Vi kan opnå en kommission, såfremt der købes et produkt med vores links.

Hjem » Generelt » LinusPro Økologisk Proteinpulver – Ægte vaniljekorn

LinusPro Økologisk Proteinpulver – Ægte vaniljekorn

Økologisk proteinpulver

LinusPro økologisk er et godt dansk økologisk kvalitets produkt, med en rigtig god smag. Det har desuden også en enormt fordelagtig pris, da du her får høj kvalitet og et højt indhold af mænge og protein per pose.

Det består udelukkende af økologiske ingredienser som 85% økologisk valleprotein koncentrat, økologisk kokospalmesukker, naturlig aroma og vaniljekorn. 

På grund af vaniljen har produktet en rigtig god smag som ikke bliver kvalmende ved længere brug. Det er samtidig velegnet til opblanding både i vand og mælk. Du blander her 30 g med 200-250 ml kold vand eller mælk i en shaker og ryster godt.

Høj score på Trustpilot

LinusPro er en shop som scoorer rigtig højt på Trustpilot hvor de får 4,7 stjerner ud af 5 fra forbrugerne. De er en danskejet virksomhed der siden 2014 har produceret kosttilskud til blandt andet sportudøvere. 

Du kan derfor være sikker på, at deres produkter er lavet ud fra stor ekspertise og viden, om hvilke behov man har brug for til en aktiv og sund livstil. Deres produkter er desuden alle rene og har en suveræn smag. Prøv også gerne deres andre proteinkosttilskud såsom forskellige barer, drikke, pulver og meget mere. 

Læs hele vores guide til vanilje proteinpulver her. 

Andre proteinpulver typer

Angivelse af kilder og tests:

Bodyman.dk
Helsebixen.dk

[ratemypost]

Scroll til toppen