Vi kan opnå kommision gennem disse links. Artiklen er derfor en annonce. Læs mere

Hjem » Generelt » Konferencelokaler København – Små og store lokationer i KBH

Konferencelokaler København – Små og store lokationer i KBH

Konferencelokaler København

Søger du konferencerlokaler i København til brug ved for en konference, en større begivenhed i din virksomhed, eller andet, som behøver store lokaler, så har du fundet det rette sted at lede. Vi har nemlig her samlet de bedste steder at afholde konferencer i hovedstaden.

Større begivenheder forudsætter typisk større lokationer og lokaler, som kan være svære at finde i indre by, men det er bestemt ikke umuligt. Holder man blot øjne og øre åbne, vil man opdage, at der findes mange gode steder, som kan rumme både din og andre virksomheder til mindre eller større begivenheder og events.

Find de bedste muligheder her

Om det er de helt store lokaler med op mod 2000 gæster, eller om det er mindre lokaler til måske et par hundrede eller færre, så findes der noget til ethvert behov i København. Vi har her samlet de bedste muligheder for konferencelokaler i København, så du blot skal vælge det, der passer dine behov, og så kan du være sikker på en god oplevelse.

Læs herunder om de forskellige lokationer, hvad der karakteriserer dem, og hvad der kan forventes, når man booker lokaler hos den enkelte udbyder.

Halvandet & Kabelhallerne

Skal du afholde en konference eller fest for din virksomhed, hvor der gerne må være flotte omgivelser, udsigt til Kastellet, så er det helt sikker Halvandet & Kabelhallerne, du skal have fat i. Her kan du finde mindre og større lokaler, som kan rumme selskaber helt op til over 2.000 gæster indendørs og over 5.000 gæster udendørs.

De kan således både stå for din sommerfest med firmaet, en konference med flere virksomheder, teambuilding af større eller mindre teams, stå for maden til dit arrangement og meget andet. Dette er altså konferencelokaler i København, som kan rumme lidt af hvert.

Adresse: Refshalevej 325, 1432 København

Læs mere på deres hjemmeside Kabelhallerne.dk.


Nordatlantens Brygge

Er det et mindre arrangement, som du søger konferencelokaler i København til, så kan det være at Nordatlantens Brygge netop har at byde på lige netop det, du leder efter. Her får du nemlig rustikke omgivelser ét af Christianshavns mange pakhuse, der ligger lige ud til Københavns gamle havneområde med udsigt til Nyhavn og Den Sort Diamant på den anden side af kanalen.

Du kan på denne lokation finde lokaler, der kan rumme op til 70 siddende gæster eller op til 110 stående gæster. Lokalerne er enkelt indrettet i lyse farver under bjælker, der giver det en rustik stemning, som sagtens kan bære et mere eller mindre formelt arrangement.

Adresse: Strandgade 91, 1401 København

Læs mere på deres hjemmeside nordatlantens.dk.


Angivelse af kilder:

  • Læs her om, hvordan du arrangerer en succesfuld konference.
  • Få her en checkliste til din næste konference fra tagvenue.com.

Om forfatteren

Scroll to Top