Vi kan opnå kommision gennem disse links. Artiklen er derfor en annonce. Læs mere

Hjem » Restauration » Kinesisk buffet – Find en god asiatisk restaurant til middag

Kinesisk buffet – Find en god asiatisk restaurant til middag

kinesisk buffet

Forårsruller, nuddel-retter, sushi, sticks, salater – løber din mund også i vand? Hvem elsker ikke en god kinesisk ret. 

Det kan dog være et projekt at finde den helt rette buffet med kinesisk, men vi hjælper dig glædelig på vej til at finde din kommende favorit. Vi kommer med et overblik til dig, så du hurtigt og nemt kan finde en kinesisk buffet i nærheden.

Metodologi

Udvælgelsen og anbefalinger af produkter er foretaget på baggrund af grundig research af uvildige tests samt forbrugeranmeldelser, så du er sikret et godt overblik. Læs mere
Vi laver løbende research, hvorfor resultaterne kan ændre sig i takt med at nye eksterne tests og forbrugeranmeldelser foretages.

Den ultimative guide

Vi håber, at du har mod på en god omgang kinesisk, her er vores bud på de bedste.


Restaurant Xin fu

Hos Xin fu har de en luksus kinesisk buffet, som indeholder alt til den sultne type. De har både sticks, sushi, forskellige grønne salater og wok retter. Du finder dem i Holte midt mellem Søllerød Sø og Vejlesø. 

Denne restaurant er familievenlig, så du nemt kan tage hele familien med på besøg, og så alle aldre kan finde noget de kan lide i den lækre buffet fyldt med kinesisk og asiatisk mad. De holder åbent alle ugens 7 dage, så du kan altid stikke hovedet forbi.

Hvis du ikke er til at din mad skal serveres i buffet, så kan du også bestille kinesisk som ala carte.

Adresse: Skomagergade 42-44


Café Korn

Denne café ligger i enden af Roskildes gågade, det er derfor det perfekte stop efter en lang dag med shopping. Her kan du nyde den bedste frokost indenfor i restauranten eller udenfor på det overdækket torv. 

På menuen finder du velkendte caféretter som burgere, salater, sandwich og frokostplatter. Du kan også sætte tænderne i Café Korns vegetar eller veganske retter, eller en af deres berømte frokostmadder, hvis sulten ikke er til det helt store. 

I weekenden kan du komme forbi og afprøve deres store og lækre brunchbuffet – som altså både kan gælde for en morgenmad og frokost, da du med garanti vil blive mæt i mange timer efter. 

Adresse: Skomagergade 42-44


Angivelse af kilder og tests:

Good Housekeeping
BBC Goodfood – se kilde
Food Network – se kilde her
Scroll til toppen