Vi kan opnå kommision gennem disse links. Artiklen er derfor en annonce. Læs mere

Hjem » Køkkenudstyr » Kan en robotstøvsuger køre over dørtrin? Køb evt. rampe

Kan en robotstøvsuger køre over dørtrin? Køb evt. rampe

Kan en robotstøvsuger køre over dørtrin

Har du fået købt dig denne smarte rengøringsmaskine, men studser over om, kan en robotstøvsuger køre over dørtrin? Så kan vi hjælpe dig på vej med lidt svar, og eventuelle anbefalinger, hvis du evt. har for høje dørtrin og burde investere i en rampe.


Kan en robotstøvsuger køre over dørtrin?

Ja, nogle modeller kan godt finde sin vej over dørtrin, men det afhænger af højden på dine trin i hjemmet. Den kan snildt køre over et par få centimeter, men bliver det over 3-4 cm. bliver det, for de fleste modeller, svært at komme over.

Har du trin, som er over 3, 4 eller 5 cm. kan det være en idé at tilkøbe en lille rampe til dine rum, som kan hjælpe din robotstøvsuger over de høje dørtrin. Det gør, at den tager flere rum, og ikke blot holder sig til et enkelt ad gangen.


Hvilke modeller er populære i 2023?

Nogle af de bedste der findes på markedet pt. er iRobot Roomba modellerne, som alle kan kobles på en app, så du kan styre, hvordan dens adfærd er, om der er rum, hvor den ikke kan køre ind grundet for høje dørtrin eller andre ting.

Se blandt andet disse modeller:

Desuden er de gode og effektive, har mange smarte features, og er dine trin ii hjemmet mindre end 4 cm. kan en robotstøvsuger køre over dørtrin fra dette brand.

Hvad er fordelene ved at købe en rampe?

Hvis du skal se nærmere på, at købe en rampe til din bolig, med henblik på at skåne din robotstøvsuger for unødvendig forvirring ved trin, den ikke kan overkomme, kan vi hjælpe dig på vej med en lille guide til hvilke ramper til dørtrin, der findes.

Der findes flere forskellige typer af ramper:

  • Gummilister
  • Trælister og ramper
  • Silikone ramper

Disse ramper er en god løsning, hvis du er i tvivl om kan en robotstøvsuger køre over dørtrin hjemme i din bolig. De er desuden ofte rigtig billige, og kan skæres til, så de passer til dine trin uden at genere. Det er især gummi- og silikone listerne, som er gode at bruge ift. at de kan justeres.


Find den bedste model i 2023

Du kan desuden komme om nogle af disse problematikker ved at købe dig en ordentlig model, som passer til dine behov og ønsker. Vi har samlet et overblik over de bedste robotstøvsuger i test 2023, så du kan få et indblik i, hvad de forskellige modeller kan og ikke kan.

Du finder i denne guide både modeller, som er gode til dyrehår, nogle med smarte features og stemmestyring, nogle som kan besvare dit spørgsmål om kan en robotstøvsuger køre over dørtrin og meget andet. Læs med i guiden.

Andre spørgsmål til din maskine:

Angivelse af kilder og tests:


[ratemypost]

Scroll to Top