Matsui MDWTT11E

Matsui har udviklet en bordopvaskemaskine med en masse smarte funktioner, så du ikke behøver at gå på kompromis med kvaliteten af din opvask. Den rummer en kapacitet på hele 6 kuverter og hele 6 forskellige opvaskeprogrammer, hvorfor der er et program til enhver smag.

bedste mini opvaskemaskine i test

Maskinen er lavet med en kompakt design, som både virker meget funktionelt og brugervenligt. Dens lille størrelse gør den også nem a have stående på køkkenbordet uden besvær, således at du ikke behøver at pakke den væk hver eneste gang, du har benyttet maskinen.

Metodologi

Udvælgelsen og anbefalinger af produkter er foretaget på baggrund af grundig research af uvildige tests samt forbrugeranmeldelser, så du er sikret et godt overblik. Læs mere

Vi laver løbende research, hvorfor resultaterne kan ændre sig i takt med at nye eksterne tests og forbrugeranmeldelser foretages.

Denne maskine fra Matsui er udstyret med en hurtigvask-funktion, der er særligt smart, hvis du ønsker at klare en hurtig opvask inden, du skal ud ad døren. Du skal selv indstille programmet manuelt, og det gør du let på maskinen, som er udviklet med et meget burgervenligt design. Hvis du er i tvivl om hvordan, du skal benytte maskinen, kan du også finde brugsanvisningen online. 

Den er lavet med et smart og tidsløst design, der passer ind til ethvert hjem. Desuden indeholder den en bestikholder og en lyddæmpende funktion, der gør det muligt for dig at starte maskinen ubesværet inden, du skal i seng. 

Bordopvaskemaskinen fra Matsui kan købes til en billig pris på kun 1700kr. 

Læs mere om bordopvaskemaskiner her.