Logik LDW2PB20N

Med denne bordopvaskemine fra Logik, vil du først og fremmest får en maskine med et stilet og moderne design, som samtidig er kompakt og af høj kvalitet. Den er udstyret med en række smarte programmer, der gør det nemt for dig at klare opvasken i det lille hjem.

bordvaskemaskine bedst i test 2022

Den har plads til 2 kuverter og indeholder hele 6 opvaskeprogrammer og 7 temperaturer, hvorfor den egner sig til ethvert formål.

Metodologi

Udvælgelsen og anbefalinger af produkter er foretaget på baggrund af grundig research af uvildige tests samt forbrugeranmeldelser, så du er sikret et godt overblik. Læs mere

Vi laver løbende research, hvorfor resultaterne kan ændre sig i takt med at nye eksterne tests og forbrugeranmeldelser foretages.

Denne lille størrelse gør den attraktiv for dig, som bor alene, og kun har behov for at få rengjort få komponenter ad gangen. Den er også udstyret med hurtigvask- og dampfunktion, hvilket gør den mere effektiv og giver dig mulighed for at spare så meget energi, som muligt. Hurtigprogrammet tager kunn 29 minutter, og er smart hvis du skal klare en hurtig opvask inden du skal ud af døren. Den lille maskine fra Logik behver desuden ikke vandtilslutning, hvilket gør den den mere flytbar og praktisk. Spildevandet løber nemt ud i vasken. 

Denne Logik model er udstyret med en smart “udstart” funktion, der gør det muligt for dig at udskyde starten af enhver opvaskecyklus, hvorfor du kan sætte servicen i opvasken og sætte den til at starte en time senere.  

Maskinen er desuden udstyret med en antioversvømningsenhed, der sikrer, at du beskyttet mod vandskade. Vandet påføres i toppen af maskinen, og denne funktion er særligt praktisk, hvis du f.eks. Ønsker at tage til bordopvaskemaskine med på campingtur. 

Læs mere om bordopvaskemaskiner her.