Ken Hom Excellence wokpande

Mesterkokken Ken Hom har med sin Exellence wokpande bragt et must have af et køkkenredskab til markedet, som man på ingen måde må gå glip af.

wok3

Den kinesisk-amerikanske wokmester Ken Hom mener, at wokpanden er det eneste køkkenredskab, der er nødvendigt, for at lave excellent mad i et godt udrustet køkken. Og med denne både elegante og effektive wokpande, som han selv har udviklet, er man næsten nødt til at give ham ret.

Metodologi

Udvælgelsen og anbefalinger af produkter er foretaget på baggrund af grundig research af uvildige tests samt forbrugeranmeldelser, så du er sikret et godt overblik. Læs mere

Vi laver løbende research, hvorfor resultaterne kan ændre sig i takt med at nye eksterne tests og forbrugeranmeldelser foretages.

Wokken er nemlig en del af Ken Homs Exellence-kollektion, der har stort fokus på høj kvalitet og brugervenlighed. Desuden er wokpanden udformet i karbonstål (også kaldet kulstofstål), der er en fusion mellem stål og jern, der både er modstandsdygtigt og tåler masser af slid.

Du kan med andre ord svinge både plastik- såvel som metalkøkkenredskaber henover wokkens overflade uden at der vil ske de helt store ændringer. Dog vil det lyse metal få noget patina over tiden på grund af varmepåvirkningen fra madlavningen, hvilket betyder, at den ikke vil holde den lyse farve, men nærmere få et multifarvet look med tiden.

 

Fordelagtigt med gasvarme

Panden er især god til gaskomfuret, så skulle du have et sådant derhjemme, så vil vi klart anbefale netop denne wokpande, hvis du leder efter en ny tilføjelse til køkkenet. Wokpanden er udstyret med to træhåndtag, som gør det både nemt og bekvemt at slynge retter rundt i wokken.

Med ilden varmende under den smukke wokpande vil du også få en helt autentisk oplevelse af, hvordan de traditionelle wokretter tilberedes i Thailand, Vietnam, Kina og andre steder i Asien, hvor wokken har sin oprindelse.

 

Fuld liste over test af wokpander