Vi kan opnå kommision gennem disse links. Artiklen er derfor en annonce. Læs mere

Hjem » Biler » Leasing Mercedes – Lej din drømmebil til privat eller erhverv

Leasing Mercedes – Lej din drømmebil til privat eller erhverv

leasing Mercedes

Oplev friheden og fleksibiliteten ved leasing Mercedes, du kan tilpasse den helt efter dine egne ønsker og behov til privat eller erhverv. Når du leaser en bil, kan du være heldig, at du hverken skal tænke på service eller bilens værdi for gensalg

Når du leaser en bil, er der ingen uforudsete omkostninger, da du ved, hvad du skal betale hver måned og ikke skal bekymre dig om eventuelle serviceomkostninger.


Fleksibilitet med leasing Mercedes

Når du indgår en leasingaftale kan du tilpasse den og din nye bil til dine planer og eventuelle forandringer. Du kan helt selv bestemme hvor mange kilometer du ønsker at kunne køre om året i din leasede bil.

Noget af det der også gør det at lease en bil til en fleksible løsning, er netop også det at du ikke binder dig 100 % til en bil. Når du køber en bil, så ejer du den og står for alt vedrørende den. Det kan være en stor mundfuld og et meget stort valg at skulle udvælge og købe en bil.

Man kan være i tvivl om, hvilket mærke man skal vælge, hvilken model og mange andre ting når man skal købe en ny bil. Så i stedet for at binde dig til et valg, kan du med fordel vælge leasingløsningen.

leasing Mercedes

En nem og hurtig løsning

Leasing består i al sin enkelthed af, at du lejer en bil fra en udlejer, som typisk vil være et leasingfirma eller en bilforhandler. Med dem indgår du en leasingaftale, som kan sidestilles med en hvilken som helst anden lejeaftale, hvor du betaler en ydelse hver måned for bilen.

Du kan selv bestemme hvor længe, og når perioden ophører, kan du enten vælge at beholde bilen eller leje en ny.

Det er især smart, hvis du elsker biler og gerne vil prøve at ‘eje’ så mange forskellige modeller som muligt. På den måde kan du køre rundt i dine drømmebiler fra Mercedes i mindre perioder ad gangen.

Du kan eventuelt vælge at skifte bilen på en sæsonbestemt basis, hvis du godt kan lide at have en lys bil om sommeren og en mørkere bil om vinteren. Du kan også lease en bil fra andre bilmærker eksempelvis Volvo leasing eller Audi leasing.

Sådan foregår det

Når du har besluttet dig for at bruge leasing Mercedes, så er der nogle forskellige trin, som du skal igennem, inden aftalen er i hus og du kan køre rundt i din nye lækre bil.

Det første trin består i, at du skal vælge den bil, du ønsker at lease. Det gør du sammen med din forhandler, som kan hjælpe med at udvælge en der allerede er på lager, eller en anden model.

Andet trin er, at du får nøglerne udleveret til din nye Mercedes bil, og din forhandler gennemgår sammen med dig de forskellige funktioner i bilen og dens specifikationer.

Din bil vil automatisk give besked, når det er tid til et servicetjek. Når denne besked popper frem, skal du blot bestille en tid hos din forhandler, hvor omkostningerne for servicen vil være dækket gennem din privatleasing aftale.

Automatisk påmindelse ift. leasingaftale

Alt efter varigheden på din leasingaftale, vil du få en påmindelse eksempelvis 6 måneder før du skal aflevere den tilbage. I den forbindelse kan du få rådgivning om en ny bil. Du får igen en påmindelse 1 måned inden din aftale ophører.

Når du leverer bilen tilbage, vil den blive gennemgået af en uvildig tredjepart. Derefter er du klar til at lease din næsten bil, hvis dette er en del af aftalen.

Hvis du er i tvivl om hvordan fungerer leasing af bil eller er leasing billigere end køb, så kan du læse mere om det også.

leasing Mercedes

Mercedes leasing erhverv og privat

Når du gerne vil lease en bil, er der en række forskellige former for leasingaftaler, du kan vælge imellem. Det kan eksempelvis være erhvervsleasing eller privatleasing, alt efter det formål, du skal bruge bilen til.

Med privatleasing kan du få en fleksibel løsning, der passer til dine ønsker og behov. Du kan vælge imellem forskellige modeller, så du enten kan vælge din drømmebil eller den model, der passer bedst til din livssituation.

Når du leaser en bil gennem Mercedes privat leasing, skal du hverken tænke på service eller bilens genslagsværdi, da de tager sig af det. Du får en fast månedlig udgift, der ikke er påvirket af uforudsigelige omkostninger, hvilket kan give en større økonomisk sikkerhed sammenlignet med et køb af en bil.


Kan være en økonomisk fordel af lease

Privatleasing fremfor køb af en bil kan være en økonomisk fordel i forbindelse med betaling af registreringsafgift. Når du leaser en bil, skal du ikke betale en fuld registreringsafgift, men i stedet

Hvis det giver mening for dig at have en firmabil, kan du i stedet benytte dig af Mercedes leasing erhverv i samarbejde med din arbejdsgiver. Der kan være mange fordele for dig som medarbejder ved at vælge erhvervsleasing.

Du skal blot betale et fast månedligt beløb af beskatningen, hvor din arbejdsgiver står for udgifter omhandlende service, vedligeholdelse og andre uforudsete omkostninger. I nogle tilfælde kan det dog ikke betale sig for en medarbejder at have en erhvervsleasing aftale. Det kan eksempelvis være, hvis du bruger bilen meget i dit arbejde, men ikke bruger bilen så meget i det private.

leasing Mercedes

Fordele ved leasing af bil

Det kan være svært at overskue, hvilke løsninger der bedst kan betale sig, når det kommer til leasing og køb af biler. Vi vil derfor opstille fordelene ved leasing Mercedes i en simpel liste, så du bedre kan danne dig et overblik.

Fordele ved leasing af bil Mercedes:

  • Slip for renter og gebyrer
  • Leasingselskabet står for salg af bilen og hæfter for eventuelt tab
  • Du kender din faste månedlige ydelse

Former for leasing:

  • Privatleasing
  • Erhvervsleasing
  • Flexleasing
  • Finansiel leasing
  • Splitleasing
  • Korttidsleasing

Læs andre artikler:


Angivelse af kilder:

Om forfatteren

Scroll to Top