Vores artikler er skrevet på baggrund af research og analyser af anmeldelser og test. Artiklens dato er et udtryk for opdateringsdatoen. Artiklerne inkluderer blandt andet produkter fra partnerskaber.

Kaffemaskine med kværn bedste i test 2022 - Find den rette

kaffemaskine med kværn

Guide til den bedste kaffemaskine med kværn i 2022: I denne artikel dykker vi ned i en række forskellige tests foretaget af eksperter og undersøger, hvilken kaffemaskine med kværn, der klarer sig bedst i test. Artiklen er baseret på kyndige vurderinger fra forskellige eksperter indenfor området, og den giver et samlet overblik over, hvilken kaffemaskine med kværn der klarer sig bedste på markedet i 2022.

For mange er den første kop kaffe med helt særligt. Med en kaffemaskine med kværn kan den blive endnu mere særlig. I forhold til mange andre kaffemaskiner laver en kaffemaskine med kværn nemlig kaffe på friskmalede bønner. Og har du først fået smag for dén slags, kan det være svært at gå tilbage til de formalede bønner, der ikke altid indeholder nær så meget smag og aroma.

Markedet er stadig relativt begrænset, men der findes dog en række gode bud på kaffemaskiner med kværn. Den bedste kaffemaskine med kværn afhænger af dit behov, og læser du med i artiklen, vil du finde eksperternes bud på, hvem der laver den bedste kaffemaskine med kværn.

Oversigt over de bedste kaffemaskine med kværn ifølge eksperterne i 2022

Hvis du er nysgerrig på, hvilke kaffemaskiner med kværn der klarer sig bedst i test ifølge eksperterne, så er du havnet det rigtige sted. Hos Mydinners har vi nemlig sat os for at teste, hvilken kaffemaskine med kværn du bør investere i. Så er du fri for at stå med hele besværet selv.

Vi har her samlet en oversigt over de bedste kaffemaskiner med kværn, så læs med, hvis du ønsker at blive klogere på, hvilken kaffemaskine, der passer perfekt ind i dit køkken og til dine kaffe-vaner.

Hos Mydinners har vi til opgave at udvælge de bedste produkter på markedet til dig som forbruger. Dette gør vi ved at lave en grundig research af de forskellige produkter, vi anbefaler.

Vi undersøger blandt andet forhandlerens hjemmeside, produktspecifikationer og forskellige features. Derudover sammenligner vi forbrugernes anmeldelser af produktet samt undersøger og gennemlæser andre tests af produktet. 

De produkter, som du finder i artiklen, kan du som regel købe hos vores partnere, og vores research og test af produkterne er udarbejdet af vores professionelle og subjektive kollegaer. Dermed kan du hos os blive klogere på, hvilket produkt du skal vælge, hvis du er i tvivl om produktets specifikke fordele og ulemper.

Hos Mydinners vurderer vi produktet ud fra:

kaffemaskine med kværn

#1 DeLonghi PrimaDonna Elite ECAM 650.75.MS

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. 

DeLonghi PrimaDonna Elite ECAM 650.75.MS

kaffemaskine med kværn

Se priser på DeLonghi PrimaDonna Elite her

kaffemaskine med kværn

8.867 Kr.

Denne kaffemaskiner er et perfekt valg til dig, der både foretrækker en kaffemaskine i køkkenet, der har et stilrent design, og som samtidig er nem at betjene. Modellen er en af de bedste kaffemaskiner med kværn i test, og den er både testet af det svenske forbrugerråd, men også af de to testsites Trustedreviews.com og Goodhousekeeping.co.uk. 

Blandt eksperterne er der enighed om, at denne kaffemaskine med kværn er en espressomaskine, som giver forbrugeren et væld af muligheder. Dog er prisen på denne kaffemaskine høj, og det indebærer også, at du altså også skal være en rigtig kaffenørd, der er villig til at investere et vist beløb for at få den perfekte kop kaffe af god kvalitet. 

