Vi kan opnå kommision gennem disse links. Artiklen er derfor en annonce. Læs mere

Hjem » Biler » Mercedes EQC leasing – Lease privat til en god pris

Mercedes EQC leasing – Lease privat til en god pris

Mercedes EQC leasing

Det er nemt at lease en bil privat, og Mercedes EQC leasing gør det endnu nemmere. Her får du nemlig en bil, der kan tilbyde lidt af det hele til en god pris. Med denne bil kan du nemt få hverdagen til at fungere, da den kører upåklageligt, og du, ved at lease, slipper for det sædvanlige bøvl, der kan opstå, som bilejer.

Drømmer du om at lease en BMW? Læs mere her.


Fordele ved Mercedes EQC leasing

Der er mange kriterier at tage højde for, når du skal lease en bil privat. Hvad er vigtigt for netop dig? 

Mercedes EQC leasing er en mere bæredygtig måde at have bil på, da den med sit indre og ydre sætter moderne og ansvarsfuld bilkørsel i højsædet. Der er tænkt mange bæredygtige valg ind i netop denne bil, der har mulighed for lokal emissionsfri kørsel. Herudover består mange af bilens komponenter af ressourcebesparende materialer.  

Bilen er lækker at køre i, da den støjer utroligt lidt. Den glidende acceleration er heller ikke til at tage fejl af, og det er svært at beskrive, lige nøjagtigt hvor luksuriøst bilen føles at køre i. Så hvorfor ikke prøve selv?

Mercedes EQS leasing – en køreoplevelse du husker 

Mercedes EQC leasing er for dig, der gerne vil have en ekstra god køreoplevelse. Bilen kommer med et hav af lækkert udstyr, og der er tænkt over selv den mindste detalje. Lease den til privat eller erhvervsbrug, og få mulighed for at nyde bilen hver eneste dag.

Vælger du at lease denne bil, kan du se frem til en køreoplevelse udover det sædvanlige. Denne bil er helt i topklasse, når det kommer til teknologi og komfort. Modellen er en af de nyeste elbiler fra Mercedes, og selvom du måske kender designet fra S-klassen, er der tale om en helt ny oplevelse. 

Bilen har et luksuriøst look, der er helt sit eget. Indvendigt har bilen også meget at byde på, hvor der er tænkt komfort ind i alle detaljer. 

Den bekvemme læderpolstring sørger for, at du kan finde dig godt til rette med det samme, så du er klar til både korte og længere køreture. 

Leder du efter noget andet? Læs om Tesla leasing

Mercedes EQC leasing

Leasing kan tilpasses alt efter dine behov

Har du ikke prøvet at lease en bil privat før, er det ved at være på høje tid. Det har aldrig været nemmere, og leasing kan tilpasses efter netop dine behov. Der findes flere forskellige typer af leasing, og Mercedes EQC leasing er kun en af de mange mulighederne for en skøn privat bil. 

Ved du ikke, hvor du skal starte? 

Så læs mere her, hvor vi forklarer forskellige typer og muligheder for leasing. En af de største fordele ved leasing er, at det er fleksibelt. Altså er der tænkt ind, at dit liv og hverdag forandrer sig, hvilket afspejler sig i, hvilken type bil og leasing du har brug for. 

Er det ikke den rette bil for dig? Læs om Audi leasing


Forskellige typer af Mercedes EQC leasing

Der findes et væld af muligheder for leasing af Mercedes EQC. DU kan nemlig både lease som privat, til erhverv, som split, hvor der deles mellem privat og erhverv, sæsonbaseret leasing og meget mere.

Vi vil herunder kort gennemgå nogle af de forskellige muligheder, så du ved, hvad du kan forvente dig, og hvad du har at vælge imellem.

