Vi kan opnå kommision gennem disse links. Artiklen er derfor en annonce. Læs mere

Hjem » Køkkenudstyr » iRobot roomba i7 robotstøvsuger – Test og anmeldelse

iRobot roomba i7 robotstøvsuger – Test og anmeldelse

iRobot Roomba 694 robotstøvsuger

Gør dig selv en tjeneste og test en Irobot roomba i7 robotstøvsuger i dit hjem på tilbud, så du i stedet for at svinge støvsugeren hver dag, kan hygge dig med din familie og lave de ting, du rent faktisk har lyst til. 

Denne elektroniske rengøringshjælp kan styres via en app til din smartphone og den bruger det patenterede iAdapt 3.0 navigationssystem, så den helt selv kan kortlægge rummene og derved planlægge den mest effektive rengøring af dit hjem, uden du selv skal løfte en finger.


Effektiv i test med gummibørster

Denne iRobot roomba i7 plus robotstøvsuger har det der kaldes dual multi-surface gummibørster, som er unikt designede med gummiflapper, der gør rengøringen mere effektiv, da de griber om al snavs og små støvpartikler som selv øjet ikke kan se. De griber om alle typer af gulve, hvilket også er en god funktion, hvis du har forskellige slags gulve i dine rum. 

Disse typer af gummibørster scorer altid højt i test, da de netop opfanger alle former for snavs, hvilket man i en anmeldelse typisk går højt op i. Hvis du er på udkig efter andet udstyr til hjemmet, kan du læse mere om eksempelvis stegepander i denne guide

Støvsugeren er også udstyret med et high efficiency filter, som er lavet af et specielt materiale, der kan opfange allergier. Mere specifikt kan den opfange op til 99 % af allergier fra pollen, støvmider og mug. Dette kan være et stort plus hvis nogen i husstanden har allergier, eller hvis der er husdyr, som kan udskille støvmider.


Ekstra tilbehør på tilbud

Hvis du gerne vil gøre det endnu nemmere for dig selv at få gjort rent derhjemme, så kan du købe tilbehør til din iRobot Roomba i7 robotstøvsuger. En ekstern støvbeholder kan være super smart at have, da støvsugeren selv kører hen til beholderen og tømmer sig.

Anmeldelse af irobot roomba i7 plus robotstøvsuger

Dette produkt scorer generelt rigtig højt i test af robotstøvsugere, da den bare kan alt det man forventer af en elektronisk rengøringshjælp og endda mere til. I en anmeldelse af dette produkt, blev den bedømt til at være 9/10 baseret på forskellige faktorer såsom støjniveau, brugervenlighed, selve rengøringen selvfølgelig og meget mere. 

Det er altid en god idé at researche lidt inden man går ud og køber et produkt fra ny, hvis man vil være sikker på at gøre sig et godt køb, som man vil blive glad for i længden. 

Som de skriver i en anden anmeldelse af robotstøvsugeren, så er den eneste ulempe ved produktet, at den er rimelig dyr. Det kan derfor være noget du bør være opmærksom på, når du skal købe den, da det kan være en fordel at finde den på tilbud.


Scroll to Top