Ideer til nem og sund frokost - mydinners’ guide til skøn mad

Er du i humør til nem og sund frokost, men har du ikke selv overskudet til at stå i køkkenet og snitte grøntsager til du bliver blå i hovedet? Det forstår vi godt, og derfor har vi også lavet en liste med ideer til steder, hvor du kan få nem og sund frokost.

Nem og sund frokost ideer

Skrevet af Peter Rasmussen | 15. november 2021 | København

Kcal Factory

Hos Kcal Factory finder du et nemt og sundt alternativ til hurtig take away til frokost, da de gør en dyd ud af at lave lækre og mættende salater, sandwiches og friskpressede juices. Du kan altså med god samvittighed spise dig mæt i én af deres salater eller sandwiches.

Som en bonus, så er du også med til at støtte udsatte børn rundt omkring i verden. For hvert produkt, du køber hos Kcal Factory, donerer de et måltid til et udsat barn i et af verdens brændpunkter.

Adresse: Sankt Peders Vej 1, 2900 Hellerup; Østerbrogade 31, 2100 København Ø; Amager Strandvej 112, 2300 København S; Kalvebod Brygge 59, 1560 København V; Gl. Kongevej 172, 1850 Frederiksberg

OLIOLI

Hos OLIOLI finder du en lang række af lækre og sunde poké bowls, smoothie bowls og friskpressede juices, der kan nydes med stor nydelse og god samvittighed til frokost. De populære poké bowls er nemlig en nem og sund blanding af sushi og salat, og derfor får du både friske og sprøde grøntsager på en bund af ris med fisk, kød eller plantebaseret alternativ på toppen.

Retterne er super lækre, og du kan nyde dem når som helst og hvor som helst – de er især gode til frokost. De kan nemlig tages med som take away i miljøvenlig emballage.

Adresse: Göteborg Plads 14, 2150 Nordhavn; Frederiksborggade 31, 1360 København K; Østerbrogade 43, 2100 København Ø; Lyngby Hovedgade 74, 2800 Kongens Lyngby; Gl. Kongevej 169, 1850 Frederiksberg C; Amagerbrogade 143, 2300 København S; Strandvejen 189, 2900 Hellerup; Ny Østergade 28A, 1112 København K; Transithallen, Københavns Lufthavn.

Palæo

Hos Palæo finder du stenaldermad, som både er laktosefrit, glutenfrit, stivelsesfrit og helt uden sukker. Derfor er du sikret nem og sund mad, når du bestiller her. På menuen finder du wraps lavet af æg, salater, burgere, smoothies, kaffe og meget mere.

Der er altså noget for enhver smag på menukortet, og derfor ingen grund til at gå glip af det. Så vil du være mæt og stadig føle dig sund, så hop forbi én af restauranterne, når du skal have lækker frokost.

Adresse: Ørestads Boulevard 102c, 2300 København S; Falkoner Allé 21, 2000 Frederiksberg; Tuborg Havnevej 4-8, 2900 Hellerup; Rømersgade 18, 1362 København K; Kalvebod Brygge 59, 1561 København V; Pilestræde 32, 1112 København K.

Mod på nem og sund frokost

Er du alligevel frisk på at lave nem og sund frokost selv? Så har vi et par ideer. Du kan til frokost blandt andet lave:

  • En lækker spidskålssalat med ristede kikærter og avocadocreme på toppen
  • En avocadomad med hytteost og syltede rødløg på ristet rugbrød
  • En nem og sund æggehvideomelet med spinat, svampe og tomat i
  • En buddha-bowl med avocado, rucola, tomater, linser, sødkartoffel og edamamebønner

 

Muligheder og ideer er mange, så det er bare om at komme i gang med ideer til din sunde frokost.

Hvor brugbart var dette indlæg?

Klik på en stjerne for at bedømme den!

Gennemsnitlig bedømmelse 5 / 5. Optælling af stemmer: 1

Ingen stemmer indtil videre! Vær den første til at bedømme dette indlæg.

deals i København med mydinners

Få besked når nye madoplevelser lanceres