Vi kan opnå kommision gennem disse links. Artiklen er derfor en annonce. Læs mere

Hjem » Restauration » Julefrokost menu ud af huset – Catering i København

Julefrokost menu ud af huset – Catering i København

julefrokost-menu-ud-af-huset

Den søde juletid nærmer sig med hastige skridt. Derfor kan der være brug for julemad som mad ud af huset, når der skal holdes julefrokost – både med vennegruppen, med arbejdet, med familien eller en anden gruppe af mennesker tæt på dig.

Metodologi

Udvælgelsen og anbefalinger af produkter er foretaget på baggrund af grundig research af uvildige tests samt forbrugeranmeldelser, så du er sikret et godt overblik. Læs mere
Vi laver løbende research, hvorfor resultaterne kan ændre sig i takt med at nye eksterne tests og forbrugeranmeldelser foretages.

Det betyder jo også, at der vil være brug for en julefrokost menu ud af huset, som bare spiller, så du ikke selv behøver at røre en finger, lave mad eller finde på din egen julemenu. I stedet kan du læne dig tilbage, mens professionelle kokke klarer madlavningen for dig i København eller omegn.


Vi anbefaler

Men hvor skal man så søge hen, når an gerne vil have fingrene i en lækker julefrokost menu ud af huset, som du kan servere for dine gæster, dine kollegaer eller din familie? Der findes mange gode bud på en lækker julemenu som catering, og vi vil her give dig de bedste bud på mad ud af huset til julefrokost i København.


Madklubben

Skal du have en enestående julefrokost menu ud af huset, så kan du med fordel vælge at få catering fra Madklubben. Ikke nok med, at du får masser af mad, gode smage og det hele til en god pris, så emmer hver en ret også af den traditionelle danske julemad med små tvist.

Så skal du servere en julemenu for dine gæster, så er det klart anbefalelsesværdig at se på de muligheder, som Madklubben kan give dig. Vi anbefaler helt sikkert deres julefrokost menu som mad ud af huset, hvis du gerne have overdådig julemad, men uden at du selv skal stå og svede i køkkenet i flere timer.

Se hele Madklubbens julemenu her.

Adresse: Store Kongensgade 66, 1264 København K; Solbjergvej 6, 2000 Frederiksberg; Vesterbrogade 62, 1620 København V; Østerbrogade 79, 1.sal, 2100 København Ø; Kanalvej 3, 2800 Kongens Lyngby.


Gorm’s

Er du frisk på en lidt anderledes julefrokost menu i år? Så kan du med fordel prøve Gorm’s julefrokost menu som mad ud af huset. Her får du nemlig Gorm’s takes på lækre vinter- og juleretter, som helt sikkert vil sætte gang i mundvandet hos de fleste.

Du kan på deres designerede side for julecatering se de muligheder, du har, for en lækker julefrokost menu ud af huset.

Adresse: Magstræde 16, 1204 København K; Nyhavn 14, 1051 København K; Ørestads Boulevard 102B, 2300 København S.


Angivelse af kilder og tests:

Eater.com – se kilde
Provitamil.com – se kilde

[ratemypost]

Scroll til toppen