En stor kaffemaskine der kan styres via app

DeLonghi PrimaDonna Elite er ikke en lille kaffemaskine, som blot kan gemmes væk, og det indebærer også, at du udelukkende skal investere i denne kaffemaskine med kværn, hvis du har lyst til at have den stående fremme på køkkenbordet. Hvis du har et småt køkken med få overflader, så er denne model altså ikke det bedste og mest oplagte valg. 

En af grundene til at DeLonghi PrimaDonna Elite er kåret som en af de bedste kaffemaskiner med kværn i test skyldes blandt andet, at kontrolpanelet, som sidder forrest på kaffemaskinen, er en LCD-skærm med touch, hvor du nemt kan indstille brygningen af kaffen. Derudover kan modellen nemt styres via forbrugerens smartphone med Bluetooth og DeLonghi Coffee Link App’en, og det er jo en fordel for kaffebryggeren, der også er ferm med teknikken.

Integreret kaffekværn og mælkeskummer

Hvis du vælger DeLonghi PrimaDonna Elite, så kan du se frem til en kaffemaskine med kværn, der er yderst velegnet til blandt andet at brygge en god espresso og cappuccinoer. I modellen er der desuden en integreret kaffekværn samt en mælkeskummer, hvilket også betyder, at du nemt kan brygge en lige så god kop kaffe, som dem man kan få på caféerne.

Vi mener desuden, at denne model er en af de bedste i test, da også børnene vil få glæde af den. Kaffemaskinen har nemlig et specialprogram, som kan lave varm chokolade. Derudover kan du indstille temperatur, mængde og aroma, så du kan nemt kan lege barista og genne din favoritindstilling, så du kan brygge den bedste kop kaffe igen.

Fordele

Ulemper

5/5

Se videon som viser hvordan DeLonghi PrimaDonna Elite fungerer her:

Sage Barista Pro

kaffemaskine med kværn

Se priser på Sage Barista Pro her

kaffemaskine med kværn

6.108 Kr.

Læs dette før du køber en Sage Barista Pro

Leder du efter en af de bedste kaffemaskiner med kværn, så skal du helt klart tage et kig på Sage Barista Pro. Her kan du se frem til en friskbrygget kop kaffe, der er lavet på baristaniveau.

Eksperterne skriver, at denne kaffemaskine blandt andet er en af de bedste i test, da opsætningen af denne kaffemaskine er nem, og derudover kan du brygge en kop kaffe hurtigere, end du når at knipse med fingrene. I denne kaffemaskine er kværnen indbygget i maskinen, og den leverer den helt rigtige mængde malet kaffe lige netop efter dit behov.

Modellen har desuden en opvarmningstid på kun tre sekunder, og du går dermed fra bønne til kop hurtigere end nogensinde. Det er vist noget de fleste kan have gavn af på travle dage.

Stilrent look og mikrofoam

Denne kaffemaskine med kværn er et helt oplagt valg, hvis du går efter en espressomaskine i et stilrent look. Modellen ser både elegant og moderne ud, og derfor kan du nemt imponere gæsterne med den bedste hjemmebryggede kaffe, når du har en Sage Barista Pro stående fremme på køkkenbordet.

Hvis du er ellevild med at lege barista, så er denne kaffemaskine med kværn et af de bedste valg. Modellen har nemlig en fin dampstang, der gør det muligt at lave mikroskummet mælk, som også forbedrer smagsoplevelsen. Med denne mælkedysse kan du altså skabe den flotteste latté-art, så det er vist bare om at slå sig løs med de kreative evner.

Fordele

Ulemper

5/5

Du kan se en video om Sage Barista Pro her:

Siemens EQ.9 Plus Connect s500

kaffemaskine med kværn

Se priser på Siemens EQ.9 Plus Connect s500 her

kaffemaskine med kværn

12.997 Kr.

Læs dette før du køber en Siemens EQ.9 Plus Connect s500

Hvis du er en rigtig kaffenørd, så er denne model helt klart en overvejelse værd. Modellen har været igennem test og er blevet anmeldt hos både eksperterne ved Råd & Rön, Which.co.uk, Chip.de og Coffeeness.de.

