Vi kan opnå kommision gennem disse links. Artiklen er derfor en annonce. Læs mere

Hjem » Kosttilskud » Isolat proteinpulver – Forskel fra valleproteinpulver?

Isolat proteinpulver – Forskel fra valleproteinpulver?

isolat-proteinpulver

Kender du til isolat proteinpulver? Eller er det et nyt begreb for dig? Lad os belyse dig eller give dig noget information, som du måske ikke allerede kendte til. Du kan også finde gode tilbud på isolat proteinpulver her på siden, hvis du skal have fingrene i det bedste på markedet med gode smage.

Vores anbefalinger til bedste isolat proteinpulver på markedet

Som en del af en sund livsstil, hører der ofte store mængder af protein, især hvis man træner meget, såsom styrketræning, crossfit, bodybuilding og andre lignende sportsgrene, hvor musklerne belastes en del. Her kan det være rart at få sine proteiner isoleret, så man får mere ud af dem. Lad os tage hul på emnet.


Bodylab Whey 100 ISO Pure – Vores anbefaling af isolat proteinpulver

isolat proteinpulver

Bodylab


IN2ZYM Protein Isolate Colostrum – Bedste premium isolat proteinpulver

isolat proteinpulver

MUSCLE HOUSE


IN2ZYM Isolate – Bedste smagende isolat proteinpulver

isolat proteinpulver

MUSCLE HOUSE


Hvad er det egentlig?

Isolat proteinpulver er en ekstra ren form for proteinpulver, hvor både kolesterol, laktose og fedt adskilles fra proteinet, så det kommer ud i en mere ren form. Det betyder desuden også, at det er godt til dig, der lider af både laktose- og mælkeallergi.

Herudover optages isolat proteinpulver hurtigere i kroppen, fordi man netop har med et meget rent produkt. Ønsker du at skære ned i din fedtprocent eller blive lean, kan du altså også med fordel vælge isolat proteinpulver, fordi det netop ikke tager fedten og andre næringsstoffer med, men giver dig netop de proteiner, som du har brug for.

Læs også om kreatin pulver, der kan hjælpe dig på vej til din mål, her.


Forskellen på isolat og valleprotein

I og for sig er det egentlig det samme. Valleproteinet er nemlig basen for isolat proteinpulver, da det netop udvindes fra valle. Almindeligt valleproteinpulver er dog proteinpulver, som typisk indeholder en proteinprocent på mellem 29% og 89%, hvor et isolat proteinpulver typisk vil indeholde 90% eller mere protein.

Valleproteinpulver indeholder desuden også mere fedt og naturligt sukker, herunder laktose. Dog er laktoseniveauet ikke højt nok til, at du burde kunne mærke noget, hvis du er laktoseintolerant. Derimod er isolat proteinpulver langt mere rent, og dermed har det også et meget lavt indhold af laktose og fedt, som netop gør det til et meget rent og fedtfattigt valg.

Vi har desuden samlet proteinpulver opskrifter til dig, så du kan se, hvordan du kan bruge dit kosttilskud på forskellig vis. Disse opskrifter gælder både normal form for pulver, men også for isolat pulver.


Hvad kan man lave med isolat proteinpulver?

Ofte ser man, at der laves shakes eller andre former for nemme læskende drikke med isolat proteinpulver. Du kan også lave grød, i form af havregrød med proteinpulver eller andre grød former. Du kan også vælge at bruge det i bagværk, is, pandekager og meget andet lækkert, som du med fordel kan indtage som morgenmad, frokost eller mellemmåltid.

Typisk vil man blot indtage det som en shake, da det kommer i mange gode smagsvarianter. Hos Bodylab finder du eksempelvis isolat proteinpulver med iced coffee smag, som smager fuldstændig som en iskold islatte. Derudover kan du naturligvis også få klassiske smage som jordbær, chokolade og vanilke, der minder meget om en lækker milkshake.Om forfatteren

Scroll to Top