Vi kan opnå kommision gennem disse links. Artiklen er derfor en annonce. Læs mere

Hjem » Køkkenudstyr » Krups espressomaskine – alt at vide om denne kaffemaskine

Krups espressomaskine – alt at vide om denne kaffemaskine

krups espressomaskine

Krups espressomaskine er et populært valg, hvis du er på jagt efter en god kaffemaskine. De har nemlig lavet mange forskellige modeller alt fra fuldautomatisk til semi automatisk, og de kan ofte findes på tilbud online.

Metodologi

Udvælgelsen og anbefalinger af produkter er foretaget på baggrund af grundig research af uvildige tests samt forbrugeranmeldelser, så du er sikret et godt overblik. Læs mere
Vi laver løbende research, hvorfor resultaterne kan ændre sig i takt med at nye eksterne tests og forbrugeranmeldelser foretages.

Krups espressomaskine – de bedste modeller 

Brandet har lavet en kaffemaskine til enhver smag, hvorfor du altid kan være sikker på at kunne finde en udgave, der passer perfekt til dig og dine behov. 

“Calvi” modellen er en meget populær kaffemaskine fra brandet. Denne Krups espressomaskine er simpel maskine, der kan brygge den lækreste espresso nemt og hurtigt. Med ddenne model kan du på mindre end 30 sekunder varme maskinen op og lave den lækreste kop varm kaffe. Det har derfor aldrig været nemmere end med Calvi modellen, og den er ofte at finde på tilbud – især hvis du køber den online. 

“EA8150” er en perfekt eksempel på en Krups espressomaskine, der kan det hele. Denne model er til dig, der ønsker at kunne brygge en lækker kop kaffe ved blot få klik på maskinen. Med denne fuldautomatiske model får du en kaffemaskine, det kan det hele. Den eneste ulempe er den dyre pris, men hvis du køber maskinen online vil der ofte være tilbud at hente.

Hvilken model bør du købe? 

Inden du køber en Krups espressomaskine på tilbud bør du tage stilling til, om du ønsker en fuldautomatisk, semiautomatisk eller automatisk kaffemaskine. Der er nemlig stor forskel på disse forskellige modeller. 

Med en fuldautomatisk Krups espressomaskine på tilbud vil du kunne lave en kaffe med blot ét enkelt klik, da den både indeholder en mælkeskummer og en kværn. En automatisk kaffemaskine vil derimod ikke indeholde en mælkeskummer, og den kan ikke tilberede mælken for dig. En semiautomatisk model indeholder hverken kværn eller mækeskummer, hvorfor du selv skal tilberede mælen og male bønnerne. Der er fordele og ulemper ved alle modellerne, men fælles for dem alle er, at du ofte vil kunne finde gode tilbud, hvis du køber dem online. 

Angivelse af kilder

homegrounds

roastycoffee

Om forfatteren

Scroll to Top