I vores verden som har mere tempo på end nogensinde før, og hvor der forventes, at du altid er til rådighed, oplever flere og flere stress, hovedpine og træthed, som alle er med til at skabe en ubalance i kroppen. Her kommer Kranio Sakral Terapi ind i billedet, da denne behandling kan hjælpe med at oprette balance i kroppen igen. 

Følg med her, når vi går i dybden med Kranio Sakral Terapi, hvad det er og hvorfor det måske kunne være noget for dig.

Hvad er Kranio Sakral Terapi?

Hvad er så egentlig Kranio Sakral Terapi? Har man ikke hørt om det før, kan ordene smage sjovt og finurlige, men i virkeligheden indeholder de måske lige det, du har allermest brug for. 

Helt lavpraktisk er det en behandling med fokus på hovedområdet, da hele dit hormon-, immun- og nervesystem er forbundet her. Behandlingen foregår altså ved at behandleren trykker dig let og blødt på hovedet, som på den måde påvirker resten af din krop. 

Når din krop er i ubalance, skabes balancen igen gennem nerverne, og derfor er fokuset for behandlingen lagt her. 

Kranio Sakral Terapi er altså en blød og afslappende behandling, som derfor også fungerer godt til børn, babyer og unge mennesker.

Hvorfor kunne det være noget for dig?

Oplever du af og til migræne eller hovedpine? Måske du har oplevet en stigende træthed eller er kommet helt ud i noget som ligner stress – hvis du kan nikke genkendende til dette, skal du ikke være ked af det, for der er nemlig rigtig mange, som har det på samme måde som dig. 

Derfor kan det netop også være, at Kranio Sakral Terapi er lige dét, som du har brug for i dit liv. 

Nogle oplever forbedringer efter første gang, mens andre gør det til en større del af deres liv, og finder en behandler, som de løbende kan gå hos. Udover at hjælpe på en masse symptomer, så kan behandlingen også bruges som et afbræk fra hverdagen, hvor det kun gælder om at slappe af og være i ét med din krop og dine tanker.

Hvor meget koster det?

Hvor meget en behandling med Kranio Sakral Terapi koster, er meget forskellige fra behandler til behandler. Det er dog ved at blive mere udbredt, hvilket betyder, at du garanteret kan finde flere behandlere, og derved sammenligne priserne. 

Vi synes dog det er vigtigt, at du har i mente, at finde en behandler som udover at matche dit budget, også er en du har en god kemi med, og føler dig i trygge hænder hos. Det er jo trods alt et, for mange, meget følsomt emne. Og selvom det stadig er et tabu at snakke om stress, så synes vi bestemt ikke, at det skal være et tabu at søge hjælp til at bekæmpe det.