Vi kan opnå kommision gennem disse links. Artiklen er derfor en annonce. Læs mere

Hjem » Generelt » Jordbær proteinpulver – en guide over de bedste i test

Jordbær proteinpulver – en guide over de bedste i test

jordbaer-proteinpulver-frontbillede

Proteinpulver med jordbærsmag er et super godt supplement til din smoothie eller skyr om morgenen og vi har derfor samlet en guide over de bedste i test. Vi ser på om de både har en god smag, højt proteinindhold og en god pris.

Vores anbefalinger

pure-power-jordbaer-proteinpulver

Pure Power Valleprotein Jordbær

Højt proteinindhold
Rabat
Whey
bodylap-whey-100-jordbær

Bodylab Whey 100 Jordbær

Dansk produceret
God smag
Uden sukker

Metodologi

Udvælgelsen og anbefalinger af produkter er foretaget på baggrund af grundig research af uvildige tests samt forbrugeranmeldelser, så du er sikret et godt overblik. Læs mere
Vi laver løbende research, hvorfor resultaterne kan ændre sig i takt med at nye eksterne tests og forbrugeranmeldelser foretages.

Bedst i test proteinpulver med jordbær:

Bedst til prisen: Pure Power
Vores favorit: Bodylab Whey

I denne artikel

Vores guide starter med detaljerede oplysninger om vores valg af de bedste jordbær proteinpulver 2022 og dækker derefter de vigtigste emner, som en dygtig køber bør være opmærksom på, for dem, der ønsker at komme ind på ind- og uddybning af købsprocessen for en god proteinpulver Lad os komme i gang.

Det bedste proteinpulver med jordbær smag 2022


jordbaer-proteinpulver-bodylap-whey-100-jordbaer

Bodylab Whey 100 Strawberry Milkshake – Vores favorit

Prisklasse: 239 kr.

Type: Mixer

Indhold: 1 kg.

Tilsat sukker: ingen

Bestselleren over dem alle når det kommer til whey proteinpulver er denne variant fra Bodylab. De har selvfølgelig også en variant som whey proteinpulver jordbær og den skuffer bestemt heller ikke. 

Produktet er som alle andre Bodylab proteinpulver dansk produceret uden ulovlige stoffer, så du trygt kan indtage det hver dag. Derudover har det en god smag, da det er lavet af valleprotein, som er den variant der er mest populær hos Bodylab og udvundet af komælk. Produktet er derudover ikke tilsat sukker, hvilket er en fordel, hvis du ønsker at gå ned i vægt. 

Bodylab proteinpulver jordbær kan bruges til din smoothie, at lave en velsmagende drik som mellemmåltid eller efter din træning. For en pris på 239 kr. får du et kilo proteinpulver jordbær med 75 % proteinindhold i. 

Du skal ca. Bruge 30 til 35 gram pulver til 250 til 300 ml vand eller mælk, så alt efter hvad dit personlige og indviduelle daglige indtag er beregnet til at være, kan du udregne, hvor ofte du ca. skal købe en ny pose hjem. 

Hvis du bruger det flittigt og gerne vil spare penge på fragt, kan du med fordel benytte dig af deres mængderabat, så både produktet bliver billigere og så du ikke ligeså ofte skal bestille nyt hjem.

Det kan vi lide:

 • Dansk produceret
 • God smag
 • Uden sukker

Detaljer

 • Protein indhold: 75 %
 • Udvundet af: komælk
 • Blandingsforhold: 30-35 g til 250-300 ml mælk/vand

Læs mere om Bodylab Whey her


jordbaer-proteinpulver-pure-power-jordbaer-proteinpulver

Pure Power Valleprotein Jordbær – Bedst til prisen

Prisklasse: 260 kr.

Proteinindhold: 78%

Indhold: 1 kg.

Tilsat sukker: ingen

Vi har vurderet dette produkt til at være den bedste til prisen, da den indeholder hele 78 % protein og stadig har en god pris pr. kilo samt mængderabat. Dette produkt har meget til fælles med det førnævnte, som også er whey proteinpulver jordbær og derfor er udvundet af komælk. 

Prisen på denne pose er 260 kr. For et kilo, men der er mængderabat således at hvis du køber 3 poser, kan få en pose for kun 210 kr. Hvis du ved at du skal bruge en masse pulver til fremtiden og ikke vil bruge tid på at bestille det hjem så ofte er det et godt tilbud. Du sparer endda penge på længere sigt, selvom her og nu beløbet er lidt større. 

Et stort plus ved Pure Powers whey proteinpulver jordbær er, at de anvender miljøvenlig emballage i form af poser fremfor plastbøtter. Det skåner både miljøet men også pladsen i tasken eller skabet, så det er jo bare en win win situation.

Ud af 100 gram er 75 gram af dem protein, du får derfor en stor andel protein pr. Scoop. Du må dog være opmærksom på, hvis du er intolerent over for mælk, at alle whey proteinpulver er udvundet af komælk og dermed indeholder mælkeprodukter. 

Det kan vi lide:

 • Højt proteinindhold
 • Rabat
 • Whey

Detaljer

 • Blandingsforhold: 40 g til 200-300 ml mælk/vand
 • Udvundet af: komælk

Læs mere om Pure Power her

Pure Power


Hvordan vælger du den rigtige variant af jordbær proteinpulver?

Det der først og fremmest adskiller de forskellige produkter og mærker fra hinanden er prisen og indholdet i poserne. 

Hvor nogle poser indeholder et enkelt kg, indeholder andre op til 2 kg eller ned til 600 g. Det er værd at bemærke i forhold til pris og forbrug. Altså hvor ofte du skal have fyldt depoterne op med proteinpulver. 

Uanset om du ønsker at øge din muskelmasse eller om du blot vil give dine muskler den bedste forudsætning for at restituere efter en træning, kan proteinpulver være et super godt supplement til din kost, såfremt den er vel afstemt. 


Hvad kan jeg spise mit jordbær proteinpulver med?

Du kan med fordel blande dit pulver op med mælk og ryste det med isterninger, så du får en lækker kold jordbær mælkedrik. Du kan også tilføje det til din skyr som morgenmad eller mellemmåltid. Det kan f.eks. være smagsneutral skyr, hvis du ønsker at pifte den op med jordbærsmag. 

En sikker vinder med jordbær proteinpulver er at tilføje det til din smoothie. Det fremhæver bærsmagen og tilføjer endda proteiner til den ellers sunde og lækre drik.

Du må blot huske at du ikke kan indtage proteinpulver og tro at det giver dig større muskler uden at du selv arbejder for det. Du kan heller ikke tage det som tilskud til en kost, der i forvejen ikke er sund og afstemt. En velstruktureret kost er første prioritet før du begynder at tilføje proteinpulver til din kost. 

Findes der vegansk proteinpulver jordbær?

Svaret er ja, der findes også jordbær proteinpulver uden valle, som jo altså er udvundet af komælk og derfor er et animalsk produkt. Disse produtker er ofte baseret på ærte-, ris-, eller hampeprotein. 

Du bør være opmærksom på, hvis du er på udkig efter vegansk jordbær proteinpulver, at de ofte er tilsat kunstigt sødemiddel eller sukker det er dog oftest i vanilje og chokolade varianterne.

Netto har ofte nogle gode tilbud på jordbær proteinpulver. Læs mere her.


Angivelse af kilder og tests:


[ratemypost]

Scroll til toppen