Eksperterne er enige om, at kaffemaskinen er en af de bedste i test, og det er en fordel med de mange funktioner, som modellen har at byde på. Dog skal du have den store pengepung frem, hvis du gerne vil investere i denne kaffemaskine med kværn, og det kan selvfølgelig også trække ned, at modellen ikke er helt billig.

Praktisk mælkebeholder og 10 personlige profiler

Denne kaffemaskine med kværn har blandt andet en aftagelig mælkebeholder, så du nemt og hurtigt kan brygge en lækker og cremet kop kaffe med tilhørende skummet mælk. Derudover har modellen intet mindre end 10 personlige profiler, som gør, at du kan gemme dine egne præferencer til indstillinger på alle drikke – samt varmt mælk, mælkeskum og varmt vand.

To kopper kaffe af gangen

En af fordelene ved denne kaffemaskine med kværn, som også har klaret sig som en af de bedste i test, er, at du med et enkelt tryk kan brygge to kopper af alle typer kaffe- og mælkedrikke på én og samme gang. Det er eksempelvis en stor fordel, hvis du har gæster og ikke ønsker at stå ved kaffemaskinen i køkkenet og bruge lang tid på at brygge kaffen.

Autosluk og andre praktiske funktioner

Denne kaffemaskine med kværn klarer sig blandt andet som en af de bedste i test, da den som sagt har en lang række funktioner, der gør det nemt og overskueligt for dig, at brygge en god kop kaffe hjemme i dit eget køkken.

Du kan eksempelvis justere bønnernes malingsgrad, og derudover kommer modellen med en auto-sluk-funktion, som jo er virkelig praktisk. Du kan desuden også sætte rengøringen i gang automatisk, og betjening sker manuelt på maskinens store skærm eller via en app.

Fordele

Ulemper

5/5

Du kan se en video om Siemens EQ.9 Plus Connect s500 her:

Melitta AromaFresh

kaffemaskine med kværn

Se priser på Melitta AromaFresh her

kaffemaskine med kværn

951 Kr.

Læs dette før du køber en Melitta AromaFresh

Hvis du er på jagt efter en kaffemaskine med kværn til en budgetvenlig pris, så bør du helt klart overveje at tage et kig på Melitta AromaFresh. Der er tale om en helt traditionel kaffemaskine til kaffebønner med en integreret kaffekværn, som altså også kan brygge en dejlig, varm kop kaffe.

10 kopper kaffe ad gangen

En af fordelene ved denne traditionelle model er selvfølgelig, at den kan brygge rigtig mange kopper kaffe ad gangen. Med Melitta AromaFresh kan du nemlig lave kaffe til intet mindre end ti gæster på én gang – nemmere bliver det altså ikke.

Det tager samlet set ni minutter at brygge den bedste kop kaffe, og derudover brygger denne kaffemaskine en yderst frisk kop kaffe, da kaffebønnerne ikke ligger i en kværn i for lang tid ad gangen.

Vælg selv styrken, og hold kaffen varm

En af de bedste ting ved denne model er, at den har en kværn, som kan sørge for at bønnerne kværnes lige præcis, som man gerne vil have dem. Du kan selv vælge intensiteten, og den kan indstilles til både grov, mellem og fin.

Derudover kan denne kaffemaskine med kværn holde kaffen varm i 20, 40 og 60 minutter, og herefter vil den selv slukke, hvilket jo er ekstremt praktisk, når man blandt andet har gæster på besøg.

Fordele

Ulemper

4.3/5

Du kan se en video om Melitta AromaFresh her:

Fordelene ved kaffemaskiner med kværn

Fordelene ved en kaffemaskine med kværn er selvsagt til at få øje på. Med denne type maskine har du nemlig alt samlet ét sted og på ganske kort tid, kan du brygge din en helt friske og smagfulde kop kaffe.

