Vi kan opnå kommision gennem disse links. Artiklen er derfor en annonce. Læs mere

Hjem » Biler » Leasing København – Find det bedste leasingfirma for dig

Leasing København – Find det bedste leasingfirma for dig

Leasing København

Det kan være svært at vide, hvor man skal starte, når man leder efter leasing i København. Vi vil derfor gerne hjælpe dig med at finde det leasingfirma, der kan opfylde dine behov bedst muligt.

Der er forskellige ting, som er vigtige at være opmærksom på, når man skal lease en bil i København. I denne guide hjælper vi dig med at blive opmærksom på de kriterier, som er vigtige at have for øje, samt sætter fokus på de forskellige typer af leasing København, der findes.


Hvad skal du være opmærksom på? 

Der er mange overvejelser at gøre sig, når det kommer til at finde det bedste leasingfirma. Når du skal vælge, hvilken leasing København der er den rette, kan det derfor godt betale sig at gøre lidt research inden du sætter dig fast på noget. Hvad er det lige præcis, du står og mangler?

Er det biltype, fleksibilitet eller pris der er mest afgørende for dig? Forskellige firmaer tilbyder forskellige løsninger, og du kan derfor nemt støde ind i, at den samme bil koster noget forskelligt, alt efter hvilket leasingfirma du kontakter. 


leasing i storkøbenhavn

Forskellige typer af leasing i København

Når du leder efter et leasingfirma, er det vigtigt at have gjort sig nogle tanker på forhånd i forhold til, hvilken type leasing du søger. Der findes nemlig forskellige muligheder for leasing København, og vi vil her guide dig gennem de væsentligste. 

Hvad er flexleasing? 

Flexleasing er for dig, der ønsker at lease en bil uden de helt store kapitalbindinger.

Du leaser en bil uden registreringsafgift, hvilket betyder, at udbetalingsbeløbet er mindre. Herudover vil du opleve en mindre månedlig ydelse, hvilket adskiller sig fra andre typer af leasing. 


Hvad er sæsonleasing? 

Sæsonleasing er for dig, der gerne vil tilpasse sin bil efter sæson.

Med denne type af leasing betaler du kun registreringsafgift i de måneder, hvor bilen er i brug. På denne måde kan du veksle mellem type af bil, hvis du drømmer efter noget med soltag om sommeren, men er til noget lidt tættere om vinteren. 

Med sæsonleasing er det helt op til dig, hvornår perioden for din leasing skal være aktiv. På denne måde betaler du derfor også kun for registreringsafgift i aktive perioder.


Hvad er splitleasing?

Splitleasing er for dig, der kører meget erhvervskørsel. 

Ved denne løsning bliver omkostningerne delt mellem erhvervs- og privatkørsel. Du bliver faktureret alt efter, hvordan din fordeling mellem disse typer af kørsel foregår.

Fordele ved denne form for leasing i København: 

  • Ingen beskatning af firmabil 
  • Færre udgifter for klimaet

Hvad er erhvervsleasing? 

Denne type af leasing er ganske almindelig indenfor flexleasing, da både beskatning og fleksibilitet er en væsentlig fordel. 

Erhvervsleasing betyder, at dit firma eller en arbejdsgiver betaler for dine biludgifter. I det tilfælde, at du ønsker at bruge din firmabil privat, bliver du beskattet af fri bil.

Du kan hos de fleste leasingselskaber leje biler i alle typer af klasser. Det gælder alt fra Audi leasing, BMW leasing, Tesla leasing, Mercedes leasing og mange andre modeller.


Se med her, når det kommer til leasing eller køb af bil:

Interesseret i andre artikler og viden?

Hos mydinners sikrer vi, at du kan få en masse god viden, og overblik inden du skal vælge den rette service, produkt eller lignende. Vi har blandt andet skrevet meget om proteinpulver i 2023, eller hvordan du bruger en airfryer eller anden lignende produkt.


Angivelse af kilder:

  • Hvordan leaser man en bil? – se her
  • Vigtigt at være opmærksom på, når du skal lease privat – se her

Om forfatteren

Scroll to Top