Vi kan opnå en kommission, såfremt der købes et produkt med vores links.

Hjem » Køkkenudstyr » Kyllinglår i airfryer – De bedste opskrifter med frosne lår

Kyllinglår i airfryer – De bedste opskrifter med frosne lår

bedste airfryer i test

Når middagen står på kylling, så kan du med fordel bruge frosne kyllinglår i airfryer, for de er nemlig lige så gode og nemme at tilberede som de ferske. Der findes et væld af opskrifter, som du kan bruge, når du skal lave kyllinglår i actifry, både kyllingelår og bryster.

Der findes i dag et hav af forskellige typer og størrelser af airfryer, så uanset, hvordan du ønsker at tilberede din kylling, så er der mulighed for det i en actifry, såvel som i en XXL aifryer. Særligt i sidst nævnte kan du lave større måltider, eksempelvis med en hel kylling.

De mange gode opskrifter på kyllinglår i airfryer, der findes derude vil give dig et saftigt kylligelår, som har sprødt skind og masser af smag. Du vil blive overrasket over, hvor godt det bliver, når du laver din kyllingelår i luftfritøsen fremfor i en almindelig varmluftsovn.

Hvad står menuen på?

Er du endt her, fordi du allerede ved, at du gerne vil lave kyllinglår i airfryer, eller er det måske fordi du leder efter inspiration til, hvad du kan bruge dine frosne kyllingelår til? Uanset hvad, så er du endt det hel rette sted, for vi vil nemlig give dig vores bedte tips til, hvordan du laver den bedste kylling i airfryer.

Du kan lave din kylling på alle mulige forskellige måder i en actifry, så uanset om middagen skal have dansk tema, mexikansk tema eller måske indisk tema, så findes der masser af muligheder og opskrifter til dette. Især krydderier gør en kæmpe forskel for oplevelsen.

Find de bedste tips til hvordan du kan få de bedste kyllingelår i din airfryer lige her. 

bedste kyllinglår i airfryer

Simple kyllinglår i airfryer

Ønsker du blot at lave nogle simple kyllinglår i din airfryer, så kan du med fordel give dem godt med salt inden du kommer dem i maskinen, og så ellers bare give dem en god tur i din actifry. Salten vil være med til at gøre skindet ekstra sprødt.

Med den rette tilberedning behøver man faktisk ikke en masse saucer, marinader og alt andet for at få skabt de bedste små lækkerier af kyllinglår til maden. Udover den lille smule salt du giver den på skindet, ville vi også strøg lidt peber og måske meget lidt olie. Du får den sprødeste skind.

Du kan nemt have disse små kyllingelår med til din bagte kartofel, lidt ris eller andet. Det passer til alt. Det gode ved lår er at de tilberedes hurtigt, og du kan nemt lave dem i en lille airfryer, hvis du ikke har plads til en af de større modeller.

Krydrede lår i air fryer

Er du ikke til de danske neutrale kyllinglår med salt og peber, så kan du med fordel krydre dem godt og grundigt. Det kan både være med flere traditionelle krydderurter, såsom rosmarin, timian m.m. ellers er det også en mulighed at lægge dem i en marinade lidt tid før tilberedning.

Hvis du skal lave dig en marinade, kan vores varmeste anbefaling gå på en barbequemarinade til dine kyllinglår. Det eneste, og nemmeste du skal gøre er at blande følgende ingredienser (helst dagen før du tilbereder i din airfryer):

  • 0,5 dl. Olie, 2 spsk soya, lidt brun farin, 1 spsk honning, 1 stk paprika (både sød og røget – alt efter hvad du har), citronsaft, 1 spsk tomatpure. Vi elsker hertil også at tilføje 1 stk. Fed hvidløg. 

Når disse ovenstående er rørt godt sammen (dagen før), kan du smørre marinaden godt ud på dine kyllinglår, lad dem suge lidt marinade i 30 min. inden du lægger dine kyllingelår i airfryer. Det giver en fantastisk smag til selve kødet, foruden en lækker smag på skindet.

Velbekomme og held og lykke med tilberedningen.

Læs også vores guide til de bedste airfryers her. Du kan også se nærmere herunder, hvordan man laver kyllingebryst i en airfryer på kort tid. 

Angivelse af kilder og tests:

goodhousekeeping
bluejeanchef
thekitchenmagpie

[ratemypost]

Scroll til toppen