Vi kan opnå kommision gennem disse links. Artiklen er derfor en annonce. Læs mere

Hjem » Husholdning » Kan robotstøvsuger køre i mørke?

Kan robotstøvsuger køre i mørke?

kan en robotstøvsuger køre i mørke

Ja, det er stort set alle robotstøvsugere, der kan køre i mørke. Det er måske ikke noget, du har tænkt så meget over, men hvorvidt en robotstøvsuger kan køre i mørke er ret essentielt at finde ud af, hvis man gerne vil have, at den kan køre imens man sover eller ikke er hjemme.

Selvom det er de fleste modeller, der kan køre i mørke, er det alligevel lidt forskelligt fra model til model, så hvis du ikke har noget imod at have lyset tændt, eller hvis den skal køre imens du er hjemme, så er det ikke noget du behøver være opmærksom på.

Det er derimod enormt ærgerligt, hvis du har købt en ny robotstøvsuger og finder ud af, at den ikke kan køre imens lyset er slukket, eller når det er mørkt, og du gerne ville have den igang om natten eller når du ikke er hjemme.

Kan robotstøvsuger køre i mørke?

Det er de fleste robotstøvsugere, der kan køre i mørke. Nogen navigerer helt tilfældigt ud fra en algoritme, der fortæller den, hvilken vej den skal køre. Andre bruger sensorer til at scanne rummet, så den kan kortlægge hele rummet og vide hvor den skal gøre rent henne.

Mange modeller med tilhørende app har også et kamera, som man kan følge med på fra sin mobil. Udover at det er smart, at man kan følge med, så er det også disse modeller, der er bedst til at navigere i rummene.

Lidar er en teknologi, der i form af en laser kan måle sig frem og tilbage til genstande i rummet, og altså afkode hvor den er henne. Med denne laserfunktion kan den også registrere, hvis der ligger ting på gulvet, som den skal styre udenom.

Rengøring uden at være hjemme

En af de helt store fordele ved at anskaffe sig en robotstøvsuger må helt klart siges at være det, at man kan komme hjem til et rent hjem, uden at have rørt en finger. Hvis den kan køre i mørke, kan du med fordel sætte den igang om natten når du sover, eller du kan sætte den igang imens du er på arbejde eller på ferie. Det er næsten som at have en rengøringshjælp derhjemme, som sørger for at du kan nyde din tid.

Ofte stillede spørgsmål:

Angivelse af kilder og tests:


[ratemypost]

Scroll to Top