Vi kan opnå kommision gennem disse links. Artiklen er derfor en annonce. Læs mere

Hjem » Husholdning » iRobot tilbehør – Reservedele til Roomba og andre modeller

iRobot tilbehør – Reservedele til Roomba og andre modeller

robotstoevsuger-irobot-tilbehoer

Ønsker du at gøre din robotstøvsuger eller rengøringen i din bolig endnu bedre og nemmere, så kan du med iRobot tilbehør optimere din model, eller give den en længere levetid med reservedele. Du kan finde disse dele til samtlige modeller, så læs med her og bliv klogere på, hvilke muligheder du har for at gøre rengøringen derhjemme endnu mere gnidningsfri.

Tilbehør til irobot robotstøvsuger dækker over alt fra gummibørster til filtre, børsterensere, batterier, støvbeholdere og hjul. Der findes også pakkeløsninger med flere af de ovennævnte tilbehører, som er samlet som et vedligeholdelseskit. Det er altid at anbefale at holde sine produkter ved lige, så de holder i længere tid og eventuelt kan sælges videre på et tidspunkt.


Optimer rengøringen med iRobot tilbehør

For en optimal rengøring af sit hjem er det også en fordel at sørge for at holde robotstøvsugeren i god stand, så den kan køre uden problemer og give et godt resultat hver eneste gang den har været i gang. Hvis din irobot roomba 980 model har gulvvask-funktionen, kan du også købe nye moppeklude til den, så du får et rent og nyvasket gulv uden gammelt snavs. 

Hvis du oplever at din robotstøvsuger er begyndt ikke at køre i ligeså lang tid som den plejer, eller hvis den er blevet mere sløv, så kan det være at det er en god idé at købe et nyt batteri. Det bør ikke være nødvendigt i det første lange stykke tid, men som alle elektroniske produkter, så vil batteriet blive slidt og trænge til en udskiftning. Det er trods alt mere prisvenligt at købe et nyt batteri frem for at købe en helt ny robotstøvsuger.

Der findes også en masse forskellige børster, som du kan tage af og på og dermed teste, hvilke der giver det bedste resultat. Hvis de børster der sad på din model, da du købte den, er ved at være slidte, kan det være smart at købe nogle nye, de er overkommelige prismæssigt og giver dig et markant bedre resultat end et par gamle og slidte vil. 
Gummibørster er derudover de bedste i test, når det kommer til irobot tilbehør, da de formår at opsamle alle støvpartikler og snavs fra gulvet. Hvis du er interesseret, kan du læse meget mere om den populære iRobot Roomba i7 robotstøvsuger.Dette bør du være opmærksom på

Når du skal købe tilbehør til din irobot roomba 980, i7 eller andre modeller er det vigtigt at du lige dobbelttjekker at tilbehøret eller reservedelene passer til din pågældende model. Der står typisk, hvilken model udstyret passer til, så det bør ikke være til at overse. Det ville dog være en skam, hvis du køber nogle produkter, der ikke passer til din robotstøvsuger. 

Du kan vælge at købe et helt kit, som er lavet til de forskellige serier af modeller, hvis der er flere dele, der trænger til en udskiftning eller opgradering. Der er også vedligeholdelsesudstyr til de forskellige serier, så det er bare med at finde det, der passer til din model. Er du i tvivl om, hvad du bør købe, kan du læse mere om, hvilket tilbehør du har brug for eller Braava Jet M6 her. 


Kilder og tests:

Om forfatteren

Scroll to Top