Kinesisk buffet - Find din næste asiatiske middag

kinesisk buffet

Forårsruller, nuddel-retter, sushi, sticks, salater – løber din mund også i vand? Hvem elsker ikke en god kinesisk ret. 

Det kan dog være et projekt at finde den helt rette buffet med kinesisk, men vi hjælper dig glædelig på vej til at finde din kommende favorit. Vi kommer med et overblik til dig, så du hurtigt og nemt kan finde en kinesisk buffet i nærheden.

Den ultimative guide

Vi håber, at du har mod på en god omgang kinesisk, her er vores bud på de bedste.

Restaurant Xin fu

Hos Xin fu har de en luksus kinesisk buffet, som indeholder alt til den sultne type. De har både sticks, sushi, forskellige grønne salater og wok retter. Du finder dem i Holte midt mellem Søllerød Sø og Vejlesø. 

Denne restaurant er familievenlig, så du nemt kan tage hele familien med på besøg, og så alle aldre kan finde noget de kan lide i den lækre buffet fyldt med kinesisk og asiatisk mad. De holder åbent alle ugens 7 dage, så du kan altid stikke hovedet forbi.

Hvis du ikke er til at din mad skal serveres i buffet, så kan du også bestille kinesisk som ala carte.

Placering: Øverødvej 5, 2840 Holte

Ny Zi Yang

Er du på udkig efter de rigtig lækre, autentisk retter i en kinesisk buffet, så er denne restaurant lige noget for dig. Ny Zi Yang i Gentofte leverer både mad, stemning og service i bedste og mest asiatiske stil.

De sørger for at maden er krydret godt, som var du på et hjørne i Asien ved en streetfood bod. De tilbyder i deres buffet både kinesisk, mongolian barbecue, salat, sushi og frugt samt en masse is.

Du kan udover deres buffet også bestille take away og tage dit mad med hjem i stuen eller ud i det fri på en god sommerdag. 

Placering: Vangedevej 8, 2820 Gentofte

Minjiang Restaurant

Så er vi kommet til den dejlige nordlige by Aalborg, som selvfølgelig også byder på en lækker autentisk kinesisk buffet. Her får du den fulde oplevelse af Kina. I Aalborg byder de både på buffet til frokost og aftensbuffet. 

Er du ikke til en god kinesisk buffet, så har du også chancen for at bestille dine egne retter fra menukort eller bestille det hjem med deres take away. Du finder restauranten i Aalborg Vestby.

Stik hovedet forbi og lad dig gribe af sulten i deres store dejlige buffet. Der er lidt for en hver smag.

Placering: Strandvejen 35C, 9000 Aalborg

Den Kinesiske Mur

Så er det blevet til en tur i København. På denne restaurant finder du en helt igennem fantastisk kinesisk buffet. Steder hedder Den Kinesiske Mur og ligger på Amagerbrogade på Amager. Du får her en oplevelse ud over det sædvanlige. Både omgivelser, indretning og mad er alt med til at give dig en helt igennem autentisk oplevelse. 

De har mere end 130 retter, og du kan derfor med sikkerhed finde en ret eller to, som bliver din næste yndlings. Deres kæmpe store luksus buffet kan du også få ud af huset. De har serveret deres buffet ud af huset til både bryllup, fødselsdag, barnedåb og meget andet.

Hold godt øje med de gode tilbud. De er gode til at komme med et par stykker løbende, så du kan smage på en kinesisk buffet billigt uden det påvirker kvaliteten.

Placering: Amagerbrogade 251B, 2300 København S

Hvor brugbart var dette indlæg?

Klik på en stjerne for at bedømme den!

Gennemsnitlig bedømmelse 0 / 5. Optælling af stemmer: 0

Ingen stemmer indtil videre! Vær den første til at bedømme dette indlæg.