Vi kan opnå kommision gennem disse links. Artiklen er derfor en annonce. Læs mere

Hjem » Biler » Mercedes g klasse leasing – Kør sikkert i alle terræner

Mercedes g klasse leasing – Kør sikkert i alle terræner

Mercedes G klasse leasing

Med Mercedes g klasse leasing har du mulighed for at køre komfortabelt rundt i en bil, der emmer af stil og luksus. Med den adaptive undervogn med justeringsdæmpning, kan du køre på selv de mest ujævne overflader uden at gå på kompromis med komforten.

En prestigefyldt bil behøver ikke at være udenfor rækkevidde, hvis du vælger at lease den. Du kan vælge imellem forskellige leasingaftaler såsom privatleasing, erhvervsleasing eller splitleasing.


Lease en overlegen SUV

Hvis du vælger leasing Mercedes g-klasse, er du garanteret køreglæde, når du kører rundt i din bil. Med en leasingaftale forpligter du dig ikke til bilen på samme måde, som hvis du køber den.

Selvom bilerne i g-klassen er velegnede til at køre i lidt mere usikre omgivelser end normale biler, så er der sørget for sikkerheden. Der er eksempelvis en aktiv Lane Keeping-assistent, der er med til at sikre din kørsel, en parkeringspakke med 360 graders kamera samt en assistentpakke.

Når det kommer til bilens offroad performance er g-klassen overlegen og sætter standarden i forhold til stigeevne, vadeevne og krængning. Den har nemlig en stigeevne helt op til 100 %, en maksimal vadedybde på 70 cm og krængning på op til 70 %.

Hvis du er interesseret i andre modeller fra Mercedes eller vil vide mere om leasing, kan du blandt andet læse mere på Mercedes GLE leasing og Leasing København.

Mercedes G klasse leasing

Fordele ved leasing Mercedes G-klasse

Det er en fordel at lease en prestigefyldt bil som denne, da du ikke vil være ansvarlig for alle omkostninger i samme grad, som hvis du købte bilen selv. Det kan især være smart at indgå en aftale såsom erhvervsleasing eller finansiel leasing med din arbejdsgiver, såfremt det passer ind i din hverdag.

Vælger du at lease, slipper du for renter og gebyrer og du kender din præcise månedlige ydelse uden uforudsete omkostninger. Den månedlige ydelse kan variere alt efter, hvilken form for leasingaftale du har valgt.

Har du i sinde at bruge bilen både til arbejde og i det private, så kan splitleasing være en god løsning for dig. Med denne løsning deler du nemlig leasingaftalen med din arbejdsgiver, så du kan bruge din bil både privat og i forbindelse med arbejdet.


Sæsonleasing efter behov

Sæsonleasing kan også være oplagt i forbindelse med Mercedes G-klasse leasing, da det er en bil, der godt kan være lidt sæsonpræget, og måske ikke er ideel at have til hverdag. Når du leaser efter sæson kan du komme til at køre SUV om vinteren og cabriolet om sommeren eller hvilke som helst andre modeller du ønsker. Det smarte ved sæsonleasing er, at du kan bytte bilen ud flere gange om året, og dermed opnå stor fleksibilitet.

Har du spørgsmål som: er leasing billigere end køb af bil og hvordan fungerer leasing af bil, så læs artiklerne og få svar. Er du interesseret i at læse om leasing af andre bilmærker, kan du også læse om Tesla leasing, Volvo leasing, Audi leasing eller BMW leasing.


Angivelse af kilder:

Om forfatteren

Scroll to Top