliver kommunikeret, hvad annoncøren ønsker, og Mydinners’ medarbejdere er derfor ikke ansvarlige for fakta og indhold i annoncen.

Annoncerne skal dog stadig leve op til Mydinners’ nuværende krav til skrivestil, tone og kvalitet, så Mydinners’ læsere stadig kan forvente indholdsrige- og formålsorienterende artikler.

Relaterede artikler