Der er mange muligheder for mad til en sammenkomst – eller bare en dag med selvforkælelse. Det sikre valg er og vil altid være smørrebrød. Langt de fleste kan lide det og det er nemt at have med at gøre. Det er en klassiker fordi der er så mange forskellige muligheder fremfor blot en enkelt ret. Der er noget der falder i alles smag, hvilket er det der gør det til det sikre valg. 

Moderne take away smørrebrød kan gøres på mange måder. Man kan tage det med til stranden for eksempel. Man kan sætte det på et fad og spise det hjemme. Mulighederne er mange. Derudover er der også mange muligheder i pålæg. Du kan finde noget til alle fordi din ordrer kan være personlig.

De ting smørrebrød er gode til

Smørrebrød er egentlig bare nogle fancy rugbrødsmadder. Det er for at beskrive det meget simpelt. Dog er der mere i det fordi smørrebrød er en klassiker i Danmark. Det er det af en grund. Det er smart til en lækker aftensmad med sine forældre. Det er helt perfekt til når du vil bestille mad udefra, men ikke alle kan lide det ene eller det andet og nogle er vegetarer og så videre. 

Smørrebrød kan bruges til alle måltider samt forret og en lækker snack. Det er transportabelt fordi hver enkelte mad er pyntet og færdig i sig selv. Af den grund skal du ikke hen at stille en masse op hvis det var andet mad end smørrebrød. Ved smørrebrød er madspild også nem at slippe uden om. Man kan blot pakke resterne ind, stille det i køleskabet og det vil være lige så godt som dagen det blev lavet. Det kan tages med i madpakken eller nydes hjemme som frokost.

Mulighederne når det kommer til smørrebrød

I smørrebrød er der som sagt mange muligheder i forhold til hvor du vil spise det. Ikke nok med det, er der mange muligheder i forhold til hvad du vil spise. Start fra bunden: Hvilken slags rugbrød? Der findes mange forskellige slags rugbrød. Nogle mennesker har præferencer og her er det en god kvalitet at man selv kan vælge. 

Hvilken slags smør? Igen; der findes flere slags smør (med og uden salt). Dette kan i de fleste tilfælde også vælges. Nu til det spændende: Hvilken slags pålæg og topping? Der er en rigtig lang liste med forskellige slags pålæg du kan have på dit smørrebrød. Det kan være laks, æg, rejer, leverpostej, roastbeef, hamburryg, spegepølse, kartofler. Udover dette er der mange muligheder for hvad der skal ovenpå der. 

Man kan få mayonnaise på, remoulade, persille og meget andet. Ud af nævnte ting, kan der laves mange kombinationer og af den grund ting alle kan lide.