Vi kan opnå kommision gennem disse links. Artiklen er derfor en annonce. Læs mere

Hjem » Køkkenudstyr » Mørbrad i airfryer – lav det lækreste kød i air fryer

Mørbrad i airfryer – lav det lækreste kød i air fryer

moerbrad i airfryer

Denne køkkenmaskine er blevet en meget populær del af mange danskeres køkkener – og det forstår vi godt. Her kan du finde en opskrift på mørbrad i airfryer, og hvordan du kan opnå det lækreste møre kød i en air fryer.

Mørbrad i airfryer – opskrift til mørt kød

Ved at følge denne opskrift vil du undgå, at din mørbrad i arifryer bliver tør og kedelig. Du kan altså sagtens lave det lækreste saftlige og velsmagende kød i en air fryer, uden det bliver tørt og usmageligt. 

Start med at køb et lækkert stykke kød hos din nærmeste forhandler. En mørbrad i airfyrer opnår den bedste velsmag ved at marinere det grundigt inden, du tilbereder det i din air fryer. Til marinaden skal du bruge:

  1. 2dl soya
  2. 1dl olie
  3. 1 spsk. Ingefær (efter ønske) 
  4. 1 fed hvidløg
  5. 1 spsk balsamiko

Først og fremmest bør du starte med at rense din mørbrad. Her skal du altså rense den for hinder og fedt, så den er lækker at spise. Dette kan gøres med en skarp kniv – gør det altid omhyggeligt og vær’ opmærksom på, at du ikke skærer for meget af kødet af, inden det skal tilberedes i air fryer maskinen. 

Bland herefter ingridienserne til marinaden i en stor skål og kom kødet i marinaden. Lad det ligge i mindst 3 timer, inden du putter din møbrad i airfryer. Tænd din air fryer på 180 grader og giv din kødet 15 minutter, hvorefter det tages op, vendes og læg derefter din mørbrad i airfryer igen i 10 minutter. 

Herefter vil du altså få en velsmagende og mør mørbrad i airfryer på nemmeste vis. 

Læs mere om den bedste airfryer her

Mange andre opskrifter til kød i air fryer 

Ud over mørbrad i airfryer kan du altså lave alverdens lækre retter med kød i en air fryer. Det er nærmest kun fantasien, der sætter grænser for, hvilke opskrifter med kød, du kan lave i din køkkenmaskine. 

Derudover kan du også lave frugt, desserter, sprøde pommes og andet lækkert i en airfryer. Der findes uttalige opskrifter på internettet, hvis du er på jagt efter inspiration til andre lækre retter.

Hør mere om de forskellige airfryer her

Angivelse af kilder og tests:

Læs nærmere på Home And Garden
Se også NyMag’s indlæg
Scroll til toppen