Som det tidligere blev nævnt, kværner en kaffemaskine med kværn kaffen, når den skal bruges. Det skaber en helt unik og frisk smagsoplevelse, som du ikke på samme måde opnår, når du benytter dig af formalede kaffebønner. Hvis du elsker smagen af friskkværnede kaffebønner, så er en kaffemaskine med kværn altså helt klart værd at investere i.

Der findes forskellige typer af kaffemaskiner med kværn. Du kan nemlig både få filterkaffemaskiner med kværn, men også de semiautomatiske og fuldautomatiske kaffemaskiner med kværn. I nærværende artikel fokuserer vi dog primært på sidstnævnte.

Der er dog fortsat stor forskel på kvaliteten af maskinerne – og herunder også hvordan og hvor godt de kværner. Flere bedst i test af kaffemaskiner med kværn peger derfor på specifikke indstillinger, man som forbruger bør holde øje med, før man kører dankortet igennem. Det og meget mere kan du læse mere om senere i artiklen.

Din huskeliste: Det skal du være opmærksom inden du investerer

Størrelse: En kaffemaskine med kværn er ofte en, du har stående fremme på køkkenbordet hele tiden. I hvert fald, hvis du altid vil have kaffe lige ved hånden. Derfor er det naturligvis relevant at overveje, hvor stor en maskine du har plads til hjemme på køkkenbordet. Heldigvis findes der både store og små størrelser, og dermed også lidt for enhver smag.

Udseende: I tests lavet for at finde den bedste kaffemaskine med kværn er det uundgåeligt ikke også at berøre udseendet af maskinen. Som nævnt ovenfor står mange af maskinerne fremme, hvorfor det kan være en fordel at have med i dine overvejelser. Der findes heldigvis mange flotte bud på markedet i 2022 – og så gør det heller ikke noget, at flere af dem ser yderst professionelle ud.

Brug: En stor og beværlig kaffemaskine med kværn – den får du aldrig brugt. Derfor er det værd at undersøge, hvordan de bedste kaffemaskiner med kværn på markedet fungerer. Find den, der passer bedst til dine behov og kaffesmag.

Pris: En post, der ganske vist også har betydning for eksperternes vurdering af den bedste kaffemaskine med kværn, er naturligvis prisen. Den kan selvsagt variere meget fra brand til brand – og på sin vis, kan prisen i visse tilfælde også være en blåstempling af kvaliteten.

Funktion: Sidst, men ikke mindst, er det væsentligt at overveje, hvad maskinen skal kunne. Har du planer om at lære at udføre barista-skills på højeste niveau? Så er det måske en af de større maskiner med mange funktioner, du skal have fat i. Skal maskinen modsat bare kunne lave en kop god, simpel kaffe. Så kan du gå efter en lidt mere simpel model.

Stadig i tvivl om, hvilken kaffemaskine med kværn du skal købe?

Der er ikke noget at sige til, at det kan være svært at beslutte, hvilket kaffemaskine du skal vælge. Hvis du har læst vores oversigt over de bedste kaffemaskiner i test igennem, men stadig er i tvivl om dit valg, så kan du eventuelt overveje at besøge en forhandler og se på de forskellige kaffemaskiner i virkeligheden.

Her har du blandt andet mulighed for at kunne bedømme størrelse og design i virkeligheden, hvis du er en smule i tvivl om dit valg. Hvis du derimod ønsker at nyde din kaffe et sted ude i byen frem for at brygge den på en kaffemaskine derhjemme, så er du også mere end velkommen til at tage et kig på de bedste caféer i København.

Hvor brugbart var dette indlæg?

Klik på en stjerne for at bedømme den!

Gennemsnitlig bedømmelse 5 / 5. Optælling af stemmer: 2

Ingen stemmer indtil videre! Vær den første til at bedømme dette indlæg.

kaffemaskine med kværn

Cosori Premium Airfryer – til dig, der ønsker mere fedtfattig mad