Vi kan opnå kommision gennem disse links. Artiklen er derfor en annonce. Læs mere

Hjem » Køkkenudstyr » Kaffemaskine med termokande – Guide til varm kaffe på farten

Kaffemaskine med termokande – Guide til varm kaffe på farten

bedste kaffemaskine med termokande

Vi kender alle sammen den travle morgen, hvor man laver en lækker kop kaffe, som man har glædet sig til siden man gik i seng dagen før, men som pludselig har stået på køkkenbordet og blevet kold fordi man havde travlt med en masse andre ting. Eller også er du en af dem, der bruger uanede mængder af penge på dyr to go kaffe når du er på farten eller inde i byen i stedet for at nyde en billig kop hjemmebrygget kaffe. 

Vores anbefalinger af de bedste kaffemaskiner med termokande

Philips HD7769/00 kaffemaskine med termokande

Philips HD7769/00

Mange indstillingsmuligheder og funktioner for kaffebrygning
Integreret kaffebønnekværn
Kan brygge en hel kande kaffe på 10 minutter

En kaffemaskine med termokande er løsningen på disse problemer! Du kan lave din kaffe om morgenen eller lige inden du skal afsted på tur eller på arbejde, og være sikker på at du får den bedste varme kaffe til en billig pris frem for den dyre to go kop på farten.

Metodologi

Udvælgelsen og anbefalinger af produkter er foretaget på baggrund af grundig research af uvildige tests samt forbrugeranmeldelser, så du er sikret et godt overblik. Læs mere
Vi laver løbende research, hvorfor resultaterne kan ændre sig i takt med at nye eksterne tests og forbrugeranmeldelser foretages.

En kaffemaskine med termokande er den bedste og en billig måde at spare sig selv tid på i hverdagen og som garanterer dig varm kaffe næsten dagen lang. Kaffen løber direkte ned i kanden når den brygges, så den er klar til lige at komme med dig, så du ikke behøver at bekymre dig om at bruge tid på at lave eller købe kaffe i løbet af dagen, hvorfor det ikke bliver nemmere og hurtigere med denne løsning.

Hvilken kaffemaskine med termokande skal du vælge?

Der findes forskellige muligheder fra forskellige mærker, så hvis du er interesseret i at finde ud af hvilke fordele der er ved de forskellige produkter, samt hvilken prisklasse de befinder sig i, så kan du læse mere om udvalgte produkter i test herunder. De udvalgte produkter strækker sig fra en billig ende til en mere pebret, hvilket jo kommer an på ens budget. 

Den bedste kaffemaskine med termokande i test

 • Bedste samlet set: Philips HD7546
 • Bedste billige: Melitta Enjoy Top Therm
 • Bedste premium: Moccamaster KBGT741

I denne artikel

Vær sikret en varm kop hjemmebrygget kaffe selv når du skal på farten eller være et sted, hvor kaffen ikke er billig eller er svær at komme til. Du sætter blot kaffemaskinen over som normalt og lader kaffen løbe ned i termokanden. Det sparer dig både for tid og penge at investere i en kaffemaskine med termokande. Læs herunder om vores favoritter i test.

De bedste kaffemaskiner med termokande i test​


Philips HD7769/00 kaffemaskine med termokande

Philips HD7546

Prisklasse: 499-611 kr

logo billig espresso
Gratis fragt
2-3 dages leveringstid
God kundeservice

Hvorfor lige Philips HD7546

Fordele:

 • Energibesparende 
 • Varm kaffe i op til 2 timer
 • Dryp-stop funktion

Der er mange gode fordele ved at vælge denne Phillips kaffemaskine med termokande. Først og fremmest har den et unikt tidløst design i rustfrit stål, som er en sikker vinder når det kommer til en termokande. Det er med god grund, at dette produkt er det aller mest populære på markedet i dag, da det til en rimelig billig pris har de funktioner, som de fleste har brug for. 

Kaffemaskinen kan brygge op til 10 kopper på 10 minutter, hvilket ikke umiddelbart er super hurtigt, men hvis den kan til gengæld holde på kaffens aroma og varmen i op til 2 timer. Med en auto-sluk knap er denne maskine også energibesparende.åvel som til arrangementer og på kontoret.

Denne kaffemaskine med timer er udstyret med hele to bønnekamre, som du kan komme kaffebønner i, og som maskinen så vil tage af, når den skal brugge kaffe. Denne kaffemaskine med timer fra Philips har nemlig integreret kaffekværn med 9 malingsgrader, der gør, at du kan få lige netop den kop kaffe, du kunne ønske dig.

Leder du efter en kaffemaskine med timer, der ikke blot er yderst funktionel, men som også ser flot ud på køkkenbordet, så er denne Philips HD7769/00 kaffemaskine med timer et rigtigt godt valg. Den har nemlig både et rigtig flot design og ikke mindst et hav af smarte funktioner, som du kan drage fordel af, når du skal have en skøn kop kaffe.

Ved hjælp af maskinens LCD display kan du indstille både kaffestyrke, malingsgraden og meget mere, så du får den perfekte kop kaffe. Når kaffen så er brygget, kan denne kaffemaskine med timer fra Philips holde den bryggede kaffe varm i op til 2 timer. Herefter slukker den selv, da den har både autosluk og drypstop funktioner.

Bedste billige 

Melitta Enjoy Top Therm 

https://www.melitta.dk/produkter/maskiner/kaffemaskiner/enjoy-top-filterkaffemaskine.html 

Prisklasse: 400-500 kr

Type: Kaffemaskine med termokande

Kapacitet: 1,25 liter

Fordele:

 • Prisvenlig 
 • AromaSelector
 • Dryp-stop funktion

Denne Melitta kaffemaskine med termokande er en billig løsning, som bestemt ikke går på kompromis med kvaliteten og funktionerne. Det unikke ved dette produkt er det patenterede aromaselector, som tillader brugeren at indstille hvor stærk vedkommende ønsker at sin kaffe skal være. 

Produktet er fremstillet af plast men selve termokanden er lavet af dobbeltsidet rustfrit stål, som er den bedste måde til at holde på varmen. 

Et lille fun fact omkring denne melitta kaffemaskine med termokande er, at man kan betjene den med kun én hånd, så den er super praktisk i naturen eller andre steder, hvor det kan være lidt besværligt at hælde. 

Bedste premium 

Moccamaster KBGT741

Prisklasse: 1599 kr

Type: Kaffemaskine med termokande

Kapacitet: 1,25 liter

Fordele:

 • Hurtig bryggetid 
 • Flot design
 • 1450 watt

Denne eksklusive kaffemaskine med termokande er super flot, hvis man godt kan lide et lidt retro design i sit køkken og på farten. Men udover at den er smuk at se på, så har den også nogle super gode funktioner. 

Den kan brygge ca 10 kopper kaffe på blot 6 minutter, hvilket er en del hurtigere end en billig model som Philips kaffemaskine med termokande. Derudover kan den holde kaffen varm  i utrolig lang tid, så længe kanden er lukket til. 

Der er altså unikke fordele ved de forskellige produkter, som i sidste ende kan være afgørende for hvilket produkt der er det bedste til dig og dine behov, hvad end det er prisen, bryggetiden, designet eller noget fjerde. 


Angivelse af kilder og tests:

 1. homegrounds.co
 2. thespruceeats.com
 3. gadgetreview.com

[ratemypost]

Scroll to Top