Le Creuset wok toughened non-stick

Med en Le Creuset toughened non-stick wokpande har du mulighed for at tilberede alverdens retter på nem og hurtig vis. Du for livstidsgaranteret kvalitet.

bedste wokpande

Le Creuset, der især er kendt for sine farverige støbejernsgryder og -pander, har med denne wokpande i aluminium smidt farverne væk, men har helt sikkert beholdt kvaliteten. Her får du nemlig et produkt af højeste kvalitet, der giver gode resultater ved madlavningen. Den høje kvalitet giver også Le Creuset mulighed for at sikre dig livstidsgaranti på din wokpande.

Metodologi

Udvælgelsen og anbefalinger af produkter er foretaget på baggrund af grundig research af uvildige tests samt forbrugeranmeldelser, så du er sikret et godt overblik. Læs mere

Vi laver løbende research, hvorfor resultaterne kan ændre sig i takt med at nye eksterne tests og forbrugeranmeldelser foretages.

De buede sider på wokken er designet til og ideelt til tilberedning ved lynstegning og karryretter, da grydeskeer og andre køkkenredskaber let og gnidningsfrit kan føres rundt, henover overfladen.

Non-stick overfladen sikrer desuden, at inden fødevarer vil sidde fast på panden, og derfor er denne wokpande netop god til lynstegning af både grøntsager, kød og andre proteinkilder. Det betyder også, at du kun behøver meget lidt eller slet ingen fedtstof, når du du tilbereder maden.

Foruden en gnidningsfri og nem tilberedning, så har non-stick overfladen i denne wokpande fra Le Creuset også andre fordele. Du får nemlig også en pande, der er super nem at rengøre, netop fordi ingen fødevarer vil sætte sig fast på overfladen, og dermed behøver den hverken at blive skurret og skrubbet, men kan nærmest bare skylles af og bruges igen.

 

Brug din wokpande til meget mere end bare wokretter

Da Le Creusets toughened non-stick wokpande er udformet i presset alumnium, så betyder det, at den er en særdeles god varmeleder, og derfor vil varmen fra den valgte varmekilde også spredes og udnyttes jævnt under madlavningen. Men du behøver ikke kun at bruge din wok som pande og til lynstegning.

En wokpande kan bruges til meget mere. Du kan bruge den som et alternativ til en gryde, hvori du kan lave supper, saucer og meget andet. Du kan sågar lave en lækker tærte med butterdejslåg, som du kan komme i ovnen og tilberede. Wokpanden fra Le Creuset tåler nemlig helt op til 260 grader i ovnen.

 

Fuld liste over test af wokpander