Mydinners

Juicepresser bedste i test 2022 - find din juicemaskine

juicepresser bedste i test 2022

Skrevet af Peter Rasmussen | 15. november 2021 | København

Findes der nogen bedre måde at starte dagen på, end med et glas friskpresset juice? Nej vel? Og nu har det aldrig været nemmere selv at lave et glas juice propfyldt med flydende saft fra dine favoritfrugter- og grøntsager.

Markedet bugner nemlig med juicepressere, der kommer i forskellige størrelser, prisklasser og ikke mindst byder på forskellige funktioner. 

I denne artikel kan du læse mere om, hvilken juicepresser der klarer sig bedst i test anno 2022, hvad du bør være opmærksom på, inden du investerer i den populære køkkenmaskine og hvad du bør kigge efter, når du er på udkig efter en juicepresser.

Vi har gennemgået en række forskellige juicer tests, herunder, hvilke klarer sig bedst, hvor kyndige eksperter har testet og afprøvet forskellige juicemaskiner på markedet. 

Vi har gjort det nemt for dig og samlet de bedste juicemaskiner i denne artikelt, så du hurtigt kan danne dig et overblik.

For der er selvsagt forskellige fordele og ulemper, alt efter, hvilken juicepresser du, anno 2022, beslutter dig for skal have den fornemme plads hjemme i dit køkken.

Det kan derfor være en fordel af læse med her, hvor vi har gennemgået en række forskellige bedst i test. 

På Mydinners.dk kan du blandt andet læse om bedste bordopvaskemaskine i test, samt en masse andre anbefalinger. 

Denne artikel indeholder: 

  • Gennemgang af juicere på markedet 
  • Din huskeliste inden du investerer 
  • Oversigt og gennemgang af bedst i test juicepressere 

Hvad findes der på markedet?

En juicepresser skal kunne presse juice. Ja det kan lyde banalt, men så simpelt er det. Men dykker man ned i udvalget og de mange bedst i tests, der er foretaget, tyder noget på, at det ikke er helt så simpelt alligevel.

For når du skal investere i en juicepresser, skal du også tage stilling til, hvorvidt du ønsker en centrifugal- eller slow juicer, for ikke at glemme den klassiske citruspresser. 

Begge kan nemt og (relativt) hurtigt presse saft ud af frugt og grønt. Men hvor en centrifugal juicer slynger indholdet hurtigt rundt, kværner en slow juicer modsat langsomt frugterne, så saften nænsomt presses ud.

I nærværende artikel har vi primært undersøgt markedet for centrifugal juicere, men et par slow juicere har dog også sneget sig med, da noget tyder på, at eksperter, analyser og tidligere bedst i tests viser, at slow juiceren er en populær juicemaskine blandt mange.

Din huskeliste: Hvad du bør overveje, før du køber en juicepresser i 2022:

Størrelse: Størrelsen på en juicemaskine kan variere meget, og det er ikke nødvendigvis den største juicepresser, der er den bedste. Det er derfor vigtigt at skrive sig bag øret, at du i lige så høj grad bør vælge en juicepresser, der passer til din behov. Er køkkenskabene allerede propfyldt med maskiner, der samler støv? Så kan du med  fordel at gå efter en af de mindre modeller på markedet.  

Rengøring: Mange vælger måske en juicer fra, fordi rygterne siger, at de kræver meget rengøring. Og der er da også noget om snakken. Men inden for de seneste år er der også kommet mange juicepressere og maskiner på markedet, der gør rengøringen ganske simpel – og samler alt frugtpulp i en beholder for sig.  

Brug: Bedst i test – og nem i brug. To ting der i de tests, vi har gennegået, viser sig at hænge unægteligt sammen. For juicemaskinen skal naturligvis være både nem og bekvem at bruge. Ingen gider bruge flere timer på at presse juice – og slet ikke om morgenen. Vælg derfor en juicepresser, der er nem at samle, rengøre og skille ad igen. 

Pris: Prisen varierer meget fra model til model. Vil du have en rumraket eller kan du nøjes med en noget mere simpel model? Der er mange muligheder, men inden du beslutter dig, bør du også beslutte dig for dit budget. For prisen afhænger ikke kun af funktioner, men også af brands. Og ifølge eksperterne er de dyre modeller ikke nødvendigvis de bedste.  

Funktion: Skal din juicepresser kunne presse alt fra æbler og gulerødder til rødbede og selleri? Eller kan du i stedet ikke få nok af alt den C-vitamin, du kan presse ud af appelsiner, citroner, lime, grapefrugt og klementiner? Du bør vælge en juicepresser eller citruspresser, der er bedst i test til formålet. Og er formålet med din juicemaskine at lave en masse skøn juice af citrusfrugter, så bør du gå efter en citruspresser, der er noget mere simpel i både design og funktion.  

Oversigt: Her får du den bedste juicepresser ifølge eksperterne i 2022

Hvor brugbart var dette indlæg?

Klik på en stjerne for at bedømme den!

Gennemsnitlig bedømmelse 5 / 5. Optælling af stemmer: 1

Ingen stemmer indtil videre! Vær den første til at bedømme dette indlæg.

deals i København med mydinners

Få besked når nye madoplevelser lanceres