Kenwood MG510 - Moderne og kraftfuld elektrisk kødhakker

Det her er en super moderne multikødhakker, der kan bearbejde en masse forskellige ingredienser på 2 kg. pr. minut. Denne Kenwood kødhakker er fremstillet i børstet metal og rustfrit stål i et solidt design, der er yderst velegnet til det moderne køkken.

kenwood koedhakker

Den er i høj kvalitet og har en motor på 1600 watt, der både kan hakke kød, fisk og grøntsager uden problemer. Råvarerne sætter sig ikke i lige så høj grad fast i maskinen, som andre har en tendens til. Det er en meget alsidig kødhakker, til dig der ønsker at dine køkkenmaskiner har flere forskellige funktioner og tilbehør.

Metodologi

Udvælgelsen og anbefalinger af produkter er foretaget på baggrund af grundig research af uvildige tests samt forbrugeranmeldelser, så du er sikret et godt overblik. Læs mere

Vi laver løbende research, hvorfor resultaterne kan ændre sig i takt med at nye eksterne tests og forbrugeranmeldelser foretages.

Der medfølger en masse tilbehør, som netop gør det muligt at eksperimentere med forskellige retter som f.eks. kebbe, pølser eller bagning. Der er tre forskellige gitre til hakning, som kan udskiftes alt efter det ønskede resultat. De forskellige funktioner og tilbehør kan gøre madlavningen mere spændende og sjov.

Det er en af de flotteste og mest moderne kødhakkere på markedet, der med fordel kan blive stående fremme på køkkenbordet uden at forstyrre æstetikken i dit køkken. I og med den er så alsidig, kan den også anvendes til mange forskellige ting, og den behøver derfor ikke nødvendigvis at blive gemt væk hver gang den er blevet brugt. 

Til prisen får du en køkkenmaskine, der gør madlavningen i hverdagen hurtigere og billigere, og som gør det muligt at eksperimentere med forskellige teknikker og råvarer, hvis det ikke kun er kød der skal hakkes. Det er derfor en investering, hvis du vælger denne Kenwood kødhakker i mellemprislejet. 

Ønsker du at læse mere om de bedste de bedste kødhakkere, så læs med her.