Vi kan opnå kommision gennem disse links. Artiklen er derfor en annonce. Læs mere

Hjem » Generelt » KitchenAid Artisan røremaskine – se priser og tilbud her

KitchenAid Artisan røremaskine – se priser og tilbud her

Meget funktionel og praktisk køkkenmaskine med mange muligheder. Designet gør det let som en leg at være kreativ i køkkenet. Et velkendt mærke med god grund.

Vi har testet mange røremaskiner, men meget få produkter på markedet kommer tæt på denne KitchenAid Artisan. Se vores aktuelle tilbud her på siden. Find den bedste pris med vores sammenligner. Vi gør det nemt at finde denne maskine hurtigt og billigt.


Find den bedste KitchenAid Artisan i 2023 til dit køkken

Har du svært ved at finde den rette maskine, så dækker denne model fra KitchenAid mange gengse behov, når det kommer til køkkenudstyr og maskine. Mærket er inspireret af det amerikanske køkken og dets bløde og afrundede stil.

Til denne køkkenmaskine får du både en masse tilbehør med i første omgang, men du har derudover også mange gode muligheder for at finde det tilbehør der passer til din madlavning, og din kokkerering.

Lad os vise dig et par forskellige størrelser og tilhørende priser i denne KitchenAid Artisan kollektion af røremaskine, så du kan vurdere, hvilken der passer dig bedst. Hold øje med et godt tilbud på siden, vi opdatere markedets bedste pris.


Artisan 4,8 liter

Denne lidt mindre røremaskine har en kapacitet på 4,8 liter og har et vippehoved, som gør din madlavning nemmere. Du kan hos flere forhandlere købe denne model i flere forskellige farver, og vælge den helt rette for dig. Farverne er ofte: Rød, sølv, sort og creme.


KitchenAid Artisan 6,9 liter

Du kan udover den mindre model på 4,8 liter også blive ejer af denne model med en kapacitet på 6,9 liter. Det giver dig større rum til at lave store portioner, uden at skulle bruge maskinen op til flere gange i flere omgange.

Denne KitchenAid røremaskine befinder sig ofte på en normal pris på 6.500-8.000 kr. Men find den på tilbud og spar lidt. Du kan købe ekstra tilbehør udover de normale inklusive tilbehør som: dejkrog, normalt piskeris og fladt piskeris.

Smukt og holdbart design

De fleste modeller fra dette mærke har en beholder lavet i rustfrit stål, og produceret med et metal stel. Denne kvalitet gør, at du kan beholde denne køkkenmaskine og røremaskine i mange år frem. Den er derfor både hårdfør og stilren.

Dette brand formår at skabe bløde former, som passer ind i den nordiske indretning. Du kan derfor nemt have denne KitchenAid Artisan serie stående fremme.


Tilbehør til KitchenAid Artisan røremaskine – multifunktionelt køkkenudstyr

Ikke nok med at denne røremaskine fra KitchenAid Artisan og Classic har et smukt og æstetisk design og mange gode muligheder som røremaskine isoleret set, så er denne maskine genial til multifunktionalitet.

Du kan købe et hav af tilbehør til denne maskine, som ikke bare gør din hverdag nemmere og mere effektiv, men som også giver dig glæde og værdi og hjælper dig på vej til at lave endnu flere hjemmelavede ting.


Citruspresser

KitchenAid citruspresser og slowjuicer er det første tilbehør vi vil fremhæve, da det er nogle af de helt simple ekstra ting, som virkelig gør en forskel i hverdagen. Du kan med denne citruspresser nemt lave dig selv et glas friskpresset appelsinjuice eller presse lidt citron til din madlavning. Denne presser er nem at sætte på din KitchenAid Røremaskine – Artisan eller blot en classic.

Dertil er deres slowjuicer god og multifunktionel, da den både kan juice flere typer frugt, men derudover også lave coulis eller syltetøj til dit køkken – helt hjemmelavet.

kitchenaid artisan tilbehør

Pastarulle

Det næste KitchenAid Artisan røremaskine tilbehør er deres pastarulle, som du kan påføre din maskine, så du også får en pastamaskine. Den kan både indstilles i tykkelsen på pastaen, samt at den har flere typer af pasta den kan lave. 

Den hjælper dig både med at lave lasagne plader, fettuccine, spaghetti og meget andet. Du kan rigtig få lov at udforske dit italienske pasta-game. Det er et KitchenAid tilbehør, som du ikke vil fortryde. Du kan tit finde den på tilbud hos forskellige forhandlere. 

I samme ombæring kan du hos KitchenAid også købe et lille pastastativ som tilbehør, hvis du står og mangler det til din hjemmelavet pasta. Den tørrer væsentligt bedre på disse stativer. Hjemmelavet pasta skal ofte tørre ca. 15 min på dette tilbehør, før det er klar til brug i tilberedningen.


Rivejern og mandolinjern

Endnu et godt og effektivt tilbehør til KitchenAid Artisan røremaskine er deres rivejern, som både kan rive groft, fint og i strimler, så du kan opnå det samme resultat som ved det normale rivejern, blot nemmere og mere effektivt.

I samme kategori for tilbehør til denne røremaskine er mandolinjernet, som kan lave lange strimler i tynde med brede skiver. Der er med disse to enheder og tilbehør til maskinen rig mulighed for kreativitet i madlavningen. Hvis du er heldig finder du også ofte disse produkter på tilbud.

kitchenaid artisan rivejern

Ismaskine

Endnu et tilbehør til KitchenAid Artisan røremaskine (ud af mange former for tilbehør) er deres ismaskine. Du kan hurtigt og nemt sætte denne ismaskine på vippehovedet i din røremaskine, så du komme i gang med din hjemmelavede is eller sorbet.

Maskinen og dette tilbehør hjælper dig med mixe dine personlige smage i meget kolde temperaturer. Da maskinen indebærer en fryseskål med dobbeltvæg for at holde din is iskold. Det eneste du skal være opmærksom på ved dette tilbehør at det fungerer mest optimalt, hvis det er blevet opbevaret i fryseren 15 timer inden brug.

KitchenAid selv har også også tilbud på denne del, hvis ikke andre forhandlere også har. Så hvis du holder godt øje, kan du godt få denne perfekte sag af et stykke tilbehør til en god pris. En rigtig god ismaskine på markedet.

kitchenaid artisan ismaskine

Se samlet overblik over alle anmeldte røremaskiner.

Angivelse af kilder:

Om forfatteren

Scroll to Top