Vi kan opnå kommision gennem disse links. Artiklen er derfor en annonce. Læs mere

Hjem » Køkkenudstyr » Lille espressomaskine – Udforsk et kompakt design med kværn

Lille espressomaskine – Udforsk et kompakt design med kværn

bedste lille espressomaskine

Selvom pladsen kan blive trængt i dit hjem, behøver du ikke gå på kompromis med din kaffemaskine. Det er heldgivis muligt at investere i en god, smart og lille espressomaskine. Der findes både nogle uden men også med kværn.

Metodologi

Udvælgelsen og anbefalinger af produkter er foretaget på baggrund af grundig research af uvildige tests samt forbrugeranmeldelser, så du er sikret et godt overblik. Læs mere
Vi laver løbende research, hvorfor resultaterne kan ændre sig i takt med at nye eksterne tests og forbrugeranmeldelser foretages.

Det er ikke blot ét enkelt brand, som laver disse små maskiner i et kompakt design, der er flere på markedet, så dine muligheder er mange. Du ser blandt andet Sage med deres Bambino Plus, som både har smukt design, er med kværn til bønner og har mælkesteamer. Mulighederne er mange.

Find din kommende kaffemaskine

Lad os hjælpe med at få et overblik over de modeller du kan købe i denne kategori. Lille er selvfølgelig relativt, men vi vi har samlet nogle af de små espressomaskine som findes, så du kender til dit udvalg. 

Sage Bambino Plus

Vores første yndlingsmaskine er denne lille lækre sag fra Sage, Bambino Plus, som formår at indfri mange egenskaber trods den smidige lille størrelse. Den fylder ikke meget i et rum, men den kan rigtig mange ting alligelvel. 

Denne lille espressomaskine med kværn kan friskmale din bønner samtidig med at den kan steame mælk på siden med sin damper. Derudover har den et automatisk rensesystem, som gør vedligeholdelsen væsentligt nemmere.

Smeg – lille espressomaskine

Du har måske hørt om Smeg som brand før i andre sammenhænge, såsom køleskabe, brødristere m.m. Men de laver og designer også den smukkeste simple lille espressomaskine, som ikke bare pynter i dit køkken, men også brygger dig god kaffe.

Med denne maskine kan du steame og skumme mælk på siden, som du kan benytte i din cremede kaffe. Den vejer derudover kun 5 kg. og er derfor super nem at flytte rundt på i hjemmet. Denne espressomaskine er dog ikke med kværn til bønner.


[ratemypost]

Om forfatteren

Scroll to Top