Vi kan opnå kommision gennem disse links. Artiklen er derfor en annonce. Læs mere

Hjem » Køkkenudstyr » Medister i airfryer – En klassiker lavet på en ny måde

Medister i airfryer – En klassiker lavet på en ny måde

medister i airfryer

Er du også vild med den danske klassiker, som normalt skal have et hurtigt kog i en gryde inden den skal have en god stegeskorpe på panden? Så kan du nu lave den endnu nemmere i din airfryer. Du vil opnå en saftig medister med sprød overflade og god smag.

En medisterpølse behøver bestemt ikke at være besværlig eller svær at lave. Den kan nemlig nemt og sikkert kommes i din airfryer, få en omgang cirkulerende varme, og komme ud på den anden side med en flot gylden overflade, med et saftigt indre, klare til at blive spist og nydt af dig og dine nærmeste.

Prøv det på en ny måde

En medister skal normalt have en tur i gryden, inden den kommer på panden, men med en airfryer, kan du komme din pølse direkte i airfryeren. Efter cirka 30 minutter vil du have et fantastisk resultat, som du helt sikkert vil prøve igen. For det er bare en vinder, som du ikke må gå glip af.

Vil du tage den steppet længere, så kan du også med fordel svøbe din medister i bacon inden du ligger den ned i stegekurven til tilberedning. Dette vil give din medisterpølse en lækker salt og røget smag, som klæder den rigtig godt. Og hvem elsker ikke sprød bacon?

Så laver du medister i airfryer

Det er ganske simpelt og nemt at tilberede en medister i airfryer. Alt du skal gøre er bare, at komme pølsen ned i airfryerens kurv. Herefter giver du den 30 minutter i maskinen. Undervejs bør du prikke lidt i din medister, så du ikke risikerer, at den sprækker, og halvvejs kan du vælge at vende pølsen om, så den får helt samme tilberedning på begge sider.

Vælger du at lave din medister i airfryer med bacon, vikler du blot omkring 12 skiver bacon omkring pølsen, inden du forsigtigt ligger den ned i kurven og tilbereder den i 30 minutter.

Mere interesseret i en airfryer? læs mere her om den bedste airfryer

Hør mere om de forskellige airfryer her

Angivelse af kilder og tests:

Læs nærmere på Home And Garden
Se også NyMag’s indlæg
Scroll til toppen