Vi kan opnå kommision gennem disse links. Artiklen er derfor en annonce. Læs mere

Hjem » Køkkenudstyr » Laks i airfryer – Nem, hurtig og lækker fisk på få minutter

Laks i airfryer – Nem, hurtig og lækker fisk på få minutter

laks i airfryer

Er du også vild med fisk, skal det gerne være nem, hurtig og lækker opskrift, der ikke tager lang tid at lave, og som kan imponere selv de hårdeste kritikere? Med en god opskrift på laks i airfryer, får du mulighed for at servere lækker fisk på ganske få minutter.

Vi danskere er utroligt glade for laks. Det er faktisk én af vores favoritfisk, og det er jo til at forstå. Laks har nemlig masser af smag og fedme, og så er den propfyldt med gode fedtsyrer, vitaminer og mineraler, som gavner vores immunsystem og vores generelle sundhed.

Metodologi

Udvælgelsen og anbefalinger af produkter er foretaget på baggrund af grundig research af uvildige tests samt forbrugeranmeldelser, så du er sikret et godt overblik. Læs mere
Vi laver løbende research, hvorfor resultaterne kan ændre sig i takt med at nye eksterne tests og forbrugeranmeldelser foretages.

En lækker opskrift

Når du normalt tilbereder laksen, så vælger du måske at stege den på panden, koge den, dampe den eller måske bage den i ovnen. Disse er alle gode ideer, som du absolut bør fortsætte med. Men hvad hvis vi fortæller dig, at du kan gøre alt dette i én og samme maskine?

Med en airfryer kan du få lækker, silkeblød laks med et sprødt ydre, som falder helt fra hinanden efter tilberedningen. Og dette kan du opnå på kortere tid end med én af de andre ovennævnte metoder. Laver du din laks i airfryer, vil du nemlig kunne tilberede en filet på blot 10 minutter.

Laks i airfryer på flere måder

Der findes mange gode måder, hvorpå du kan tilberede din fisk i en airfryer. Du kan eksempelvis vælge lave en hel side af fisken, som du tilbereder hel i din airfryer, men du kan også vælge at lave filetter, komme fisken i en ret som tern eller endda bage det i en tærte. Mulighederne er mange, og det er bare om at prøve sig frem.

Laver du din laks i airfryer som filetter, kan du med fordel komme et godt lag pesto på toppen – både rød og grøn fungerer, men især pesto med soltørrede tomater spiller godt med laksens fedme. Du kan også vælge at ligge en kvist dild, et par citronskiver og lidt sort peber på toppen. Det giver en god, frisk og sommervenlig ret, du kan servere med kartofler.


Scroll til toppen