Vi kan opnå kommision gennem disse links. Artiklen er derfor en annonce. Læs mere

Hjem » Køkkenudstyr » Kaffemaskine med timer – Guiden til kaffenydelse til tiden

Kaffemaskine med timer – Guiden til kaffenydelse til tiden

kaffemaskine med timer

Er du, som så mange andre mennesker, også glad for en god kop kaffe om morgenen, men kniber det alligevel altid med tiden, eller gider du bare ikke at vente på, at kaffen er løbet igennem? Så kan det være at en kaffemaskine med timer er det helt rette valg for dig.

Vores anbefalinger af kaffemaskine med timer​

kaffemaskine med timer philips

Philips HD7769/00​

Mange indstillingsmuligheder og funktioner for kaffebrygning​
Integreret kaffebønnekværn​
Kan brygge en hel kande kaffe på 10 minutter​

Med en kaffemaskine med timer har du mulighed for at indstille din kaffemaskine til at have kaffen klar, når du skal drikke den. På den måde er ventetiden ikke så lang, men kaffen er nærmere klar til tiden. Det er altså ikke den, der forhindre dig i at nå dine gøremål.

Metodologi

Udvælgelsen og anbefalinger af produkter er foretaget på baggrund af grundig research af uvildige tests samt forbrugeranmeldelser, så du er sikret et godt overblik. Læs mere
Vi laver løbende research, hvorfor resultaterne kan ændre sig i takt med at nye eksterne tests og forbrugeranmeldelser foretages.

Der findes et væld af forskellige maskiner, som du kan vælge imellem, når du skal have rigtig kaffenydelse, men ikke har tiden til at vente på, at den bliver brygget. Derfor er det også smart at have et produkt, der kan gøre det for dig, så du kan klare dine sager i ro og mag.

Hvilken kaffemaskine med timer skal du så vælge?

Der findes rigtig mange finde og effektive kaffemaskiner på markedet. Mange af dem kommer med gode funktioner og flotte design, så du kan finde én, der passer til netop dig hjem, kontoret eller hvor du ellers kunne have brug for en kaffemaskine med timer og termokande, eller en helt tredje funktion.


Den bedste kaffemaskine med timer i test

Bedste samlet set: Philips HD7769/00
Bedste memory: Siemens TC86503
Bedste vedligeholdelse: Melitta AromaFresh

I denne artikel ​

Få skøn hjemmebrygget kaffe hver morgen inden arbjede, og igen når du kommer hjem fra arbejde med en kaffemaskine med timer. Du indstiller blot tiden og så står maskinen og kaffen klar til dig på det fastsatte tidspunkt. Hvis du ved, at du får gæster, kan du også sætte maskinen til at brygge, mens du ordner andre ting, så du ikke selv skal sætte den igang, mens gæsterne er der.

Kaffebrygning har aldrig været så nemt og så belejligt, som det bliver med en kaffemaskine med timer, for tiden er altid klar til tiden, så du også kan være der, hvor du skal være, til tiden. Læs herunder om vores favoritter i test.

De bedste kaffemaskiner med timer i test​


kaffemaskine med timer

Philips HD7769/00​

Bedste samlet set

Der er mange gode fordele ved at vælge denne Philips HD7769/00 GRIND&BREW kaffemaskine med timer. Den er ikke blot utroligt flot at se på, men har også en masse smarte funktioner, der gør den brug til hverdagens brug, såvel som til arrangementer og på kontoret.

Specifikationer

  • Prisklasse: 1.350-1.525 kr

Fordele:

  • Mange indstillingsmuligheder og funktioner for kaffebrygning
  • Integreret kaffebønnekværn
  • Kan brygge en hel kande kaffe på 10 minutter

Denne kaffemaskine med timer er udstyret med hele to bønnekamre, som du kan komme kaffebønner i, og som maskinen så vil tage af, når den skal brugge kaffe. Denne kaffemaskine med timer fra Philips har nemlig integreret kaffekværn med 9 malingsgrader, der gør, at du kan få lige netop den kop kaffe, du kunne ønske dig.

Leder du efter en kaffemaskine med timer, der ikke blot er yderst funktionel, men som også ser flot ud på køkkenbordet, så er denne Philips HD7769/00 kaffemaskine med timer et rigtigt godt valg. Den har nemlig både et rigtig flot design og ikke mindst et hav af smarte funktioner, som du kan drage fordel af, når du skal have en skøn kop kaffe.

Ved hjælp af maskinens LCD display kan du indstille både kaffestyrke, malingsgraden og meget mere, så du får den perfekte kop kaffe. Når kaffen så er brygget, kan denne kaffemaskine med timer fra Philips holde den bryggede kaffe varm i op til 2 timer. Herefter slukker den selv, da den har både autosluk og drypstop funktioner.

Siemens TC86503

Bedste memory

Med denne Siemens TC86503 kaffemaskine med timer får du ikke blot en god kop kaffe, men også muligheden for at indstille bryggetiden, så den er den samme hver dag. På den måde kan du stå op til din varme kop kaffe hver eneste dag på samme tidspunkt. Det er især smart, hvis du har en presset tidsplan i morgentimerne.

Specifikationer

  • Prisklasse: 798 – 980 kr

Fordele:

  • Sensorstyret brygning
  • Timerfunktion med memoryfunktion for nem indstilling
  • ArimaSense Plus teknologi for forbedret smag

Du kan få den perfekte kop kaffe med denne kaffemaskine med timer, da den både er udstryket med Sensor Controlled System til brygningen, så maskinen hele tiden har styr på de forskellige stadier og processer under kaffebrygningen, sat AromaSense Plus, der sikrer det bedste bryggeresultat og den gode smag af kaffen – hver gang.

Vi er især begejstrede over denne kaffemaskine med timer, fordi den netop har en rigtig smart timerfunktion, der har memory, så den husker, hvornår på dagen, du gerne vil have din kaffe. Dette kan være den sædvanlige kop morgenkaffe, men det kan også være en kop eftermiddagskaffe præcis klokken 15. Her hjælper kaffemaskinen dig helt uden at du behøver at huske det.

Denne model af kaffemaskine med timer fra Siemens kommer med en termokande fremfor en glaskande, da man har vurderet, at det er smartere at have en termofunktion, så kaffen kan holde sig varm i kanden. Det mener vi var et godt træk. Desuden er denne kaffemaskine med timer og termokande også udstyret med både autosluk, drypstop, ledningsoprul og meget mere.


Angivelse af kilder og tests:


[ratemypost]

Scroll to Top