Vi kan opnå en kommission, såfremt der købes et produkt med vores links.

Hjem » Køkkenudstyr » Køkkenchef airfryer – Alt om den smarte air fryer

Køkkenchef airfryer – Alt om den smarte air fryer

bedste airfryer i test

Køkkenchef air fryer har lavet massere varianter af den smarte køkkenmaskine – herunder blandt andet den smarte udgave med dobbelt airfryer med 2 kurve i 1 rum. Køkkenmaskinen gør dig i stand til at lave det lækreste sprøde mad på rekordtid, og er blevet et populært valg blandt danskerne.

Dobbelt airfryer med 2 kurve i 1 rum

Køkkenchef har blandt andet lavet denne top moderne udgave til dig, der vil tage din madlavning til et nyt niveau. Med denne model får du en air fryer, hvor du kan lave bedre og sundere mad med kun en lille smule olie – eller slet ingen.

Dobbelt airfryer med 2 kurve i 1 rum har to kurve og kan derfor tilberede to forskellige retter på samme tid i den smarte maskine. Du kan endda indstille dine temperature seperat, hvilket gør det endnu nemmere at lave forskellige retter.

Med denne køkkenchef air fryer har du også mulighed for at lave meget mere af den samme ret, ved at matche indstillingerne og temperaturerne i de forskellige beholdere. Dobbelt airfryer med 2 kurve i 1 rum har en non-stick belægning og er nem at rengøre, hvilket gør den endnu nemmere at benytte.

Med en dobbelt air fryer med 2 kurve i 1 rum har det aldrig været nemmere at lave mad. Modellen kan købes hos flere forhandlere b.la. Bilka eller Føtex, og den kan fås til kun 800kr. Den har temperaturindstillinger fra 50-200 grader og et smart digitalt touch screen.

Køkkenchef airfryer – en nemmere hverdag

Uanser om du vælger en Køkkenchef air fryer eller ej, tør vi næsten at love, at den smarte køkkenmaskine kommer til at lave op til alle dine forventninger. Med denne air fryer får du mulighed for at lave mad på rekordtid, uden du behøver at tilsætte meget olie – og din mad vil stadig blive ligeså lækker og sprød, som hvis du lavede det i en almindelig friture.

dobbelt-airfryer-box

En air fryer fra Køkkenchef eller andet brand fås i mange forskellige priser alt efter variant og funktion. Uanset om det er en dobbelt airfryer med 2 kurve i 1 rum elle andre funktioner.

Angivelse af kilder og tests:

goodhousekeeping
bbcgoodfood.com
homesandgardens.com

[ratemypost]

Scroll til toppen