KitchenAid 5KSB8270

Med denne suveræne maskine fra KitchenAid får du ikke bare en kraftfuld maskine med en motorkraft på hele 1800 Watt, men også en multifunktionel blender, der giver den hele armen, når du skal have blendet enhver type madvarer.

Sage The Boss To Go smoothie maker BPB 550 BAL

KitchenAid 5KSB8270 er nemlig ikke bare god til at blende en god smoothie med frosne bær, frugter, grøntsager og andet godt, men er også vanvittigt god til at knuse isterninger, når man eksempelvis skal have sig en lækker, kold smoothie eller juice, eller måske endda en iskold strawberry daiquiri.

Metodologi

Udvælgelsen og anbefalinger af produkter er foretaget på baggrund af grundig research af uvildige tests samt forbrugeranmeldelser, så du er sikret et godt overblik. Læs mere

Vi laver løbende research, hvorfor resultaterne kan ændre sig i takt med at nye eksterne tests og forbrugeranmeldelser foretages.

I den anden ende af temperaturskalaen, så arbejder denne KitchenAid maskine også helt suverænt. Den klarer nemlig også varmeretter med lethed, og derfor skal du ikke bekymre dig, når du hiver blenderen frem i køkkenet. Skal suppen blendes, eller skal sovsen lige have en tur inden den skal serveres? Så er det bare en tur i KitchenAid 5KSB8270.

Vi kan især godt lide:

  • Rigtig god til både varme og kolde ingredienser
  • Knuser is og frosne ingredienser med lethed
  • 11 hastighedsindstillinger


Klarer det hårde arbejde med lethed

Hvad end det er den bløde puré, der skal blendes helt fin, eller om det er smoothien med frosne frugter, isterninger og andre lækre frosne ingredienser, der skal blendes, så er det intet problem med denne blender.

KitchenAid 5KSB8270 blender alt fra gulerødder og nødder til bagte tomater og overmodne bananer til en flot, glat masse, der kan nydes til enhver anledning. Derfor anbefaler vi også denne maskine, hvis du ønsker en alsidig maskine, der skal kunne klare det hele – både varme såvel som de kolde retter.

Er du vild med den spanske ret Gazpacho, så klarer denne KitchenAid maskine også blendningen af både grøntsager og brød med et snuptag, så du kan nyde dine glatte, kolde suppe efter ganske få minutter.

Hvis du ikke har en blender og gerne vil se hvilke der er de absolut bedste i test har vi lavet en guide til blender bedste i test hvor du kan lære meget mere.