  • Operationel leasing – Ved operationel leasing står leasingselskabet for alle driftsudgifter undervejs i leasingperioden, da dette er en del af leasingydelsen, som er tilknyttet leasingeaftalen. Dermed betaler du som leaser blot en engangsydelse ved udleveringen og derefter en fast månedlig ydelse for at lease bilen.
  • Finansiel leasing – Hvis du vælger finansiel leasing, forpligter du dig til at købe eller finde en køber til bilen efter endt leasingperiode. Det betyder således, at der er tale om en form for en afbetaling på et køb af en bil. Her vil du også selv skulle stå for driftudgifter, som reparationer.
  • Sæsonleasing – Ved sæsonleasing leaser du blot en bil for en given periode, dette kunne eksempelvis være hen over sommeren eller vinteren, hvor behovet er anderledes. Om sommeren ønsker du måske en bil med kaleche, mens du om vinteren måske gerne vil have en større bil, så alle kan køre med i det kolde vejr.
  • Flexleasing – Når du vælger at flexlease en bil, så vælges en løsning, hvor du har brugsretten til bilen, men leasingselskabet har ejerretten. Derfor betales kun en månedlig ydelse for brug af bilen. Denne fleksible løsning kan også variere i længde i alt fra 12 til 36 måneder.
  • Splitleasing – Kører du meget med arbejdet, kan det være en fordel at lave din Mercedes EQC leasing som splitleasing, da du så vil kunne få virksomheden til at betale en del af udgifterne, mens du stadig kan benytte bilen som privat bil, når du ikke er på arbejde.
  • Erhvervsleasing – Erhvervsleasing kan være både operationel og finansiel leasing. Her står en virksomhed for leasing af bilen, og dermed står du, som privat person, ikke for nogle udgifter eller ansvar for bilen. Det er således virksomheden, der leaser eller ‘lejer’ bilen til erhvervsbrug.

Mercedes EQC leasing - sunset snow

Tag springet i dag, så du er klar til i morgen

Leasing er en del af fremtiden, og du kan derfor med stor fordel komme i gang allerede i dag. Mercedes EQC leasing er lige rundt om hjørnet, og du vil ikke fortryde, når du først er kommet med ombord. 

Er du stadig ikke overbevist? Så læs meget mere om de forskellige typer af biler og mærker, du kan lease. Alt efter leasing firma, vil vi næsten garantere for, at der er noget for enhver smag. Det kan være svært at vælge, når du først har sat projekt leasing igang. Så hvad venter du på – mon ikke drømmebilen er tættere på, end du tror?

Find ud af mere om leasing i København.


Se anmeldelse af Mercedes EQC her:

Andre muligheder for Mercedes leasing

Er du ikke blevet helt overbevist, så findes der heldigvis også mange andre muligheder.

Drømmer du om en SUV Mercedes til privat brug, men er EQC ikke den rette, så vil du måske sætte pris på Mercedes GLC, der ligeledes er en stor, lækker SUV, der har god plads og mange muligheder. Skal den være hybrid, så er Mercedes GLE også en mulighed, for dig, der gerne vil have en SUV til privat brug.

Værdsætter du det luksuriøse og det dyre, så er det måske den famøse G-Wagon, du skal gå efter. Denne store, rummelige SUV kan nemlig også leases. En pris for leasing af en sådan bil, vil typisk være højere, på grund af prisforskellen, hvis man sætter det op imod Mercedes EQC leasing. Læs mere om leasing af Mercedes G klassen her.

Leder du alternativt efter en sedan eller stationcar, kan en model som Mercedes A200 måske være det rette valg for dig. Denne bil er både god til privat og erhvervsbrug, da den er rummelig, komfortabel og elegant i både design og brug.


Interesseret i andre informationer hos mydinners?

Hos mydinners står vi altid til rådighed, når det kommer til anbefalinger og tests af de bedste produkter og ydelser på markedet. Hvad med at blive lidt klogere på den bedste proteinpulver i test? Eller måske er du interesseret i en god kugledyne til lejligheden?


Angivelse af kilder:

  • Meget mere om Mercedes EQC – se her
  • Anmeldelse af Mercedes EQC – se her

Om forfatteren

Scroll to Top