Måltidskasser bedste i test - veganer eller økologisk

Hvordan finder du lige de bedste måltidskasser til pengene i 2022? Vi har kigget på både dem som er økologisk, vegansk til dig som er veganer og de helt sunde til vores test.

Måltidskasser bedste i test 2022

En måltidskasse kan være en nem og fleksibel løsning for dig der gerne vil gøre madlavningen derhjemme varierende og lige til. Forsat flere danskere vælger herigennem at få leveret ugens indkøb lige til hoveddøren en gang ugentligt. Men hvilken udbyder skal du vælge når der er så mange? det kigger vi nærmere på her.

Find de rette måltidskasser

I dag kommer måltidskasser i nærmest alle tænkelige varianter. Der er både varianter som er 100% økologiske, fuldstændigt veganske for dig der er veganer eller den sunde måltidskasse for dig der kigger nærmere på antallet af kalorier. Heldigvis er mulighederne mange når det handler om en madkasse leveret lige til døren.

Udover det meget forskellige indhold og mad, så er der samtidig stor forskel i priserne på kasserne og hermed hvad du skal betale pr. dag. Når det er sagt, så er der samtidigt utroligt mange tilbud og deals for dig der overvejer at komme i gang. Det kan være en god måde at bruge et tilbud til reelt at teste de forskellige abonnenter i 2022.  

Den bedste måltidskasse får du ifølge vores test der, hvor at prisen pr. dag hænger sammen med dybden i de retter som pakkerne typisk indeholder. Her har vi i vores test oplevet, at der hos nogle af udbyderne er for meget “fylde indhold” som reelt set ikke er værd at betale for. 

Hello fresh og Årstiderne er nogle af vores favoritter, hvor vi særligt er imponeret over deres varianter som er økologisk og de måltidskasser som er specifikt lavet for dig der er veganer og derfor må sortere efter indholdet som er vegansk.

De veganske og økologiske mulighed er mange, og til prisen oplever vi generelt at du får rigtig lækker aftensmad på en nem og utroligt fleksibel måde. Madplanerne og “køreplanen” som følger med i kassen gør det utroligt nem at tilberede retterne fra sin måltidskasse. 

så uanset om du er 1 person eller køber ind for flere, så kan det ikke altid betale sig at gå efter den billigste måltidskasse, for der er store forskelle imellem den kvalitet du får serveret fra udbyderne i 2022. Du kan læse mere om vores guide ift. din næste madkasse til døren i artiklens næste afsnit herunder.

Kilder og artikler:

Ovenstående indlæg er udviklet på baggrund af inspiration og indlæg fra forskellige udgivere indenfor branchen.

Kilder:

  1. Se artikel her.

Hvor brugbart var dette indlæg?

Klik på en stjerne for at bedømme den!

Gennemsnitlig bedømmelse 5 / 5. Optælling af stemmer: 2

Ingen stemmer indtil videre! Vær den første til at bedømme dette indlæg.