Vi kan opnå kommision gennem disse links. Artiklen er derfor en annonce. Læs mere

Hjem » Kosttilskud » Murph proteinpulver – Se anmeldelse og find tilbud

Murph proteinpulver – Se anmeldelse og find tilbud

murph proteinpulver

Har du fået øjnene op for kosttilskud i forbindelse med træning eller hverdagskosten, så er Murph proteinpulver en god mulighed for at øge indtaget af protein i forbindelse med din kost. Du kan med dette brand få flere mulige smagskombinationer, og vælge din favorit. Se samling af anmeldelse her.

Lever du en sund livsstil med fokus på træning og motion, så kan et kosttilskud i form af dette pulver være en god ide. Det bidrager til muskelopbygning. Kroppen har brug for protein enten gennem kosten eller tilskud, med henblik på at give kroppen energi og styrke.


Find din smagsfavorit

Der findes generelt rigtig mange forskellige brands og mærker, som alle har et hav af forskellige smagskombinationer. Herunder er blandt andet at finde BodyLab, Nutramino, Easis og mange andre. Hertil er derfor også Murph proteinpulver. Nogle har større sortimenter end andre.

Murph selv har ofte blot kun 3 varianter at vælge i mellem, som er jordbær, kakao og vanilje. De begrænser sig derfor til de originale og simple smage, hvor flere andre brands ofte har en masse smagskombinationer at vælge mellem. Men det er dog ofte de simple smage, som hitter bedst.

En klar anmeldelse herfra er desuden at holde godt øje med gode tilbud eller rabatter løbende, som de ofte er gode til at gøre. Dog er deres produkter ikke de dyreste i denne produktkategori, og du vil som udgangspunkt finde ca. 1 kg. til lidt over 200 kr., hvilket er en god pris.


murph proteinpulver træning

Find andre brands og mærker og kosttilskud

Er du mere til andre brands, smage eller produkter kan du desuden finde produkter fra BodyLab eller Nutramino. Blandt andet sælger BodyLab og Nutramino desuden også protein barer, som du kan bruge i forbindelse med din træning. Det kan være en god og effektiv løsning og bidrage sine mellemmåltider med en lille snack.

Brug derfor enten dit Murph proteinpulver til opblanding i dine shakes, sportsdrikke eller grød og suppler med nogle barer til dine mellemmåltider. Det fungerer enormt godt i en travl hverdag med en lille snack på farten. Se nærmere på Nutramino og deres barer herunder.

De er lækre og fås i en masse forskellige smagskombinationer i alt fra Chocolate & Brownie og til Banan. Prøv kræfter med deres brand.


Nutramino Protein Bar

Bodylab


Om forfatteren

Scroll to Top