Vi kan opnå kommision gennem disse links. Artiklen er derfor en annonce. Læs mere

Hjem » Generelt » Kurv til tæppe – Fletkurv til opbevaring

Kurv til tæppe – Fletkurv til opbevaring

kurv til tæppe

Gør opbevaringen af tekstiler til en charmerende del af rummet med en kurv til tæppe eller garn. En fletkurv er en smuk tilføjelse til stuen, soveværelset eller badeværelset, hvor der kan opbevares tæpper, toiletruller, garnprojekter eller andre ting, som ikke nødvendigvis behøver at blive gemt væk. 

Det er dejligt at have et tæppe i nærheden, når man ligger i sofaen og hygger sig efter en lang arbejdsdag. Det kan enten være med til at holde lidt på varmen, eller det kan være en rar og tryg følelse at svøbe sig ind i et lækkert tæppe. Når du ikke bruger det, kan det have en fast plads i en flettet kurv på gulvet.


En flettet kurv til forskelligt brug

En fletkurv kan bruges til mange ting og de findes også i en masse forskellige størrelser, former og med unikke formål. Der er eksempelvis kurve med låg, til opbevaring, potteskjulere, vasketøjskurve og meget mere. Man kan også få nogle mere kvadratiske kurve, hvor man eventuelt kan opbevare magasiner og bøger i.

I køkkenet kan man også gøre brug af fletkurve til at have krydderurter i eller frugt og grønt. Det giver en varme og charme til køkkenbordet. Potteskjulere i flet kan også være en super flot måde at bringe lidt boheme stemning ind i hjemmet på.

Se et udvalg af flotte håndflettede kurve på Manelleh, hvor du også kan få inspiration til brug af kurv til tæppe og andre tekstiler.

fletkurv

Praktiske og dekorative kurve

En flettet kurv kan både bruges som et praktisk og dekorativt element i hjemmet. De kan både hjælpe med at holde orden i sagerne, men de kan også bidrage til rummets udtryk og være flotte at se på. Især håndflettede kurve kan være et unikt indslag i indretningen, der skaber ro og overblik med de fine flettede mønstre.

De passer ind i de fleste indretningsstile og er blevet meget populære i de danske hjem. De giver nemlig et varmt og charmerende udtryk i en ellers måske lidt kold og nordisk indretning. Udover det æstetiske udtryk er de også praktiske og slidstærke og ofte fremstillet i genanvendte og bæredygtige materialer.

Hvis du har pyntepuder på din seng, som skal fjernes når du skal sove, kan en kurv til tæppe også bruges til puder imens du sover, så de ikke ligger og flyder på gulvet og bliver beskidte. Har du børn, som har en masse legetøj, kan en fletkurv også være en flot måde at opbevare det på, når det ikke er i brug.

Se også vores guide til grønne pyntepuder her, som kan pifte indretningen lidt op med noget farve.

Scroll to Top