KitchenAid kødhakker - Tilbehør til din køkkenmaskine

Hos KitchenAid kan du, hvis du i forvejen har en maskine, opgradere den til en køkkenmaskine med kødhakker. Med tilbehøret kan du i samarbejde med din køkkenmaskine hakke kød, grøntsager, brødkrummer og meget mere.

Day nr8 billede

Ligesom kødhakkeren er af højeste kvalitet får du også kvalitetshakning på kort tid af dine ingredienser om det er kylling, kalkun, oksekød, fisk eller krydderurter.  Der er utallige muligheder for anvendelsen af denne kødhakker, som kan være en hjælpende hånd til både burgerbøffen, salsaen eller bagningen.

Metodologi

Udvælgelsen og anbefalinger af produkter er foretaget på baggrund af grundig research af uvildige tests samt forbrugeranmeldelser, så du er sikret et godt overblik. Læs mere

Vi laver løbende research, hvorfor resultaterne kan ændre sig i takt med at nye eksterne tests og forbrugeranmeldelser foretages.

Der er forskellige hakkeskiver, som afgør hvor fint eller groft du ønsker dine ingredienser skal være. Der er også en stamper til at trykke maden ind med. 

Det er super smart, hvis du i forvejen har en køkkenmaskine, at du blot kan købe tilbehør, som du kan påføre og bruge, fremfor at skulle ud og investere i endnu en maskine, som optager pladsen i de allerede propfyldte køkkenskabe. 

Et godt tip fra KitchenAid er, at ingredienserne hakkes bedre, hvis de er kolde, så man kan med fordel putte enten kødhakkeren eller ingredienserne på køl inden brug, så du opnår den reneste hakning. 

Selvom navnet antyder noget andet, er en kødhakker bestemt ikke kun til kød. Der er en lang række vegetariske muligheder at forberede med sådan en maskine. Du kan lave blomkålsris, bønneburgere, falafler eller smørepålæg, så det er absolut kun fantasien, der sætter grænser, når det kommer til anvendelsen af bl.a. en KitchenAid kødhakker. 

Der er forskellige varianter som tilbehør, der er bl.a. en i plastik eller metal som begge er gode i test og anbefalesesværdige. Her kan det æstetiske udtryk måske spille en rolle, hvis du har præferencer i forhold til det.

Ønsker du at læse mere om de bedste de bedste kødhakkere, så læs med her.