Vi kan opnå kommision gennem disse links. Artiklen er derfor en annonce. Læs mere

Hjem » Biler » Leasing af hybridbil – Bliv klogere på et miljøvenligt valg

Leasing af hybridbil – Bliv klogere på et miljøvenligt valg

leasing af hybridbil

Står du og overvejer leasing af hybridbil, så er der nogle ting, der kan være fordelagtige at kende til inden. Der er dog en hel del fordele ved denne form for bil, og herunder nogle miljø- og bæredygtige områder, som giver den et forspring på markedet.

Der findes desuden flere forskellige varianter af en hybridbil, så det kan være en idé at orientere sig i disse. Det gælder den konventionelle, plug-in og mild-hybrid. Du kan få fingrene i en masse forskellige modeller og bilmærker, og der er flere og flere på markedet som udvikler denne form for bil, hvorfor du får flere valgmuligheder til din leasing også.


Hvad er en hybridbil?

Det kan også gavne, at kende til hvad en hybridbil er, og hvorfor der er fordele ved at køre i en sådan type bil. Denne type bil kører på både benzin og el med en todelt motor. Du kan derfor med en sådan bil kører mere brændstoføkonomisk, da den fordeler motorkræften på de to – el og benzin.

Det at den kun benytter sig, deltid, af benzin, gør den desuden mere miljøvenlig med brugen af bæredygtig energi i form af el. Det gør, modsat en elbil, dig sikker på ikke at stå et sted uden strøm, eller huske at lade op hjemmefra i frygten for at løbe tør midt på landevejen.

Denne bil oplader strømmen mens den kører, og derfor kan du slippe for lange pauser ved ladestationer rundt i landet. Det kan derfor være en god ide med leasing af hybridbil, hvis du ofte kører rundt, og ikke skal være afhængig af konstante opladninger, men gerne vil køre miljøvenligt.

hybridbil leasing

Forskellen på konventionel, plug-in og mild – leasing af hybrid

Hvis du har besluttet dig for denne type bil, kan det være en idé at vide, hvilken variant man ønsker at dykke nærmere ned i, og efterfølgende finde sit favorit brand/bilmærke og undersøge om de udbyder netop denne type til din hybridbil leasing.

  • Plug-in: Denne form for variant kan både lades op fra stikkontakt såvel som ladestation. Desuden oplader denne mens den kører i form af opbremsninger og påbegyndelser. Disse kan typisk køre mellem 20-60 km på et fuldt opladt batteri. Den kører på både benzin og el samtidig.
  • Konventionel: Her er der tale om en motor som skiftevis kører på benzin og el, og kører ofte på 2 km. literen. Du kan dernæst slå elmotoren til, når du eksempelvis kører bykørsel, som er den mest brændstof-slugende kørsel. Du kan ikke oplade batteriet i stik eller på ladestation, men den oplader løbende mens du kører.
  • Mild hybrid: Vælger du dette format i forbindelse med din leasing af hybridbil, er det den mulighed og variant som bruger brændingsmotoren mest (benzin eller diesel). Den har mindre el kapacitet, og derfor udnytter den ikke samme mængde elektricitet som de andre to varianter.

Der er derfor forskellige muligheder, når du ser nærmere på leasing af hybridbil, og alt efter hvad du bruger din bil mest til, kan de forskellige varianter give mening for dig.

Udvid din videnshorisont på området med mydinners

Er du nysgerrig på endnu mere information om leasing af biler i alt fra spørgsmål som: er leasing billigere end køb af bil og hvordan fungerer leasing af bil, så læs artiklerne og få svar her på siden allerede nu.

Er du desuden interesseret i at læse om andre bilmærker, kan du også læse om Tesla leasing, Volvo leasing, Audi leasing, Range Rover leasing eller BMW leasing.

Interesseret i andre informationer og overblik?

Vi har hos mydinners også samlet en hel del andre overblik og informationer til dig, så du kan blive endnu klogere på produkter, opskrifter, services og meget andet. Læs bl.a. en guide til at finde det bedste proteinpulver i test i 2023, hvordan du finder den bedste frokost København, en god inspirerende opskrift på drinks som: Mai Tai, Champagnebrus, Negroni eller mange andre.


Angivelse af kilder:

Om forfatteren

Scroll to Top